Un Craciun vienez din alta epoca!


Viena este celebra pentru arhitectura sa grandioasa si pentru pietele de Craciun stralucitoare. De Sarbatori, orasul este ca un vis: zapada, palate luminate feeric, sanii trase de cai, gastronomie traditionala, suveniruri elegante, plimbari in statiunile montane de renume mondial. Daca vrei sa petreci un Craciun fabulos, intr-un oras care inalta aceasta Sarbatoare la rang de arta, atunci iti recomandam urmatoarea oferta imbatabila...

Un Craciun vienez din alta epoca!

22.12 - Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la hotel 3* in Budapesta.

23.12 - Ziua 2. BUDAPESTA- Szentendre, Visegrad, Esztergom- VIENA (275 km)

Dupa micul dejun, excursie optionala pe Valea Dunarii, cu superbele orasele amplasate intr-un cadru natural unic: Szentendre, Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei). Traseul continua spre Viena pentru a admira frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Opera. Cazare la hotel Austria Trend 4* (sau similar). Optional (26 euro), cina traditionala in pitorescul cartier Grinzing.

24.12 - Ziua 3. VIENA- PALATUL SCHONBRUNN- SHOPPING

Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi program liber in Viena. Sugeram vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg si centrul vechi pana la Catedrala Sf. Stefan, ori shopping pe Mariahilfer Strasse. Seara plimbare spre Piata Primariei unde se organizeaza celebra Piata de Craciun. Puteti servi un wurst traditional si o cana de vin fiert pentru a intra in atmosfera de sarbatoare. Intoarcere la hotel pentru cazare.

25.12 - Ziua 4. VIENA- ABATIA MELK- STATIUNEA MARIAZELL

Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor pt. vizite individuale in Viena. Optional (35 euro), excursie pt. a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. In continuarea excursiei optionale, urcam la aproape 900 m altitudine, catre renumita statiune montana si pentru sporturi de iarna Mariazell. De aici exista statii de telecabina pana la peste 1200 m altitudine, unde daca primele zapezi s-au asternut déjà, puteti schia pe una din numeroasele partii din zona. Intoarcere pt. cazare la acelasi hotel de 4* din Viena.

26.12 - Ziua 5. VIENA- BUDAPESTA (275 km)

Mic dejun. Parasim Viena pentru a ne deplasa spre Budapesta, unde optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (14 € fara cina + optional 15 € supliment pt. cina), având inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare în Budapesta la hotel 3*.

27.12 - Ziua 6. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Tarife

Preturile incep de la 265 EUR/persoana in camera dubla!

Tariful include: • transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*, • 2 cazari cu mic dejun in Budapesta in hotel 3*, • 3 cazari cu MD in Viena, hot. Artis am Rennweg 4* (sau similar), • ghid insotitor din partea agentiei pe traseu. Tariful nu include: • asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali, • deplasarea in Grinzing si transportul local in Viena, • Programe optionale:Cina festiva in Grinzing, Melk-Mariazell, Croaziera pe Dunare la Budap., toate organiz. pt. grup min. 30 pers. Autocarul va prelua turisti de la Budapesta pentru transfer din / spre orasele prin care se tranziteaza România. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare în camera cu doi adulti. Nu se acorda reduceri pentru cel de-al 3-lea adult în camera. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. Grup minim 35 pers. Ordinea sau zilele in care se viziteaza obiectivele turistice poate fi modificata. Compania de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii , ce nu pot fi depistate anterior plecarii.

  Hotel Artis am Rennweg 4* Hotelul este situat central, la cateva minute de centrul orasului.Camerele sunt renovate si confortabile dotate cu : grup sanitar, mini-bar, uscator de par, radio, televizor, telefon. Restaurantul serveste preparate din bucataria austriac si internationala. Hotelul ofera, de asemenea, un bar si o cafenea. www.artis-hotels.at. Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos: BUCURESTI     - Parcare Piata Victoriei              - 05.45 BUCURESTI     - Parcare Gara de Nord              - 06.15 PLOIESTI         - Petrom METRO                       - 07.00 CÂMPINA         - Banesti (“La avion”)                  - 07.30 BRASOV           - McDonald's Calea Bucuresti    - 09.00 SIBIU                - Intrarea în parcarea OBI (pe centura)   - 11.30 SEBES             - Farmacia HELPNET                 - 12.00 ALBA IULIA      - Parcarea Hotelului CETATE     - 12.30 CLUJ                - Intrarea în parcarea centrului comercial SIGMA  - 14.00 ORADEA          - Intrarea în parcarea SELGROS- 18.00 TIMISOARA      - Intrarea în parcarea REAL Calea Aradului - 15.00 ARAD               - Gara Centrala                           - 16.00 IASI                  - Palatul CULTURII                     - 04.30 BACAU            - McDonald's Stadion                - 06.00 Sf.Gheorghe   - Petrom V- iesire spre Brasov   - 08.30 BRAILA            - Intrarea în parcarea centrului Comercial CARREFOUR          - 04.30 GALATI            - Intrarea în parcarea centrului Comercial REAL                      - 04.00 BUZAU             - Parcarea PETROM de la podul Maracineni                    - 06.00 CONSTANTA    - Gara Centrala                          - 03.30 CRAIOVA         - McDonald's Calea Bucuresti    - 07.30 SLATINA          - Parcare Hotel Parc                  - 08.00 PITESTI           - McDonald's Gara                                - 09.00 RM. VÂLCEA    - Benzinaria Dacos                    - 10.00 ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în functie de posibilitatile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicata. Orele sunt estimative, în functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecarii, urmând a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii în orasul dumneavoastra). ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.

Rezervari aici!


SOURCE AND TAGS