Vacanta pe Coasta de Azur!


Vrei sa petreci o vara cu stil si sa faci plaja pe Coasta de Azur? Acum este momentul potrivit pentru a face o rezervare si a-ti planifica vacanta in sudul Frantei. Ofertele noastre sunt excelente, iar tot ce trebui sa faci este sa-ti pregatesti costumul de baie si aparatul foto. Iata mai jos cateva detalii despre Coasta de Azur si ofertele Eximtur!

Cote d'Azur sau French Riviera este o zona superba din sud-estul Frantei, de pe malul Marii Mediterane, incluzand statul Monaco. Coasta de Azur are plaje superbe, cu nisip fin, dar si boeme, acoperite cu pietre si vegetatie. In plus, a fost una dintre primele destinatii de vacanta ale oamenilor bogati din Anglia, in secolul al 18-lea, apoi in veacul urmator a devenit "locul de joaca" al irlandezilor, rusilor si altor aristocrati. Marii artisti ai lumii, ca Picasso, Matisse, Somerset Maugham si Huzley, isi petreceau verile aici. Acum, Elton John si Brigitte Bardot au case pe Coasta de Azur.

Cel mai mare oras este Nisa, cu o populatie de peste 900.000 de locuitori, iar aici se afla si cel mai important aeroport.

Principalele resorturi de pe Coasta de Azur sunt: Cap-d'Ail, Beaulieu-sur-Mer, Saint-Jean-Cap-Ferrat, Villefranche-sur-Mer, Antibes, Juan-les-Pins, Cannes, Saint-Raphaël, Fréjus, Sainte Maxime si Saint-Tropez. Este o zona importanta si pentru yachting si croaziere, are peste 115 km de plaja, 18 terenuri de golf, 14 ski resorts, 3.000 de restaurante si peste 300 de zile insorite pe an.

Daca alegi o vacanta pe Coasta de Azur, nu doar ca te vei bucura de plaje superbe, dar vei avea ocazia sa gusti una dintre cele mai bune cafele din lume si preparate frantuzesti excelente, sa faci shopping, sa mergi la Casino in Monaco, sa te plimbi prin oraselele superbe din sudul Frantei, sa participi la festivaluri, sa bei un vin delicios si sa fotografiezi casele vedetelor.

Iata mai jos recomandarile Eximtur:

1. Hotel Brice, 3 stele, Nisa - de la 57 EUR /persoana/noapte

2. Hotel de Paris, 3 stele, Cannes - de la 50 EUR/persoana/noapte 3. Hotel Le Montfleuri, 3 stele, Sainte-Maxime - de la 48 euro/persoana/noapte 4. Hotel Soleil D'Aix En Provence, 3 stele, in Aix-en-Provence - de la 57 euro/persoana/noapte 5. Hotel Garden Beach, 4 stele, in Juan-les-Pins - de la 77 euro/persoana/noapte!

Pentru mai multe detalii, adreseaza-te unui expert in turism de la Eximtur!

Foto: bookyourevent.fr

Iata aici toate ofertele early booking Coasta de Azur de la Eximtur!


SOURCE AND TAGS