Luna de miere in Seychelles!


Republica Seychelles este o tara insulara, formata dintr-un arhipelag de 115 insule din Oceanul Indian, si aflata la 1.500 de km de Africa, la NE de Insula Madagascar. Seychelles are doar 80.000 de locuitori, fiind cel mai mic stat african, dar are cel mai ridicat indice de dezvoltare umana din Africa.

Cateva date despre Seychelles

Francezii si britanicii au cucerit insulele in secolulele 18 si 19, punandu-si amprenta pe dezvoltarea tarii. Independenta in Seychelles a fost declarata in anul 1903, cand s-a separat de Mauritius.

Seychelles este o societate preponderent matriarhala. Aici femeile controleaza treburile casnice, copiii si veniturile familiei. Barbatii se ocupa doar de meseriile si hobby-urile lor.

Insulele Seychelles ofera peisaje spectaculoase, munti inalti si verzi, plaje superbe, argintii, golfuri si corali. Turismul este principala industrie dezvoltata aici, multi calatori alegand insulele Seychelles pentru petrecerea vacantelor si, mai ales, pentru luna de miere.

Clima in Seychelles

Clima este tropicala umeda, cu temperaturi variind intre 24-30 grade. Sezonul precipitatiilor este in iulie si august (insa sunt scazute cantitativ!), iar cea mai placuta perioada este din mai pana in noiembrie. Din decembrie si pana in aprilie, temperaturile sunt foarte ridicate, iar umiditatea depaseste 80%.

Iata ce poti face in Seychelles: - viziteaza Aldabra, cel mai mare atol din lume (insula in forma de inel formata din corali), inclusa in UNESCO World Heritage List si fotografiaza broastele testoase uriase - mergi la plaja in Mahé - vei gasi aici kilometri intregi de nisip alb, vegetatie bogata, plantatii de cocotieri si scortisoara, paduri si localnici primitori - fotografiaza pasarile exotice din Rezervatia Naturala din Cousin - mergi la pescuit in Denis - viziteaza La Digue, cu superbele case coloniale, plantatiile de vanilie de la Château Saint-Cloud si plajele spectaculoase - mergi la Gradina Botanica din Mahé - mergi pe Insula Praslin, cu faimoasa Vallée de Mai, inclusa pe lisa UNESCO, celebra pentru plantatiile de cocotieri - fa o plimbare cu barca sau cu iachtul si admira insulele in toata splendoarea lor - fa waterskiing, windsurfing si sailing in Desroches - fotografiaza stancile uriase, tunelele si pesterile, dar si multitudinea de pesti colorati - mergi in St Anne National Marine Park.

Recomandarea EXIMTUR

Oferte Luna de miere Oferte Destinatii de lux Oferte Early booking Oferte Stai mai mult, platesti mai putin! Oferte Scufundari si sporturi nautice

Ce sa mananci in Seychelles

Insulele au o bucatarie fusion, cu chili si lapte de nuca de cocos, curries, preparate chinezesti, peste si fructe de mare, totul aromat cu ghimbir, usturoi si ierburi parfumate. Iata la ce restaurante sa mergi: Pirates Arms, The Boathouse, Anchor Cafe, Le Jardin Du Roi, Le Chevalier Bay Restaurant, Gregoire's Pizzas.

Viata de noapte in Seychelles

Seychelles nu sunt insule cu multe petreceri si cluburi de noapte. Localnicii si turistii prefera sa-si petreaca serile la restaurante, sa admire apusurile si sa se plimba pe plaja. La hoteluri insa exista baruri de noapte, cluburi si discoteci, unde te poti distra pana in zori.

Iata aici toate ofertele pentru Seychelles de la EXIMTUR! Mai mult, daca planuiesti sa pleci intr-o vacanta exotica in Seychelles, nu irosi timpul dedicat vacantei. Descarca lista noastra de bagaje pentru vacante exotice, printeaz-o si incepe sa-ti faci bagajele!

SOURCE AND TAGS