Unde mergem in Grecia…

Grecia este celebra in intreaga lume pentru insulele si plajele sale scaldate de ape turcoaz, pentru exotismul si serviciile de calitate. Insa este destul de dificil sa alegi o anume destinatie din Grecia, astfel incat aceasta sa se potriveasca tuturor viselor tale. Fie ca iti doresti o vacanta exotica, fie ca vrei sa mergi cu familia intr-un sejur de neuitat, specialistii Eximtur au creat cele mai interesante oferte pentru tine. Iata detalii…

Unde mergem in Grecia…

1. Hotel Akrathos

Hotelul are 3 stele si se afla pe bratul Athos, la 50 de metri de plaja. Camerele elegante au vedere la mare sau la piscina.

Preturile incep de la 35 EUR/ persoana/ noapte cu All Inclusive – loc in camera dubla!

2. Hotel Chrousso Village

Are 3 stele si este situat pe bratul Kassandra la aproximativ 450 m de plaja, intr-un peisaj spectaculos. Camerele sunt spatioase si au vedere la piscina.

Preturile incep de la 46 EUR/ persoana/ noapte cu All Inclusive – loc in Studio.

3. Hotel Trypiti Bungalows

Are 3 stele si se afla in Thassos, la 200 de metri de plaja. Camerele sunt luminoase, curate si mobilate modern, cu vedere la piscina si gradina tropicala din jurul hotelului.

Preturile incep de la 22 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune – loc in camera dubla.

4. Hotel Istion Club

Are 5 stele si se afla pe bratul Kassandra, pe plaja. Camerele sale sunt deosebit de elegante, iar serviciile de inalta clasa. Restaurantele Istion sunt renumite la nivel mondial.

Preturile incep de la 38 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune – loc in camera dubla.

5. Hotel Oceania Club & SPA

Are 5 stele si este situat la 50 m de plaja, pe bratul Kassandra. Este decorat in stil boem, iar camerele au balcon cu vedere la mare.

Preturile incep de la 65 EUR/ persoana/ noapte cu Ultra All Inclusive – loc in camera dubla amplasare partiala catre mare.

6. Hotel Porto Carras Sithonia Beach

Hotelul are 5 stele si este situat la 50 m de plaja, pe bratul Sithonia. Camerele sunt deosebit de elegante, iar hotelul este renumit pentru piscina sa interioara, dar si pentru plaja privata.

Preturile incep de la 54 EUR/ persoana/ noapte cu All Inclusive – loc in camera dubla amplasare catre golf.

7. Hotel Athos Palace

Hotelul are 4 stele si este situat la 30 m de plaja, la aproximativ 2 km de Kallithea, pe bratul Kassandra. Camerele au vedere la mare si la munte, iar restaurantul pescaresc este excelent.

Preturile incep de la 32 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune – loc in camera dubla cu amplasare catre munte.

Foto: panoramio.com, visitgreece.com, greeceinfo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *