Venetia. Un Revelion de neuitat in Venetia!


Daca nu ati vizitat pana acum Venetia, este timpul sa o faceti! Serenissima este absolut incantatoare in noaptea de Anul Nou: mii de beculete stralucesc de-a lungul aleilor ascunse si isi reflecta in apa razele galbene, oamenii sunt veseli si se impanzesc pe strazi, iar gondolele aluneca elegant pe Canal Grande, insotite de cantonete italiene si de perechi de indragostiti, care au parte de cele mai romantice momente din viata lor. Venetia este un oras de basm, iar Revelionul este o noapte magica. Impletirea acestora nu poate duce decat la o legenda frumos tesuta... Iata ce iti propunem sa faci de Anul Nou...

Venetia. Un Revelion de neuitat in Venetia!

29.12- Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- PADOVA (790 km)

Dupa micul dejun, plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oras: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Domul Sf. Stefan, Opera. Apoi deplasare spre Graz - Udine. Seara cazare  în zona Padova- Venetia.

31.12- Ziua 3. PADOVA- CROAZIERA LA VENETIA + MURANO si BURANO

Mic dejun. Vizita în Padova la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Program liber la dispozitia turistilor in Padova, sau optional croaziera în Orasul Dogilor- Venetia (13€ + cca. 14€ vaporasul) spre Piata San Marco, unde se afla Campanila, Procuratiile, Palatul Dogilor si Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiratie bizantina. Dupa amiaza timp liber la dispozitie in Venetia. Turistii care  doresc pot merge insotiti de ghid spre Basilica San Giovani et Paolo, un adevarat Panteon al Venetiei, apoi în croaziera pe insulele Murano si Burano, utilizand contra cost vaporase de transport public (se recomanda abonament pt. 12 ore). Pentru noaptea dintre ani puteti opta pentru o cina festiva sau sa ciocniti o cupa de sampanie alaturi de miile de turisti sositi aici din toate colturile lumii intr-o atmosfera de voie buna care este pe gustul tuturor. LA MULTI ANI 2013!!! La ora 1.00 intoarcere pentru cazare  în zona Padova- Venetia.

Ziua 4. PADOVA- VERONA - MILANO

Mic dejun. Dupa un somna odihnitor, deplasare la Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scalgierilor. Dupa amiaza program liber la dispozitia turistilor in Verona, sau optional (20 euro) excursie spre Milano, unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Întoarcere pentru cazare  în zona Padova- Venetia.

Ziua 5. PADOVA- POSTOJNA- BUDAPESTA (690 km)

Mic dejun. Plecare spre Budapesta tranzitand Slovenia unde se viziteaza Pestera Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Sosire la Budapesta. Optional Croaziera pe Dunare (cu cina 29 €/ fara cina 14 €). Cazare în Budapesta.

03.01- Ziua 6. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.

Tarife

Preturile incep de la 245 EUR/persoana in camera dubla!

Park Hotel Venezia 4* (sau similar) - Standard - 245 € Tariful include: -transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*, -5 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*, -ghid însotitor din partea agentiei pe traseu. Tariful nu include: -asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali, -excursii optionale: Venetia +Murano si Burano, Milano, Croaziera pe Dunare la Budapesta, toate minim 30 pers. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii au reducere pt. cazare in camera cu doi adulti. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:

BUCURESTI     - Parcare Piata Victoriei              - 05.45 BUCURESTI     - Parcare Gara de Nord              - 06.15 PLOIESTI         - Petrom METRO                       - 07.00 CÂMPINA         - Banesti (“La avion”)                  - 07.30 BRASOV           - McDonald's Calea Bucuresti    - 09.00 SIBIU                - Intrarea în parcarea OBI (pe centura)   - 11.30 SEBES             - Farmacia HELPNET                 - 12.00 ALBA IULIA      - Parcarea Hotelului CETATE     - 12.30 CLUJ                - Intrarea în parcarea centrului comercial SIGMA  - 14.00 ORADEA          - Intrarea în parcarea SELGROS- 18.00 TIMISOARA      - Intrarea în parcarea REAL Calea Aradului - 15.00 ARAD               - Gara Centrala                           - 16.00 IASI                  - Palatul CULTURII                     - 04.30 BACAU            - McDonald's Stadion                - 06.00 Sf.Gheorghe   - Petrom V- iesire spre Brasov   - 08.30 BRAILA            - Intrarea în parcarea centrului Comercial CARREFOUR          - 04.30 GALATI            - Intrarea în parcarea centrului Comercial REAL                      - 04.00 BUZAU             - Parcarea PETROM de la podul Maracineni                    - 06.00 CONSTANTA    - Gara Centrala                          - 03.30 CRAIOVA         - McDonald's Calea Bucuresti    - 07.30 SLATINA          - Parcare Hotel Parc                  - 08.00 PITESTI           - McDonald's Gara                                - 09.00 RM. VÂLCEA    - Benzinaria Dacos                    - 10.00

ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în functie de posibilitatile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.

Detalii si rezervari aici!

SOURCE AND TAGS