Top 3 croaziere de iarna


Cum ar fi sa iti petreci vacanta de iarna de anul acesta departe de frig si inghet, explorand teritorii exotice de care ai auzit numai din carti sau din filme? Cum ar fi sa traiesti o data in viata aventura unei croaziere pe mare, sa te simti ca un veritabil cuceritor? Primul lucru la care te duce cu gandul conceptul de croaziera este un vas de lux care te va purta in cele mai interesante si fascinante colturi ale lumii. Porturi cosmopolite, mari albastre, apusuri de soare, atmosfera de vacanta de la bord, petreceri, conversatii si relaxare, iata ce inseamna in numai cateva cuvinte o croaziera de lux. Hai sa vedem impreuna astazi topul celor mai atractive trei croaziere de iarna:

1. Croaziera in Emiratele Arabe Unite cu vasul MSC Musica

[caption id="attachment_9084" align="aligncenter" width="600"] Piscina la bordul vasului MSC Musica; sursa foto: cruisedeckplans.com[/caption] Vasul MSC Musica este un vis devenit realitate pentru toti cei care abia asteapta sa guste din adevaratul lux pe care il poate oferi o croaziera. Imagineaza-ti o cascada la bordul unui vas, cazand de la inaltimea de trei etaje, in foaierul somptuos al vasului, pe acorduri de muzica de pian. Imagineaza-ti o gradina Zen, o podea de cristal amplasata deasupra unui bazin cu apa colorata, restaurante cu specific italian, un elegant Havana Club Cigar Lounge si nenumarate spatii destinate distractiei si relaxarii. Destinatiile de care vei avea parte in aceasta croaziera cu durata de opt zile se ridica cu adevarat la inaltimea si standardele navei: Dubai, Abu Dhabi, Khor al Fakkan, Muscat, Khasab. Desprinse parca din basmele celor 1000 si una de nopti, aceste destinatii exotice din Emiratele Arabe te vor face sa te indragostesti pe loc de adevaratul orient de care ai auzit in povesti.

2. Croaziera in Caraibele de Vest cu vasul Allure of the Seas

[caption id="attachment_9076" align="aligncenter" width="600"] Spectacol la bordul croazierei Allure of the Seas; sursa foto: tirun.com[/caption]

MS Allure of the Seas este cel mai mare vas de pasageri din lume si unul dintre putine vase de croaziera care detine cateva recorduri mondiale: inainte sa ajungi in Caraibele de Vest, te poti bucura de un carusel intr-un parc de distractii, amplasat pe nava, iar daca te simti cu adevarat aventuros, poti incerca Barul de Gheata, un bar construit exclusiv din gheata, a carui temperatura nu urca niciodata mai mult de -8 grade Celsius. Aici poti avea parte in cele opt zile de croaziera de tot rasfatul la care ai visat: cabine elegante, sali luxoase, lounge-uri, petreceri, spatii largi comune, surprize la tot pasul.

In ceea ce priveste destinatiile de care te vei bucura in timpul acestei croaziere, Fort Lauderdale sau Labadee sunt adevarate paradisuri turistice in Caraibele de Vest, impreuna cu Falmouth si Cozumel. Temperatura calda a Caraibelor, soarele placut, plajele cu nisip fin, obiectivele turistice, porturile pitoresti si bunatatile locale te invita toate la bordul vasului Allure of the Seas pentru a trai o experienta de neuitat.

3. Croaziera in Asia si Oceanul Indian cu vasul Costa Neoriviera

[caption id="attachment_9077" align="aligncenter" width="600"] Impresionantul restaurant al vasului Costa Neoriviera; sursa foto: birketour.com[/caption]

Una dintre cele mai lungi si mai fascinante croaziere disponibile. Aceasta dureaza 22 de zile si te poarta spre destinatii care iti vor lua rasuflarea: Dubai, Khasab, Mumbai, Cochin, Colombo, Male, Goa, Muscat. In ceea ce priveste vasul Costa Neoriviera, aici poti trai si simti din plin adevaratul lux italian, in toata splendoarea si fascinatia lui. Niciun detaliu nu a fost omis, niciun lux nu a fost ignorat, niciun rasfat nu a fost ocolit. Sala de gimnastica, SPA, lounge-uri si baruri, mancaruri fine, cabine elegante de un confort ce il egaleaza pe cel al hotelurilor de cinci stele, si multe altele pot fi experimentate aici de calatori.

Destinatiile turistice nu sunt nici ele mai prejos. Dubai-ul fierbinte, colorat, luxos, futurist si neobosit te intampina nu numai cu magazine de lux, dar si cu nebanuite surprize. Goa este un mic paradis indian cunoscut pentru plajele sale fabuloase si apele sale limpezi, dar si pentru ca arhitectura sa este inclusa in Patrimoniul UNESCO. In Colombo vei avea ocazia sa gusti un pic din farmecul Sri Lankai, iar in Muscat vei intelege ce inseamna cu adevarat farmecul oriental stravechi, dar modern deopotriva.

Tu ce croaziera ai prefera sa experimentezi? Unde te poarta visurile tale de explorator?

Daca planuiesti sa mergi intr-o croaziera de vis, profita de ofertele noastre speciale si rezerva-ti un loc din timp!


SOURCE AND TAGS