Top 7: Turcia all inclusive!


Turcia este una dintre cele mai iubite destinatii de vacanta de catre romani si pe buna dreptate: resorturile sale sunt foarte elegante, serviciile impecabile, iar plajele si peisajele sunt de vis. Daca iti doresti si tu o vacanta in Turcia atunci specialistii Eximtur ti-au pregatit oferte imbatabile, la all inclusive, pentru ca sejurul tau sa fie memorabil! Iata mai jos detalii...

1. Batihan beach Resort

Are 5 stele si este amplasat pe plaja, la aproximativ 6 km de centrul Kusadasi. Beneficiaza de restaurant principal, restaurante a-la-carte, acces la internet, lift, sali de conferinte, parcare. Camerele sunt superbe si decorate modern, cu vedere la mare sau la piscina. Preturile incep de la 35 EUR/ persoana/noapte cu masa tip all inclusive - loc in camera dubla! Detalii si rezervari aici!

2. Hotel Grand Blue Sky Are 4 stele si este amplasat direct pe plaja cu nisip si pietris, la 3 km de centrul orasului Kusadasi, cu posibilitati de cumparaturi si distractie, unde puteti ajunge usor cu taxi sau cu autobuzul. Preturile incep de la 39 EUR/ persoana/ noapte cu all inclusive - loc in camera dubla! Detalii si rezervari aici!

3. Crystal Hotels Deluxe Resort & SPA Kemer Are 5 stele si este despartit de mare printr-o strada, distanta fata de centru fiind de cca 300 m. Distanta fata de plaja cu pietricele este de 100 m si se afla la 38 km de Antalya si la 56 km de aeroport. Luxul din acest resort este incredibil, iar tu te vei bucura de o vacanta grozava! Preturile incep de la 40 EUR/persoana/noapte cu All Inclusive - loc in camera dubla. Detalii si rezervari aici!

4. Aqua Fantasy Resort Are 5 stele si este situat exact pe plaja. Camerele sunt moderne si elegante, iar dotarile resortului sunt la cel mai inalt nivel. Privelistile din camere sunt spectaculoase! Preturile incep de la 44 EUR/ persoana/ noapte cu all inclusive! Detalii si rezervari aici!

5. Hotel Surmeli Efes Are 5 stele si se afla pe plaja, la 8 km de Kusadasi si la 55 de km de aeroportul Izmir. Piscina incantatoare, camerele spatioase si restaurantele de top te vor face foarte fericit! Preturile incep de la 39 EUR/ persoana in camera dubla / noapte, All Inclusive. Detalii si rezervari aici!

6. Resort La Blanche Are 5 stele si se afla direct pe plaja cu nisip si pietre, la 20 de km de Bodrum. Camerele sunt uluitoare, cu o priveliste care iti taie respiratia. Aici poti petrece atat o vacanta romantica, dar si zile insorite cu familia si copiii. Preturile incep de la 51 EUR/persoana/noapte cu All Inclusive - loc in camera dubla! Detalii si rezervari aici!

7. Ephesus Princess Are 5 stele si se afla la 8 km de Kusadasi, in apropierea unei plaje superbe. Camerele sunt elegante si spatioase, iar servirea ireprosabila. Mancarurile servite aici sunt printre cele mai bune din Turcia! Preturile incep de la 32 EUR/ persoana/ noapte cu All Inclusive - loc in camera dubla Club! Detalii si rezervari aici!

Foto: panoramio.com, visiturkey.info


SOURCE AND TAGS