Valentine's Day la Praga!


Praga este un oras incredibil, parca special "creat" pentru indragostiti, avand o latura romantica si boema, castele, poduri si restaurante elegante. Daca nu te-ai hotarat ce vei face de Ziua Indragostitilor, acum este momentul perfect pentru a-i alege un cadou minunat partenerului tau! Si ce poate fi mai frumos decat o escapada romantica intr-un oras de poveste?! Specialistii de la Eximtur au creat special pentru tine o oferta imbatabila, astfel incat vei avea parte de zile superbe si incarcate de dragoste. Iata cum poti petrece Valentine's Day la Praga...

Valentine's Day la Praga!

Ziua 1: 14 Feb - Bucuresti – Praga / Hotel Ankora 3* superior

Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 03.30 dimineata pentru imbarcare la cursa CZECH AIRLINES OK805 cu decolare la ora 05.20 spre Praga. Aterizare la Praga la ora 06.15. Transfer si Mic Dejun la Hotel Ankora 3*sup. Depozitarea bagajelor la camera de bagaje a hotelului (In limita disponibilitatilor se poate face check-in in hotel de dimineata). Dupa mic dejun, Tur panoramic al orasului, cu ghid local de limba romana, cuprinzand principalele obiective turistice ale orasului: Muzeul National, Teatrul National, Cartierul Lasser, Complexul Medieval al Castelului Praga cu faimoasa Catedrala St. Vit (intrarea in Castel este optionala: 12Eur/ pers.), Cartierul Evreiesc si Orasul Vechi, P.ta Wenceslas, etc (intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse). Transfer si cazare dupa ora 14:00 la Hotel Ankora 3*sup. in Praga. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbari in oras. *Optional Croaziera cu Cina si Muzica pe Raul Vltava (Pret informativ: 42eur / persoana, inclusiv transfer hotel / punct de imbarcare croaziera / hotel - se rezerva si se achita la inscriere.

Ziua 2: 15 Feb - Praga / Hotel Ankora 3* superior - Excursie optionala Karlovy Vary Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbari individuale in Centrul Vechi al orasului; Podul Carol, unul din cele mai populare obiective turistice din Praga; Piata Wenceslas, partea noua si moderna a capitalei cehe. *Optional va recomandam excursie de 1 zi la Karlovy Vary cu ghid local vorbitor de limba romana . Faimosul oras balnear este cunoscut pentru cele 12 izvoare fierbinti . Cel mai cunoscut izvor este Vridlo – apa minerala vindecatoare tâsneste pâna la 12 m înaltime. Statiunea balneoclimaterica este cunoscuta si pentru portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari . (Pret informativ: 70 eur/pers. - Pranz Inclus - pentru minimum 10 pers.participante – Data limita de inscriere 07.02.2013) Cazare la Hotel Ankora 3*sup. / in Praga.

Ziua 3: 16 Feb - Praga / Hotel Ankora 3* superior - Excursie optionala Dresda Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Optional: Va recomandam Excursie de 1 zi la Dresda, cu ghid local vorbitor de limba romana. Dresda, capitala Saxoniei este un oras situat pe malul stang al Elbei cu numeroase obiective turistice: Castelul Zwinger cu o valoroasa galerie de arta incluzand picturi ale lui Rembrandt si alti pictori renumiti, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700ani, Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. (Pret informativ: 65 eur/pers. pentru minimum 10 pers. Participante / Pranzul nu este inclus - Data limita de inscriere 07.02.2013). Cazare la Hotel Ankora 3*sup. / in Praga. Ziua 4: 17 Feb - Praga / Bucuresti Mic dejun. Predarea camerelor si transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa CZECH AIRLINES OK802, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 11.40. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 14.30.

Tarife

Preturile incep de la 299 euro/persoana/ pachet cu mic dejun si taxe de aeroport incluse.

Servicii Incluse: • 3 nopti cazare cu 3 MIC DEJUN la HOTEL ANKORA 3*superior • Mic dejun SUPLIMENTAR in ziua sosirii la hotel • transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport • tur panoramic al orasului Praga cu ghid local de limba romana • transport avion compania Czech Airlines: Bucuresti Otopeni – Praga – retur; • taxele de aeroport 50€/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului) ; • BONUS!!! o cutie cu bomboane si o sticla de vin la sosire, in camera • BONUS!!! asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta) - PT CARE LA INSCRIERE AVEM NEVOIE DE DATA NASTERII. • asistenta turistica locala in limba romana la transfer, tur panoramic. Preturile nu includ: • excursiile optionale, intrarile la obiectivele turistice, cheltuielile personale, bacsisurile; Hotel ANKORA 3* - PRAGA Localizare: hotelul este situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Piata Wenceslas si de Orasul Vechi si la mai putin de 5 minute de mers pe jos de statia de metrou I.P. Pavlova . Facilitati hotel: Hotelul dispune de un restaurant Indian , bar , Internet prin cablu gratuit , parcare. Facilitati camere: confortabile si dotate cu grup sanitar propriu , uscator de par , TV LCD, minibar, aer conditionat , telefon GRUP MINIM: 15 persoane

Foto: panoramio.com

Detalii si rezervari aici!


SOURCE AND TAGS