Vacanta la ski. Sporturi de iarna. Unde mergem la ski!


Chiar daca suntem abia in septembrie, sezonul de ski se apropie si in munti deja a nins. Partiile din intreaga lume se pregatesc sa-si intampine turistii, iar resorturile din Franta, Austria, Italia si Romania au dat startul vacantelor de sezon. Daca si tu esti un iubitor al sporturilor de iarna, atunci fa o rezervare early booking pentru vacanta ta de vis!

In primul rand, in cazul in care planuiesti sa schiezi iarna aceasta, nu mai pierde vremea cu impachetatul! Descarca lista noastra de bagaje pentru ski, printeaz-o si pune-te pe impachetat!

In al doilea rand, iata spre ce destinatii iti propunem sa-ti faci bagajele:

Vacanta la ski. Sporturi de iarna. Unde mergem la ski?

1. HOHE RINNE PALTINIS HOTEL & SPA, Paltinis, Sibiu

Atractii turistice: Schitul Paltinisul(1400 m altitudine); rezervatia naturala Iezerele Cindrelului, Cheile Cibinului, Santa, Gatul Berbecului sau Fantanele, casa "Noica". Tarife: incepand cu de la 115.00 lei/loc in camera dubla cu mic dejun. Detalii si rezervari aici! 2. Residence Antares, Wolkenstein in Groden, Trentino/Tirolul de Sud, Italia Se afla central, este situat la 1560 m altitudine, la 100 m de telecabina; statie de ski bus langa hotel. Oferta speciala: de la 90 EUR/ studio STX1/ noapte fara masa. Detalii si rezervari aici!

3. Hotel Elisabethpark, Bad Gastein, Landul Salzburg, Austria Hotelul este amplasat in centrul statiunii Bad Gastein, la aproximativ 100 m de cascada Gastein. Oferta speciala: de la 52 EUR/ persoana/ noapte cu mic dejun - loc in camera dubla. Detalii si rezervari aici! 4. Hotel Toni, Kaprun, Landul Salzburg, Austria Hotelul este amplasat la aproximativ 350m de centrul Kaprun si 6 km de Zell am See. Telegondola spre ghetar se afla la 4 km distanta, iar statia de skibus este langa hotel. Oferta speciala: de la 62 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune - loc in camera dubla. Detalii si rezervari aici! 5. Hotel Banderitsa, Bansko, Bulgaria Hotelul are 4 stele si este situat in apropierea raului Glazne, la aproximativ 600 m de telegondola si 100 m de centrul statiunii. Oferta speciala: de la 23 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune - loc in camera dubla. Detalii si rezervari aici!

6. Hotel Caraiman, Sinaia, Prahova Hotelul este situat la intrarea in statiune din directia Brasov, la sosea, aproape de muzeul George Enescu. Oferta speciala: de la 100.81 lei/ zi / loc in camera dubla (cazare cu mic dejun). Detalii si rezervari aici! 7. Apartamente Prantl, Solden, Tirol, Austria Apartamentele sunt situate la 400 m de centrul statiunii. Statia de ski bus este la 100 m, iar ski-lift la 300 m. Tarife: de la 583 EUR/ apartament tip 1/ 7 nopti - fara masa. Detalii si rezervari aici! 8. Casa Confortina, Livigno, Lombardia, Italia Situata la 1,5 km de centrul statiunii, la 200 m de skilift si 150 m de statia de ski bus. Tarife: de la 404 EUR/ apartament/ 7 nopti. Detalii si rezervari aici! 9. Pensiunea Steger, Kaprun, Austria Se afla la aproximativ 350m de centrul statiunii si la 600m de skilift. Statia de skibus se afla langa pensiune. Oferta speciala: de la 36 EUR/ persoana/ noapte cu mic dejun - loc in camera dubla. Detalii si rezervari aici!


10. Apartamente Bergland, Mayrhofen, Tirol, Austria

Apartamentele sunt amplasate la aproximativa 500m de gondola Peneken si 800m de Ahorn. Statia de skibus se afla la aproximativ 100m distanta. Oferta speciala: de la 56 EUR/ apartament/ noapte. Detalii si rezervari aici!

SOURCE AND TAGS