Zile gratuite de vacanta pe litoralul romanesc!


Litoralul romanesc s-a schimbat mult! Va spun acest lucru pentru ca anul acesta am asistat la deschiderea sezonului si am vizitat cateva hoteluri de la Marea Neagra, iar personalul mi s-a parut mai mult decat pregatit sa-si intampine clientii. Multe unitati de cazare au fost refacute complet, iar camerele hotelurilor sunt potrivite pentru a gazdui turistii obisnuiti cu luxul din afara. Nu trebuie sa uitam ca beneficiem de plaje imense, cu nisip fin si ape linistite si ca putem chiar noi incuraja turismul romanesc alegand sa ne petrecem vacanta in Romania, pe litoral. Specialistii Eximtur vin anul acesta cu o oferta greu de refuzat! Va ofera zile gratuite pe litoral. Iata despre ce este vorba...

Zile gratuite de vacanta pe litoralul romanesc!

Stai 7 zile si platesti numai 5, stai 12 sile si platesti doar 10! Asta este oferta propusa de Eximtur, iar mai jos veti afla si unde sa mergeti pentru a beneficia de ea.

1. Hotel Flora Hotelul Flora are 3 stele si se afla in Mamaia, la jumatatea distantei dintre Cazino si Satul de Vacanta, aproape de parcul Aqua Magic, Telegondola si Teatrul de Vara. Prin serviciile, facilitatile si dotarile oferite, Hotel Flora Mamaia se adreseaza atat turistilor care doresc sa isi petreaca o vacanta excelenta pe litoralul romanesc, cat si companiilor, organizatiilor si grupurilor de persoane care organizeaza conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri si alte evenimente care implica un grad inalt de formalitate. Preturile incep de la 334.65 lei/ persoana. Detalii si rezervari aici!

2. Hotel Iris - Nalba - Mimoza Complexul se afla in Jupiter, are 3 stele si este situat in centru statiunii, vis-a-vis de hotel Meteor, la 75 m de plaja. Pentru cei care solicita sejururi de minim 7 nopti (7=6) cu pensiune completa, in cadrul proiectului SpectacAll Inclusive la Jupiter, vor beneficia de intrare gratuita la cele 3 spectacole saptamanale oferite de Teatrul de Vara Jupiter precum si de intrare gratuita la piscina Hotelului Capitol. Preturile incep de la 236.00 lei / persoana. Detalii si rezervari aici!

3. Hotel del Mar Are 4 stele si se afla in Mamaia, in partea de sud a statiunii, la 90 m de plaja. Zile gratuite de vacanta: in perioada 06.05-20.06 / 02.09-15.09.2013, platesti 5 nopti si stai 6, platesti 7 nopti si stai 9, pentru cazare cu mic dejun. Mesele de pranz si cina, optionale, se achita pentru intreg sejurul. Preturile incep de la 584.10 lei/ persoana. Detalii si rezervari aici!

4. Hotel Cocor Hotelul Cocor are 4 stele si se afla intr-o zona rezidentiala, la aproximativ 50 m de plaja, intre statiunile Neptun si Olimp. Cocor Spa Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 242 spatii de cazare precum si confortul celor 4 stele dobandite in urma investitiilor de amploare realizate in ultimii ani. Zile gratuite de vacanta: in perioada 01.05-14.06 / 02.09-30.09.2013, platesti 4 nopti si stai 5, platesti 5 nopti si stai 6, platesti 6 nopti si stai 8, platesti 7 nopti si stai 9, platesti 8 nopti si stai 10 numai pentru cazare. Masa se achita pentru intreg sejurul. Preturile incep de la 531.00 lei/ persoana. Detalii si rezervari aici!

5. Hotel Saturn Hotelul Saturn are 5 stele si se afla in statiunea cu acelasi nume, la 150 m de plaja. Hotelul SATURN a fost inaugurat in anul 2007  si se caracterizeaza prin caldura cu care primeste oaspetii, prin eleganta si rafinamentul amenajarilor interioare. Zile gratuite de vacanta: in perioada 01.05-10.07 / 25.08-30.09.2013 exista urmatoarele oferte speciale pentru cazare: 6=5; 7=6; 8=7;9=8;10=9;la aceasta oferta sunt obligatorii servicii de masa de demipensiune sau all inclusive care se achita pentru intreaga durata a sejurului. Preturile incep de la 528.00 lei/ persoana. Detalii si rezervari aici!

6. Complex Steaua de Mare - Hotel Delfinul

Hotelul are 3 stele si beneficiaza de un amplasament deosebit de favorabil, in vecinatatea plajei (50 m), la extremitatea nordica a statiunii Eforie Nord. In plus, are restaurante excelente, SPA si camere cu vedere la mare. Preturile incep de la 295 lei/ persoana. Detalii si rezervari aici!

7. Hotel Decebal Are 3 stele si este situat in partea centrala a statiunii Neptun, la aproximativ 250 m de plaja. Hotelul este complet refacut si arata foarte bine, iar camerele sunt spatioase si dotate cu tot confortul. Preturile incep de la 123.90 lei/ persoana. Detalii si rezervari aici!


SOURCE AND TAGS