Viziteaza Orasul Luminilor!

Parisul este, fara indoiala, unul dintre cele mai frumoase, mai romantice si mai vizitate orase din lume. Insa a-ti organiza singur o calatorie in Paris, mai ales in sezon, poate fi un lucru destul de dificil. Orasul este renumit pentru preturile sale nu foarte prietenoase, pentru cazarile scumpe si pentru faptul ca vara este asaltat de turisti din toate colturile lumii. Astfel, risti sa ramai fara cazare sau sa platesti enorm pentru cateva zile de distractie. Recomandarea noastra este sa alegi un pachet complet – un circuit in Paris – care sa includa: transportul, cazarea si asistenta turistica. Este simplu si foarte placut sa ai o astfel de vacanta la Paris! Iata mai jos recomandarile Eximtur…

Viziteaza Orasul Luminilor!

Ziua 1 Bucuresti – Paris – avion

3 ore tur panoramic al Parisului si o ora croaziera pe Sena!

Prezentare Aeroportul Otopeni-Henri Coanda la ora 05.20 dimineata pentru imbarcare la cursa AIR FRANCE AF1089 cu decolare spre Paris la ora 07.20.

Aterizare la Paris la ora 09.30 local. Preluarea de catre ghidul local si continuarea cu turul panoramic inclus al Parisului (aprox 3 ore): Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor, Opera Garnier, Catedrala Notre Dame, iar la finalul turului, o ora de Croaziera pe Sena.

Dupa – amiaza libera pentru plimbare si cumparaturi. Va sugeram o plimbare cu insotitorul de grup prin Montmartre cu vizitarea renumitei Sacre Coeur si Piata Tertre.

Cazare la My Hotel In France Opera Saint Georges 3* sau similar.

Ziua 2 – Paris

Mic dejun. In cursul diminetii puteti opta pentru una din excursiile optionale sau puteti vizita obiectivele din Paris pe cont propriu folosind transportul in comun: Montparnasse, Turnul Eiffel, La Defense etc.

Seara, optional, v-o puteti petrece intr-unul din cluburile sau barurile pariziene. Aveti posibilitatea sa va rezervati din timp bilete la unul din renumitele spectacole de cabaret pariziene: Moulin Rouge, Crazy Horse, Paradis Latin, Folies Bergere, Brasil Tropical, etc.

Cazare la My Hotel In France Opera Saint Georges 3* sau similar.

Ziua 3 – Paris

Mic dejun. Program liber pentru odihna si plimbare cu posibilitatea degustarii celor mai variate feluri de mancare si deserturi din bucataria internationala, in faimoasele restaurante si cafenele pariziene. Puteti achizitiona si participa la una din excursiile optionale propuse.

Cazare la My Hotel In France Opera Saint Georges 3* sau similar.

Ziua 4 – Paris

Mic dejun. Participare la excursie optionala sau timp liber pentru continuarea explorarii Orasului Luminilor.

Cazare la My Hotel In France Opera Saint Georges 3* sau similar.

Ziua 5 – Paris – Bucuresti

Mic dejun. Dimineata libera. La ora 12.00 eliberarea camerelor si transfer hotel – aeroport pentru imbarcare la cursa AIR FRANCE AF2488 cu decolare la ora 18.55 spre Bucuresti. Aterizare la Otopeni- Henri Coanda la ora locala 22:45.

Tarife circuit Paris

Preturile incep de la 609 de euro/loc in camera dubla/persoana, pentru perioada 11-15 iulie. La sfarsitul lui august (22-26) tarifele incep de la 595 euro.

Servicii incluse:

– 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3 stele central in Paris- Hotel My Hotel in France Opera Saint Georges 3* / Paris sau similar

– transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport

– tur panoramic al orasului Paris (3 ore) cu ghid local si insotitorul vorbitor de limba romana si o ora croaziera pe Sena

– transport avion compania AIR FRANCE zbor direct Bucuresti – Paris si retur;

– taxele de aeroport 140 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)

– asigurarea medicala si storno

– asistenta turistica in limba romana

Preturile nu includ: alte excursii optionale, intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri.

Preturi informative pt excursii optionale – minimum 15 persoane participante:

– Versailles ½ de zi excursie 4 ore cu vizitarea Palatului si a renumitelor gradini – 68 €/persoana ;
– Fontainebleau ½ de zi 5 ore cu vizitarea Castelului si a gradinilor – 75 €/persoana ;
– Parcul Asterix 1 zi – 110 €/persoana ;
Disneyland 1 zi – 110 €/persoana ;
– O zi pe Valea Loirei 12 ore cu intrare la doua castele si degustare de vinuri – 150 €/persoana.

La zborul Air France puteti transporta 23 kg bagaj de cala, dar o valiza de persoana cu 7 kg bagaj de mana in dimensiuni standard.

GRUP MINIM: 20 PLATITORI.

Pentru grup intre 15 si 19 platitori tariful se va modifica in sensul majorarii lui astfel:

– Pentru plecarile din 11 iulie si 22 august : 38 €/persoana;
– Pentru plecarile din 19 septembrie si 17 octombrie : 46 €/persoana.

Iata aici mai multe informatii despre preturi!

Foto: panoramio.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *