Vouchere de vacanta 2020: cum le poti valorifica eficient

Am actualizat informatiile despre VOUCHERE DE VACANTA 2021.

Ce optiuni ai?

Daca detii astfel de intrumente de plata, cu ele poti achizitiona de la EXIMTUR produse turistice in Romania, intr-una din urmatoarele variante:

·       REZERVARI EFECTIVE

Iti alegi sejurul din locurile disponibile existente in sistemele de rezervari. Iti asiguri astfel vacanta in perioada pe care tu o doresti si intr-o unitate de cazare pe care o preferi. Alege-ti acum vacanta in Romania!

ATENTIE!!! Data fiind situatia epidemiologica pe care o traversam, pentru siguranta sejurului, noi recomandam vacante cu data de incepere dupa 1 iulie 2020.  

Pentru detalii si rezervari, contacteaza-ne: voucherevacanta@eximtur.ro

·       REZERVARI POTENTIALE

Rezervi produse turistice ulterioare, cu locul de desfasurare in Romania, in functie de optiunea ta ulterioara si conditionat de functionarea unitatilor turistice cu functiuni de cazare, clasificate.

Concret, poti achizitiona in termenul de valabilitate al voucherelor de vacanta produse turistice in Romania, in valoarea inscrisa pe vouchere, fara a fi nevoie sa precizezi la momentul rezervarii perioada si locul unde vrei sa calatoresti. Imediat ce restrictiile de calatorie vor fi ridicate, vei putea alege perioada si destinatia dorita.

Pentru detalii si rezervari, contacteaza-ne: voucherevacanta@eximtur.ro

 

Cum faci plata cu vouchere de vacanta in aceasta perioada?

 

AI VOUCHERE DE VACANTA PE SUPORT HARTIE? NICIO GRIJA, NI LE POTI TRIMITE PRIN CURIER

Un consultant de calatorie EXIMTUR iti va explica pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a ne trimite voucherele in original, prin curier. Ulterior primirii acestora, tot prin curier iti vom trimite si noi documentele aferente rezervarii  tale ferme.

Pentru detalii si rezervari, contacteaza-ne: voucherevacanta@eximtur.ro

Atentie!

  • Nu vei transmite voucherele de vacanta in original prin  posta clasica, ci doar prin curier, cu confirmare de primire.
  • EXIMTUR nu accepta in aceasta perioada prezenta clientilor in agentie, nici macar pentru cei din Bucuresti. Toti clientii, fara exceptie, vor transmite voucherele
    de vacanta pe suport de hartie prin curier.

AI VOUCHERE DE VACANTA  PE SUPORT CARD? POTI FACE PLATA DE LA DISTANTA. SIMPLU SI COMOD!

Consultantul tau de calatorie iti va prezenta toate posibilitatile pe care le ai pentru a efectua plata cu cardul de vouchere de vacanta de la distantaDupa confirmarea incasarii platii, consultantul va efectua pentru tine rezervarea ferma, iti va intocmi documentele aferente si ti le va trimite  prin curier. 

Bine de stiut! In cazul in care detii Card de vouchere de vacanta emis de SODEXO, EDENRED sau UP ROMANIA, iti poti alege singur sejurul dorit, direct din site-ul eximtur.ro, avand
posibilitatea sa efectuezi la final plata online cu acest card.
Alege-ti acum vacanta in Romania!

 

Ce poti sa cumperi cu vouchere de vacanta?

Poti sa beneficiezi de servicii de masa, de transport si alte servicii optionale, conexe cazarii.

 

De ce sa cumperi de la EXIMTUR cu vouchere de vacanta?

Pentru ca:

  • Iti oferim posibilitatea sa alegi dintre peste 600 de hoteluri, vile si pensiuni in Romania. Cu siguranta vei gasi ceva care sa ti se potriveasca!
  • Ai la dispozitie mai multe servicii turistice, dintre care poti alege unul sau mai multe, pe care sa le achiti integral cu vouchere.
  • Daca platesti cu vouchere de vacanta, poti beneficia de reduceri.
  • Suntem una dintre cele mai mari companii de calatorii din Romania, cu o experienta de peste 27 de ani, care ofera siguranta, calitate si seriozitate.

 

Pentru detalii si rezervari suntem aici pentru tine! Contacteaza-ne!

 

Echipa EXIMTUR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *