Vacanta exotica in Maldive. Trei resorturi de poveste!


Insulele Maldive sunt situate in Oceanul Indian si sunt formate dintr-un lant dublu de 26 de atoluri, aflate in apropierea Indiei. Clima in zona este perfecta, cu o temperatura cuprinsa intre 24 si 33 de grade, pe tot parcursul anului. Unele insule sunt foarte mici, intime, acoperite cu vegetatie bogata si ofera peisaje incredibile. Apusurile seducatoare si hotelurile inconjurate de gradini exotice te imbie la relaxare. O vacanta aici va fi o adevarata poveste de dragoste!

Vacanta exotica in Maldive. Trei resorturi de poveste!

1. Banyan Tree Madivaru, Maldives

Insula Madivaru este amplasata in Nord Ari Atoll, la aproximativ 30 de minute de aeroportul Male cu hidroavion. Resortul pune la dispozitia turistilor un restaurant si un bar. Vilele sunt contruite in stil cort cu podea de lemn si mobila din ratan si sunt dotate cu baie, dus exterior, masa pentru masaj, halate de baie, uscator de par, ventilator, Tv, telefon, DVD player, acces la internet, aparat de cafea, minibar. seif, terasa cu sezlonguri si umbrele, piscina (3x5 m), acces direct la plaja privata. Tented Pool Vila: suprafata aproximativa 276 mp, din care aprox 141 mp locuibili. Fitness/Wellness/Sport: Spa, tratamente de infrumusetar si masaje (contra cost). Sport: sala de fitness, windsurf, canoe, caiac, catamaran, snorkeling. Contra cost: scufundari. Tarif: de la 966 EUR/persoana/noapte/loc in camera dubla cu pensiune completa! Detalii si rezervari aici!

2. Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru Transferul de la aeroportul Male dureaza aproximativ 30 de minute cu hidroavionul. Resortul este amplasat intr-o fost plantatie de cocotieri, iar reciful de corali se afla la aproximativ 500 m de insula. Resortul pune la dispozitia turistilor 4 restaurante cu specialitati asiatice, traditionale, libaneze, marocane, grill, bar, 4 piscine, terasa, magazin. Cele 102 vile sunt amplasate direct pe plaja sau deasupra apei, au un design traditional si sunt dotate modern cu baie cu cada/dus, dus exterior, halat de baie, uscator de par, Tv, DVD player, internet, minibar, seif, aer conditionat.

Beach Bungalow cu piscina(166 mp, aprox 75 mp locuibili) este amplasat pe partea de nord a insulei, direct pe plaja. Dispune de o gradina cu terasa, o mica piscina, living si spatiu pentru servirea mesei traditional.

Beach Vila cu piscina (397 mp, aprox 137 mp locuibili) este amplasat pe partea de sud a insulei, cu acces la plaja si laguna. Dispune de un pavilion cu camera da zi si spatiu pentru servirea mesie,gradina cu terasa, piscina cu sezlonguri.

Sunset/sunrise Water Vila (139 mp, aprox 86 mp locuibili) este amplasat pe partea de nord a insulei, deasupra apei si dispune de living/dormitor, terasa cu sezlonguri si acces direct la mare. Water Vila cu piscina (141 mp, aprox 74 locuibili) la fel ca si Sunset/sunrise Water Vila, dispun in plus de piscina (aprox 14 mp).

Spa: piscina, bai cu aburi, dusuri exterioare, sauna, jacuzzi, yoga. Contra cost: masaj si tratamente de infrumusetare.

Sport: centru fitness, tenis, snorkeling, catamaran, windsurf. Contra cost: scufundari, sporturi nautice motorizate.

Tarife: de la 498 EUR/persoana/noapte/loc in camera dubla cu mic dejun. Detalii si rezervari aici!

3. Hotel One & Only Reethi Rah Resortul este amplasat pe o insula cu aproximativ 6 km de coasta. Transferulde la aeroportul Male dureaza aproximativ 75 de minute cu yahtul.Resortul pune de la dispozitia turistilor 1 restaurant a-la carte situat deasupra ape cuspecific mediteranean si asiatic, restaurant japonez Tapasake, restaurant pe plaja cu specific mediteranean, bar, 2 piscine cu terasa. Cele 130 de vile sunt amplasate fie pe plaja sau construite pe piloni deasupra lagunei. Vilele dispun de living combinat cu dormitor, baie cu cada si dus separat, halate de baie, uscator de par, Tv, DVD player, telefon, acces la internet, minibar, aparat de cafea/ceai, seif, aer conditionat, majordom.

Beach Vila(135 mp, aprox 79 mp suprafata locuibila): veranda si acces direct la plaja privata cu sezlonguri si umbrele. Beach Vila cu piscina (165 mp, aprox 79 mp suprafata locuibila): aceleasi dotari ca si Beach Vila cu piscina privata (23 mp).

Water Vila (149 mp, aprox 79 mp suprafata locuibila): aceleasi dotari ca si Beach Vila amplasata pe piloni deasupra lagunei.

Duplex Beach Vila (270 mp, 135-165 mp suprafata locuibila): 2 Beach Vila apropiate. La cerere poate fi rezervata si cu piscina.

Fitness/Wellness/Sport: Spa cu gradina de aproximati 9500 mp, pavilion Chi pentru yoga si thai-chi, bai cu aburi, sauna, jacuzzi. Contra cost: masaj, tratamente de infrumusetare, aroma therapie.

Sport: centru fitness, tenis de masa, tenis, volei de plaja, badminton, biciblete, caiac, canoe, windsurf, badminton. Contra cost: ski nautic, catamaran, banana, scufundari, pescuit.

Tarife: de la 483 EUR/persoana/noapte/loc in camera dubla cu mic dejun. Detalii si rezervari aici!

Daca planuiesti sa pleci intr-o vacanta exotica in Maldive, nu irosi timpul dedicat vacantei. Descarca lista noastra de bagaje pentru vacante exotice, printeaz-o si incepe sa-ti faci bagajele!

Foto: panoramio.com


SOURCE AND TAGS