Unde sa merg in luna de miere?

Se apropie vertiginos primavara, cel mai minunat anotimp pentru gesturi mari de dragoste si pentru calatorii indelungate in tari exotice. Vorbim cu ocolisuri, dar ai inteles – e vorba de casatorie si de luna de miere. Lumea este larga si uneori este dificil sa alegi dintre atatea destinatii apetisante. Iata cateva propuneri din partea noastra:

Inconjurul lumii in… luna de miere

Sursa imaginii: Flickr

Cea mai extraordinara aventura pe care ne-o putem imagina pentru un tanar cuplu indragostit si cu nesfarsita sete de viata este un inconjur al lumii. De la Magellan incoace, aceasta calatorie legendara s-a transformat din vis aproape imposibil intr-o escapada luxurianta, realizata in deplin confort si cu neasemuita vitalitate. Nimic nu poate sublinia mai elegant si mai complet sentimentul sarbatorii dragostei decat actul de a avea lumea la picioare. De la capitala de necontestat a civilizatiei secolului XXI – New York – la Los Angeles, orasul in care se fabrica visele omenirii; de la paradisul tropical din Honolulu la unicitatea remarcabila a orasului Sidney; de la explozia exotica a orasului Singapore, la oaza formidabila a luxului din Dubai, luna de miere petrecuta in jurul globului este un refuz politicos si ferm in fata letargiei si o celebrare extraordinara a fericirii si a vietii.

Dolce far niente

Sursa imagine: Flickr

Insa stim prea bine ca adeseori lunile dinaintea nuntii sunt suficient de pline de aventura pentru a epuiza si cele mai neostoite cupluri, asa incat va propunem o alternativa – un spatiu calm, cald, primitor, in care va puteti reculege si bucura de compania unul altuia, punand si ceva deoparte pentru planurile de acasa. Insulele Mauritius, imbratisate de valurile calde ale Oceanului Indian, sunt spatiul ideal pentru o luna de miere linistita, scaldata in soare si apa de un albastru socant, fara insa a sparge pusculita in mod iremediabil. Plajele albe, cu nisipul cel mai fin, caldura dulce, prietenoasa, pestii exotici vizibili prin apa perfect transparenta – acestea sunt imagini care nu vor parasi niciodata imaginatia si memoria celor care au pasit vreodata pe acele locuri paradisiace.

Miere salbatica!

Sursa imaginii: Flickr

Iar pentru cei mai pragmatici, pentru cuplurile care isi doresc o experienta memorabila fara insa a pune pe planul doi visele pe termen lung de acasa, am gasit o optiune ideala: Kenya! La doar cateva minute de capitala Mombasa se afla una din cele mai frumoase si mai neobisnuite zone turistice din lume, garantia perfecta a unui sejur de neuitat, si totul la preturi care concureaza cu cele din circuitul turistic intern al Romaniei.

Salbaticia bine temperata a Africii poate oferi amestecul ideal de aventura si de relaxare luxoasa, imbiind simturile cu aromele cele mai exotice, cu muzica atat de putin cunoscuta in restul lumii, cu panoramele de neuitat ale leaganului omenirii.

Daca planuiesti sa pleci in luna de miere intr-o vacanta exotica, nu irosi timpul dedicat vacantei. Descarca lista noastra de bagaje pentru vacante exotice, printeaz-o si incepe sa-ti faci bagajele! Care crezi ca sunt destinatiile cele mai frumoase pentru luna de miere? Lasa un comentariu cu opinia ta si ajuta-ne sa gasim cele mai frumoase locatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *