5 locații din România recomandate pentru un weekend romantic


Ce poate fi mai frumos în această perioadă decât un sfârșit de săptămână în doi? Câteva zile în care să vă bucurați de culorile minunate de toamnă, să vă relaxați și să vă încărcați bateriile pentru perioada ce urmează. Chiar și o ieșire de weekend oferă oricărui cuplu combinația perfectă de relaxare, romantism și, de ce nu, puțină aventură. Dacă vrei să faci o surpriză partenerului sau căutați împreună destinația potrivită pentru voi, haide să descoperim împreună câteva destinații din România, unde cu siguranță vă veți bucura de momente de calitate în doi! Recomandările noastre de locații pentru un weekend în doi

1. Hotel Lotus Therm***** - Băile Felix

excursie baile felix Începem lista recomandărilor cu un hotel termal de 5 stele, unic în România. Lotus Therm & Luxury Resort reprezintă destinația în care vă veți bucura de o experiență romantică desăvârșită! Nu doar că hotelul este amplasat într-o locație izolată de agitația cotidiană, aproape de lacurile cu nuferi, dar oferă și un spațiu inedit și servicii complete pentru un weekend în doi. Rezervă un masaj de cuplu pentru început de zi, apoi relaxare la sauna uscată și jacuzzi, iar spre seară poți planifica o plimbare prin stațiune. Restaurantul gourmet vă oferă posibilitatea să vă bucurați de meniuri delicioase, iar aqua park-ul invită la o zi de distracție.
Vezi detalii

2. Grand Hotel Balvanyos**** - Balvanyos

excursie in covasna Pentru iubitorii de munte, Grand Hotel Balvanyos din județul Covasna este locația unde puteți îmbina plimbările în natură cu momentele de liniște în doi. Situat în mijlocul pădurii ce înconjoară lacul Sf. Ana, oferă cadrul perfect de relaxare și romantism. După ce vă reîncărcați bateriile în zona Grand Santerra Spa, puteți alege fie să rămâneți la parcul de aventură din incintă sau, dacă sunteți un cuplu mai energic, puteți să închiriați biciclete și să porniți în explorarea împrejurimilor. Dacă vă bucurați de o vreme caldă, ce spui să organizezi un picnic romantic în natură? Zona de relaxare cuprinde toate dotările pentru un final de zi plin de activități în aer liber. Nu doar atât, dar aveți ocazia să degustați meniul variat al bucătăriei ungurești, românești și al celei mediteraneene.
Vezi detalii
 

3. Pensiunea Castel Daniel**** - Baraolt

vacanta in covasna cu eximtur Dacă faci parte dintr-un cuplu ce este mereu în căutarea de experiențe unice, completată de cultură și tradiție, poți alege cu încredere Pensiunea Castel Daniel din județul Covasna. Renovarea cu atenție a castelelor ce datează din secolul al XVII-lea păstrează încă elementele originale renascentiste ale conacului și pe cele ale grânarului în care a fost transformat ulterior unul dintre acestea. Camerele, decorate în spiritul meșteșugurilor tradiționale din zonă, cu siguranță va oferi subiecte de discuție pasionaților de istorie și cultură. Aici regăsiți nu doar atmosfera unică a castelului de altădată, impecabil păstrată, dar vă puteți delecta cu preparatele senzaționale din bucătărie. Astfel, ai ocazia să planifici un final de săptămână romantic, într-o locație ce vă va satisface și interesul pentru istorie.
Vezi detalii

4. Hotel Relax**** - Sovata

vacanta in sovata hotel relax Dacă nu ați apucat să petreceți suficient timp de calitate în doi pe perioada verii, această destinație este ideală pentru relaxare și cine romantice în doi. Chiar dacă rezervi câteva zile pe timp de toamnă, veți avea ocazia de a vă bucura de cine romantice într-o zonă liniștită, cu o vedere superbă și intimitate doar pentru voi doi. Profitați de sauna finlandeză și SPA-ul complet pentru o pauză binemeritată, iar seara alegeți să luați cina pe terasă, la lumina lumânărilor. Astfel, vă bucurați din plin de priveliștea pe care o oferă restaurantul.
Vezi detalii
 

5. Motel Cinciș*** - Teliucul Inferior

motel cincis vacanta romania cu eximtur În apropiere de Castelul Huniazilor, Motel Cinciș reprezintă o destinație retrasă, într-o zonă superbă de munte. Orientat spre Munții Retezat și Poiana Ruscă și cu vedere direct spre Lacul Cinciș, este chiar în inima Transilvaniei. Astfel, poți să planifici și vizite la obiectivele turistice din zonă. Aici, poți organiza nu doar plimbări romantice în natură, dar puteți savura împreună cafeaua de dimineață pe terasa amenajată pe marginea lacului. În zilele însorite, nimic nu vă va relaxa mai mult ca o baie în piscina cu vedere spre lac.
Vezi detalii
Acum că ai câteva idei pentru o escapadă de weekend, poți alege destinația potrivită pentru voi. Descoperă aceste locații și organizează o scurtă vacanță romantică în doi!

SOURCE AND TAGS