Carnavalul de la Venetia: mister si culoare!

De ani de zile visez la Carnavalul de la Venetia, care mie, cel putin, mi se pare o aventura seducatoare, o petrecere misterioasa, plina de culoare si de stralucire. La inceputul lui februarie 2013 poti participa si tu la acest Carnaval atat de celebru, cu o oferta Eximtur excelenta. Iata despre ce este vorba…

Carnavalul de la Venetia: mister si culoare!

Date de plecare:

08 februarie 2013 – pentru festivitatile de inchidere a Carnavalului, inclusiv Ceremonia de premiere si Zborul Leului!

Ziua 1  08.02 BUCURESTI – BUDAPESTA

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel 4**** Budapesta (Expo Congress sau Airport Hotel).

Ziua 2 09.02 BUDAPESTA – VIENA

Mic dejun. Excursia continua spre Vienna. Tur panoramic Viena, din autocar, al celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric. Cazare hotel 3*** Viena.

Timp liber la dispozitie. Tur de oras Viena by night: Donau City – „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Optional, se poate urca in Turnul Dunarii pentru o panorama deosebita asupra Vienei (biletul de ascensor nu este inclus).

Seara, optional se poate organiza pentru min. 20 persoane o Cina traditionala vieneza in Grinzing. Tarif: aprox. 25 Euro/pers, transfer inclus!

Ziua 3 10.02 VIENA – GRAZ – VENETIA

Mic dejun. Excursia continua spre Graz unde vom face un scurt popas pentru un tur panoramic si apoi catre Italia – in zona Mestre – Venetia pentru festivitatile Carnavalului venetian ce ne vor incanta incepand cu ziua urmatoare.

Sosire in timpul serii la Padova. Cazare hotel Ibis Padova 3*** sau similar.

Ziua 4 11.02 CARNAVALUL DE LA VENETIA

Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va va duce in Venetia unde puteti admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Competitia cu “spirit de carnaval” se intoarce in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia.

Concursul se desfasura de doua ori pe zi la ora 11:00 si 16:00, pe toata perioada carnavalului. In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprize.

Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Zilnic va gazdui un bogat program de spectacole, parade, concerte cu invitati internationali. Scena reprezinta inima acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. Intoarcere cu autocarul la hotel. Cazare hotel Ibis Padova 3*** sau similar.

Ziua 5 12.02 CARNAVALUL DE LA VENETIA

Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va va duce in Venetia. Concursul de costume continua si astazi la orele 11:00 si 16:00 pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus, mai puteti sa va bucurati de urmatoarele evenimente:

12 februarie ora 16:30 – Ceremonia de premiere „Festa della Marie“. Festivitatea de premiere pentru „Concursul Mariilor“ va avea loc in piata San Marco, unde cele 12 finaliste vor sosi cu barcile, plecand din Campo San Giacomo dell’Orio. La 16.30 va avea loc ceremonia de incoronare a celei alese ca si castigatoarea carnavalului. Urmeaza Parada Dogelui organizata de Consortiul de Reconstituire al Societatii Europene.

12 februarie ora 17:00 – Svolo del Leon (Zborul Leului). Sarbatorim tributul adus Sfantului Marcu, patronul spiritual al Venetiei, prin Zborul Leului, unde o butaforie impresionanta va survola cerul venetian incantand publicul. In intampinarea sa, pe scena teatrului San Marco se va canta imnul Sfantului Marcu de un cor traditional. Cele 12 Marii, unele dintre cele mai frumoase domnisoare venetiene, vor intampina de asemenea uriasul leu. Evenimentul in sine este un ritual plin de emotii, ce aduce dupa sine sfarsitul fastuosului carnaval.

Ziua 6 13.02 VENETIA – BUDAPESTA

Mic dejun. Plecare dis-de-dimineata spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel 4**** (Expo Congress 4* sau Airport Hotel 4*).

Ziua 7 14.02 BUDAPESTA – BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara la Bucuresti in functie de formalitatile vamale.

IMPORTANT!

Am ales pentru tine exact acele zilel ale Carnavalului cand au loc cele mai importante evenimente conform calendarului de mai jos:

08.02 – 14.02 | Festivitatile de inchidere ale Carnavalului |

11 februarie

11:00-23:00 Piata San Marco | Spectacole pe scena Marelui Teatru

11:00 – Piata San Marco | Concursul de Costume

15:00 – Piata San Marco | Concursul de Costume

12 februarie

11:00-23:00 Piata San Marco | Spectacole pe scena Marelui Teatru

11:00 – Piata San Marco | Concursul de Costume

16:30 – Piata San Marco | Ceremonia de premiere „Festa dele Marie“

17:00 – Piata San Marco | Svollo del Leon – Zborul Leului

Tarife

299 EUR de persoana loc in camera dubla, tripla

Supliment camera Single: 120 Euro/persoana/perioada
Reduceri copii 2 – 11,99 ani: – 65 Euro/copil/perioada

Servicii Incluse:

• 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 4**** Budapesta
• 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3*** Viena
• 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Ibis Padova 3*** sau similar
• Tur de oras Viena panoramic si pietonal
• Tur de oras Graz
• Tur de oras Budapesta
• 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia
• Taxa de check point pentru autocar
• Transport cu autocar propriu, 4**** pe toata durata excursiei
• Insotitor roman de grup

Transfer gratuit din provincie pe urmatoarele rute de transfer:
• Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti;
• Ruta 2. Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov;
• Ruta 3. Pitesti – Bucuresti

Nu sunt incluse: asigurarea medicala (optionala), intrarile la obiectivele turistice din program, biletele de vaporas Venetia, taxa de oras la hotelul din Italia, 2 Euro/persoana/zi/hotel 3*** (se achita exclusiv la receptia hotelului de catre fiecare turist)

Foto: panoramio.com

Detalii si rezervari aici!

Un comentariu in “Carnavalul de la Venetia: mister si culoare!

  1. Pingback: 10 locuri ce arata incredibil cand le vezi din satelit | Eximtur Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *