Vino la scoala de turism EXIMTUR!

Turismul este un domeniu de activitate in continua dezvoltare in Romania si in afara. In plus, este si unul dintre cele mai frumoase din lume! Pentru a putea avea un job excelent in acest domeniu, pentru a putea evolua si a face cariera in turism trebuie sa inveti de la cei mai buni profesionisti. EXIMTUR si-a deschis o scoala de turism cu peste 15 cursuri de calificare, iar la sfarsitul acestora vei obtine o diploma recunoscuta atat in tara, cat si in Uniunea Eurpeana. Vino la scoala de turism EXIMTUR!

Corpul de formatori EXIMTUR de la scoala de turism este compus din practicieni cu vasta experinta in domeniu. Rezultatele se pot verifica dupa excelenta in domeniu a companiei si dupa experienta sa.

Iata la ce cursuri poti participa (in sesiunea 2011-2012) in cadrul Scolii de turism EXIMTUR : a)    Manager in activitatea de turism – cod N.C./COR 122501 b)    Agent de turism ghid – cod N.C./COR 5113.3.1 c)    Ghid national de turism (turoperator) – cod N.C./COR 349103 Cursurile sunt autorizate CNFPA, iar certificatele de calificare si absolvire sunt sub egida: – Ministerul Educatiei Cercetarii si Invatamantului; – Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale.

Pentru informatii complete va rugam sa apelati: –       Telefon: 0364 803 803 –       Mobil:     0753 058 929 –       Email: scoaladeturism@eximtur.ro sau accesati: http://www.eximtur.ro/Scoala-de-turism.html Oricare ar fi domeniul tau de interes, urmand aceste cursuri iti vei pune bazele unei cariere infloritoare in turism, te vei putea dezvolta si vei castiga experienta si credibilitate. Scoala de turism EXIMTUR iti propune sa inveti de la cei mai buni in domeniu si sa devii specialist la randul tau! Investeste in viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *