Viziteaza America! Locuri cu traditie.

America este, fara indoiala, tara tuturor posibilitatilor. Insa localnicii sunt si traditionalisti, pastrand de-a lungul anilor cultura si obiceiurile mostenite de la parinti. Astfel, unele hoteluri, baruri si restaurante sunt trasmise de-a lungul generatiilor si devin adevarate „muzee gastronomice”. Daca ajungi in tara viselor, iata ce localuri cu traditie sa vizitezi…

Viziteaza America! Locuri cu traditie.

1. Circa 1886, Charleston

Aflat intr-o cladire istorica, Circa 1886 este un favorit printre localnici, datorita ingredientelor proaspete si aromelor curajoase. Poti savura si unul dintre cele 250 de vinuri, langa semineu. Atmosfera: eleganta!

2. Antoine’s, New Orleans

Antoine’s este un restaurant din 1840 cu specific frantuzesc. Are 14 sali, a fost si este frecventat de mari personalitati. Atmosfera: luxurianta!

3. Simon Pearce Restaurant, Quechee, Vermont

Simon Pearce este un melanj irlandezo-american ce te va incanta atat gastronomic, cat si vizual. Iar panormana asupra raului Ottauquechee este fenomenala! Atmosfera: vintage-chic!

4. McGillin’s Old Ale House, Philadelphia

Din 1860 este cunoscut ca locul unde prietenii se intalnesc pentru o masa buna. Printre celebritatile care l-au vizitat se numara Def Leppard, Will Rogers, Tim McGraw si fratii Marx. Atmosfera: old glamour!

5. King’s Tavern, Natchez, Mississippi

Vechi de 200 de ani, King’s Tavern se afla in cea mai veche cladire din Natchez. Printre specialitati se gasesc fructele de mare si coastele afumate. Atmosfera: traditionala!

Nu ocoli aceste localuri cand vei ajunge in America, pentru ca astfel vei descoperi o mare parte din cultura si traditiile acestei tari minunate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *