Vacanta de vis la Cannes


Cannes este un oras incredibil de frumos, aflat pe Riviera Franceza, in sudul Frantei. Este o destinatie turistica aglomerata, este gazda celebrului Festival de film Cannes si este renumit pentru magazinele luxoase, restaurantele, hotelurile si celebritatile care iti petrec vacanta aici. Afla cum poti petrece si tu un concediu la Cannes...

Clima in Cannes

Orasul Cannes are o clima mediteraniana si se bucura de 12 ore de soare pe zi, in timpul verii, din mai pana in septembrie. Chiar si iarna (decembrie-februarie) vremea este blanda si frumoasa. Cea mai mare cantitate de precipitatii cade in octombrie si noiembrie. Temperaturile variaza vara intre 25 si 30 de grade, iar briza mediteraniana este perfecta.

Obiective turistice in Cannes

- plimba-te pe Promenade de la Croisette - o superba esplanada cu palmieri. Zona Croisette este celebra pentru plajele, cafenelele si magazinele sale.

- La Suquet, orasul vechi, ofera o panorama superba asupra zonei Corisette - viziteaza Chapel St. Anne unde isi are sediul Musee de la Castre - mergi pe Île Sainte-Marguerite, acolo unde a fost intemnitat Omul cu Masca de Fier - iti recomand sa vizitezi Musée de la Marine, Musée de la Mer, Musée de la Photographie si Musée International de la Parfumerie - plimba-te prin Quartier des Anglais, unde vei gasi cele mai frumoase si mai vechi vile construite in Franta - mergi la un spectacol la teatru - in mai are loc Festivalul de Film Cannes!

Vacanta de vis la Cannes

Noi iti propunem un circuit complet cu autocarul, in care poti vizita: Budapesta, Viena, Venetia, Milano, Cannes, Nisa, Monaco, San Remo, San Tropez, Geneva, Zurich si Salzburg. Cazarea se va face in Cannes, unde vei avea 6 zile la dispozitie pentru plaja, shopping si distractii. Plecarile se fac pe 21.07, 18.08, 4.08, dar si in alte zile. Pentru o oferta personalizata, te poti adresa unui specialist Eximtur.

Recomandare Eximtur

ZIUA 1

Sambata, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti - parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 plecare pe traseul Pitesti - Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor. ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena. Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber o ora. Cazare in zona Venetia - Padova. ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12 - plecare la Verona unde se viziteaza (90 min): balconul Julietei, Piata Bra si Amfiteatrul roman. Deplasare la Milano, vizita (2 ore): Piata Operei “Scala”, Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile "Vitorio Emanuele", exterior Catedrala Duomo si Castelul Sforzesco. Cazare in Cannes.

ZILELE 4, 5, 6,7,8,9 Mic dejun si cazare in Cannes. Plaja si baie in Marea Mediterana. In ziua 5 - excursie (25 €) de o zi la Nisa. Se viziteaza Promenade des Anglais si centrul (Hotel Negresco, Opera). In ziua 6 - excursie (25 €) de ½ zi la Monaco. Vizita Muzeul Oceanografic, Catedrala si Palatul Princiar. Jumatate zi - plaja si baie la Cannes. In ziua 7 - excursie (25 €) de ½ zi la San Remo. Jumatate zi - plaja si baie la Cannes. In ziua 8 - excursie (35 €) de ½ zi la San Tropez. Jumatate zi - plaja si baie la Cannes. Optional (25 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 35 € - daca se achita in excursie), deplasare (ora 19 - plecare din Cannes, ora 24 - sosire la hotel) cu autocarul la Nisa - Promenade des Anglais by night. Excursiile din zilele 5, 6, 7 si 8 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 110 euro si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale. ZIUA 10 (mic dejun) Deplasare spre Elvetia. La Avignon - vizita Palatul Papal. Cazare in zona Bellegarde (Annecy) – Geneva. ZIUA 11 (mic dejun) Traversarea Elvetiei. In Geneva (1.5 ore) - se viziteaza: Podul Mont Blanc, Promenada “Des Anglais” si marea fantana arteziana. In Berna (o ora) - vizita: Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas. In Zurich (1.5 ore) - se viziteaza: Lacul Zurich, Wasserkirche - "biserica apei" (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Biserica Fecioarei. In Liechtenstein - popas la Vaduz (30 min). Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia). ZIUA 12 (mic dejun) In Salzburg se viziteaza Gradinile Mirabel si Casa Mozart. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta. ZIUA 13 – Joi (mic dejun) Deplasare pe ruta Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti - parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Tarife

595 € pentru 21.07 si 18.08.

Pentru plecarea din 4.08 se achita in plus 25 €. Supliment single 275 euro. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pretul include: - excursiile din zilele 5-8; - servicii ghid roman; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; - 7 cazari cu mic dejun la hotel in Cannes si 5 cazari cu mic dejun la hotel 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus). Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Iata aici oferta Eximtur completa!

Foto: flat-cannes.com thehitboard.com

SOURCE AND TAGS