Vacanțe în România pentru sărbătorile de iarnă 2019-2020


Sărbătorile de iarnă bat la ușă și mulți dintre noi ne pregătim de o binemeritată vacanță. Știm că în această perioadă ești preocupat să alegi cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi, dar acum este cel mai bun moment să îți faci planuri de concediu. Ca să venim în întâmpinarea nevoilor tale, astăzi îți vom prezenta câteva oferte de vacanțe în țară.

Fie că îți dorești o evadare romantică în doi, fie că vrei să le oferi celor mici o excursie veselă și de neuitat, avem câte ceva potrivit pentru fiecare! Cu cât te decizi mai repede și alegi cea mai bună ofertă, cu atât te vei bucura mai mult de o vacanță de sărbători memorabilă!

De ce să alegi o vacanță de sărbători în România

Cu peisajul ei divers și tradițiile sale legendare, România este un colț de paradis în timpul sărbătorilor de iarnă. Ai parte de tradiții locale și gastronomie specifică, în funcție de zona în care alegi să îți petreci vacanța. Și, ca să fim sinceri, nimic nu se compară cu tradițiile de Crăciun românești, cu căldura, confortul și relaxarea pe care le găsești la noi.

Dar o vacanță de iarnă în România înseamnă mai mult decât peisaje de basm și bucate tradiționale. Cei activi pot oricând să opteze pentru zonele în care sporturile de iarnă sunt atracția principală. Cei care au nevoie de relaxare au și ei la dispoziție o ofertă bogată de vacanțe de tip wellness & spa în care să își regăsească echilibrul interior.

Mai este nevoie să spunem că cei mici abia așteaptă să descopere locuri noi, să se bucure de facilitățile care li se pun la dispoziție de către unitățile de cazare, jocuri de zăpadă, activități alături de alți copii, momente de fericire pură alături de voi?

Nu rata ofertele de Crăciun!

Un Crăciun autentic românesc într-o zonă cu tradiție este o experiență care nu trebuie ratată nici de adulți, nici de copii. Știm bine că cel mai profund și mai cald Crăciun se petrece departe de aglomerarea urbană. Regăsește adevăratul spirit al Crăciunului în acele zone ale țării unde atmosfera de sărbătoare este completată de tradiții locale, preparate delicioase tradiționale și peisaje de basm.

Câteva dintre cele mai frumoase zone în care să redescoperi magia Crăciunului cu tot ce înseamnă ea sunt:

O vacanță de Crăciun într-o astfel de zonă înseamnă odihnă, vizitarea unor obiective turistice pe care poate nu ai avut când să le vezi (sau la care vrei să îi duci pe cei mici pentru a le deschide pofta de călătorie), sporturi de iarnă, tradiții locale și chiar un pic de răsfăț sofisticat. Dacă ai visat vreodată la o piscină cu apă fierbinte în aerul liber și rece al lui Decembrie, atunci trebuie să iei în calcul ofertele de vacanță de Crăciun în România. Cei pasionați de sporturi de iarnă optează de cele mai multe ori pentru stațiunile montane dotate cu pârtii de înaltă calitate, cum ar fi cele din Predeal, Sinaia sau Poiana Brașov.

Vezi detalii

Petrece anul acesta un Revelion memorabil

Revelionul se petrece cel mai bine alături de cei apropiați sufletului tău. Fie că preferi o evadare în doi, un concediu în care cuvântul de ordine să fie ”relaxarea”, o petrecere fabuloasă alături de cei mai buni prieteni sau o vacanță relaxantă și amuzantă alături de cei mici, anul acesta ofertele de Revelion în România pot satisface orice gust și orice nevoie.

Foarte la modă anul acesta sunt vacanțele de tip wellness & spa în preajma Revelionului. Hotelurile și centrele turistice care oferă servicii de spa sau tratamente cu apa termală oferă condiții de cazare excelente, nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber, dar și servicii specifice pentru cei care vor să își regăsească echilibrul fizic și mental.

Hai să vedem acum mai multe detalii despre aceste tipuri de vacanțe de sărbători! 1. Vacanță în familie Amintirile pe care cei mici și le fac în timpul vacanțelor cu familia sunt nemuritoare și neprețuite. Anul acesta ai ocazia să le oferi celor mici ocazia de a descoperi unele dintre cele mai frumoase zone din țară și a vă distra împreună copios. Știm că uneori este dificil să mergi cu copiii în concediu, dar atunci când găsești oferte care iau în considerare astfel de nevoi, totul se transformă într-o aventură în familie de neuitat.

Oferta de vacanțe în România pentru familii cu copii este foarte bogată anul acesta. Poți alege un sejur la Arsenal Park, unde să vă bucurați de activități care mai de care mai interesante. Pe de altă parte, o vacanță pe Domeniul Dracula vă va oferi nu numai relaxarea de care aveți nevoie, ci și distracția pe care o meritați.

Vezi detalii

2. Vacanța romantică în doi Ce poate fi mai romantic decât să evadați împreună într-o destinație de basm în care să vă relaxați și să petreceți momente desoebite împreună? Ei bine, anul acesta aveți ocazia să vă petreceți concediul într-un castel medieval sau într-un conac boieresc. Nu te gândi însă la Evul Mediu! Facilitățile de cazare sunt excelente, iar destinațiile îți iau răsuflarea. Veți fi răsfățați la orice pas și vă veți bucura de o experiență inedită.

Fie că alegeți un sejur în Castelul Haller pentru un concediu de poveste, fie că preferați o vilă cochetă într-un peisaj montan de basm, oferta de vacanțe în România pentru cupluri este bogată și variată, ca să poată satisface și cele mai sofisticate gusturi!

Vezi detalii

3. Vacanțe de relaxare/tratament După un an întreg de muncă, cu agitația, stresul și oboseala inerente, ai nevoie să te remontezi, să te odihnești și să îți regăsești echilibrul fizic și psihic. De aceea, avem pentru tine anul acesta o ofertă bogată de vacanțe de relaxare/tratament în unele din cele mai frumoase zone ale țării.

Fie că alegi Maramureșul, Băile Felix, Băile Herculane sau Băile Tușnad, poți fi convins că vei avea parte de facilități și servicii de spa și tratament moderne. De la masaje de relaxare la băi termale tonifiante și de la tratamente pentru piele și corp, până la exerciții fizice, ai anul acesta posibilitatea să te răsfeți așa cum meriți.

Ai grijă însă, căci astfel de oferte se ”topesc” văzând cu ochii, deci verifică din timp disponibilitatea locurilor de cazare și fă-ți rezervările din timp!

Vezi detalii

Bucură-te de o vacanță de sărbători în România, așa cum meriți!

Dacă nu ai ales încă zona în care vrei să îți petreci sărbătorile de iarnă, este timpul să acorzi atenție acestei activități, căci locurile se rezervă cu repeziciune. Zonele istorice tradiționale, în care Crăciunul este mai mult decât o simplă sărbătoare, sunt la cea mai mare căutare.

Fie că preferi Maramureșul, Ardealul sau Bucovina, rezervă-ți acum vacanța de Crăciun sau sejurul de Revelion, indiferent că preferi sporturi montane, răsfăț la spa, romantism sau distracție cu copiii!


SOURCE AND TAGS