Top 7: Viata de noapte in Dubai

Dubai-ul nu este doar orasul nascut in desert, in care mall-urile si hotelurile uluitoare te imbie la siesta si shopping de lux. In Dubai poti petrece la fel de bine ca in orice alt oras mare din lume, in cluburi si restaurante de poveste. Iata cateva dintre acestea…

Top 7: Viata de noapte in Dubai

1. Kasbar

Kasbar este un club de noapte la moda cu un decor in stil arabesc, muzica live, dansuri traditionale si DJ de exceptie.

2. The Irish Village

Un favorit al emigrantilor britanici, Irish Village recreaza intocmai atmosfera unui pub irlandez: bautura de calitate, spectacole si muzica live.

3. Apartment Lounge

Depinzand de ziua din saptamana, poti asculta house, hituri din anii ’80 sau muzica de dans contemporana. Are doua spatii separate, unul de dans, iar in celalalt de poti relaxa la o bautura cu prietenii.

4. Boudoir

Club frantuzesc stilat, tinuta eleganta este obligatorie, iar fiecare noapte are tema sa. Marti, femeile beau sampanie gratis toata seara.

5. Rock Bottom Cafe

Rock Bottom Cafe este ziua restaurant in stil american cu un decor anii ’70, noaptea club cu DJ si muzica house, iar sambata si duminica fotbalul de pe plasme si proiectoare este tot ce conteaza.

6. Zinc

Popular si cu o atmosfera relaxata, Zinc este un club de dans cu un decor casual. DJ-ii pun muzica dance, dar si house si techno excelenta.

7. Chill Lounge

Pe acoperisul hotelului Royal Ascot, se dezvaluie clubul cu lampioane si mobila futurista. Admira Dubaiul de la inaltime, cu un cocktail, la o barfa cu clientela obisnuita – emigrantii.

Foto: visitdubai.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *