Vacanta de vis in Asia!


Asia a exercitat intotdeauna o atractie de netagaduit pentru calatorii din lumea intreaga. Fie ca iti doresti sa descoperi noi culturi, fie ca vrei sa petreci o luna de miere pe plajele exotice, fie ca vrei sa incerci bunatatile traditionale sau sa vizitezi orase incredibile, Asia te asteapta cu portile deschise. Din ce in ce mai multi romani merg in Asia, pentru vacante mai scurte sau mai lungi. Unii fac acest drum pentru a se regasi din punct de vedere spiritual, altii pentru a se relaxa dupa ani intregi de munca. Indiferent in ce categorie te afli, Asia este o alegere excelenta. Iar Eximtur vine acum cu propuneri si oferte interesante pentru aceasta parte speciala a lumii...

Vacanta de vis in Asia!

1. Singapore

Statul-oras Singapore, aflat in sudul extrem al Peninsulei Malay, este extrem de dezvoltat din punct de vedere economic, are o arhitectura uluitoare si parcuri unice in lume. Gradinile sale tropicale, cu mii de orhidee si arbori exotici, cu pasari sueprbe si alei romantice te vor incanta cu siguranta. Inca din aeroport, vei fi uimit de bogatia si frumusetea acestei tari. Posibilitatile de distractie sunt nenumarate, iar singaporezii stiu sa faca turism de 5 stele. Eximtur iti recomanda: HOTEL PARK CLARKE QUAY Hotel de 4 stele cu amplasare centrala, situat in apropierea zonei comerciale (strada Orchard) si turistice a orasulului, in imediata vecinatate a raului Singapore si a parcului Fort Canning. Preturi de la 174 EUR/camera dubla/noapte. HOTEL RITZ CARLTON Hotelul are 5 stele si este situat in centrul zonei Marina Bay, in apropiere de complexul Esplanade (numeroase teatre, sali de spectatcol, restaurante, mall), Muzeul de Arta si Stiinta sau Merlion Park. Preturile incep de la 294 EUR/camera dubla/noapte.

2. Indonezia Indonezia se afla in Asia de SE si este un arhipelag alcatuit din nu mai putin de 17.508 insule. Are o populatie de peste 230 de milioane de locuitori, aflandu-se din acest punct de vedere pe locul 4 in lume. Aici vei gasi absolut tot ce ai visat: diversitate etnica, traditii milenare, turism de inalta clasa, insule pustii, plaje fabuloase, vegetatie bogata, vulcani activi si orase superbe, resorturi pe apa si arta culinara. In plus, preturile sunt excelente. Iata ce iti recomanda Eximtur: Bali Hyatt, 5 stele, de la 41 EUR/ persoana, in camera dubla/ sejur, mic dejun inclus. The Westin Resort Nusa Dua, Bali, 5 stele, de la 58 EUR/pers in camera dubla/ noapte, mic dejun inclus. Intercontinental Resort Bali, 5+ stele, de la 85 EUR/ pers in camera dubla/ sejur, mic dejun inclus.

3. Japonia Japonia se afla in Asia de Est si este un arhipelag format din 6.852 de insule, cu o populatie de peste 127 de milioane de locuitori. Tokyo, Capitala Japoniei, este cea mai mare arie metropolitana din lume, cu peste 30 de milioane de rezidenti, avand o istorie incredibila si una dintre cele mai puternice economii ale lumii. Cultura Japoniei este foarte bogata, iar principalele arte traditionale includ ceremonia ceaiului, ikebana, artele martiale, caligrafia, origami si multe jocuri interesante si originale. Gradinile, parcurile si templele japoneze sunt unice in lume, iar nu mai putin de 16 orase sunt incluse pe lista UNESCO World Heritage. Iata unde iti recomandam sa te cazezi in Tokyo: Hotel Rose Garden, 3 stele, este localizat in zona Shinjuku, in centrul de afaceri al orasului, aproape de mijloacele de tranport in comun. Preturile incep de la 103 euro/noapte. Hotelul Monterey Ginza, 4 stele, este situat in zona Ginza-Chuo, cu numeroase magazine, buticuri si restaurante. In apropiere sunt amplasate obiective precum Palatul Imperial, piata de peste Tsukihi sau cladirea Sony. Preturile incep de la 159 euro/noapte.

4. China Cea mai aglomerata tara din lume, cu peste 1.3 miliarde de locuitori, China este un stat din Asia de Est, cu peisaje extrem de variate, de la munti foarte inalti, acoperiti cu zapada vesnica, si pana la paduri subtropicale, rauri, palate superbe si coastele incredibile care strajuiesc Pacificul. Civilizatia chineza este renumita in intreaga lume, iar o vacanta in Hong Kong si imprejurimi iti va dezvalui secretele unui popor primitor si talentat. Daca vrei sa vizitezi China, Eximtur iti recomanda sa te cazezi in Hong Kong, unul dintre cele mai frumoase si mai dezvoltate orase din tara asiatica. Iata mai jos ofertele noastre: Hotelul Cosmo, 4 stele, este amplasat central, in zona Causeway Bay, in apropiere de zona comerciala si de afaceri Wan Chai. Preturile incep de la 103 euro/noapte. Hotelul Conrad, de 5 stele, este amplasat central, in inima zonei comerciale a Hong Kong-ului. Preturile incep de la 319 euro/noapte.

5. Thailanda Superba tara a zambetelor, cunoscuta anterior ca Siam, este localizata in Asia de SE si se invecineaza cu Burma, Laos, Cambodia si Malaysia, Indonesia si India. Thailanda are turismul extrem de dezvoltat, milioane de turisti alegand anual sa-si petreaca o vacanta pe insulele paradisiace din aceasta tara. Cultura si artele frumoase sunt renumite in lume, templele, palatele, junglele tropicale si insulele superbe fiind atractii de netagaduit pentru calatori. Foarte multi romani iubesc aceasta tara si aleg sa-si petreaca vacantele pe plajele din Koh Samui, Koh Phangan sau Phuket. Eximtur iti recomanda un hotel de 5+ stele din Koh Samui, de unde poti vedea si alte insule si poti participa la petrecerile de luna plina de pe Koh Phangan. Hotelul Napasai, 5+ stele, Koh Samui, se afla intr-o gradina tropicala, pe malul marii, si are o plaja privata. Preturile incep de la 69 euro/noapte, cu mic dejun inclus.

Oriunde ai alege sa mergi in Asia, adreseaza-te unui specialist Eximtur, care iti va alcatui un pachet personalizat, pe masura viselor tale. Daca planuiesti sa pleci intr-o vacanta exotica in Asia, nu irosi timpul dedicat vacantei. Descarca lista noastra de bagaje pentru vacante exotice, printeaz-o si incepe sa-ti faci bagajele!

Foto: panoramio.com


SOURCE AND TAGS