Top 5 restaurante istorice din America!

America este, fara indoiala, tara tuturor posibilitatilor. Insa localnicii sunt si traditionalisti, pastrand de-a lungul anilor cultura si obiceiurile mostenite de la parinti. Astfel, unele restaurante sunt ‘transmise’ de-a lungul generatiilor si devin adevarate „muzee” gastronomice”. Iata cateva dintre acestea, pe care sa nu le ratezi in escapada ta americana…

Top 5 restaurante istorice din America!

1. Circa 1886, Charleston

Aflat intr-o cladire istorica, Circa 1886 este un favorit printre localnici, datorita ingredientelor proaspete si aromelor curajoase. Poti savura si unul dintre cele 250 de vinuri, langa semineu.

2. Antoine’s, New Orleans

Antoine’s este un restaurant din 1840 cu specific frantuzesc. Are 14 sali, a fost si este frecventat de mari personalitati, iar bucatele sunt incredibile.

3. Simon Pearce Restaurant, Quechee, Vermont

Simon Pearce este un melanj irlandezo-american ce te va incanta atat gustativ cat si vizual. Iar panormana asupra raului Ottauquechee este fenomenala!

4. McGillin’s Old Ale House, Philadelphia

Din 1860 este cunoscut ca locul unde prietenii buni se intalnesc pentru o cina excelenta. Printre celebritatile care l-au vizitat se numara Def Leppard, Will Rogers, Tim McGraw si fratii Marx.

5. King’s Tavern, Natchez, Mississippi

Vechi de 200 de ani, King’s Tavern se afla in cea mai veche cladire din Natchez. Dintre specialitati trebuie neaparat sa incercati fructele de mare si coastele afumate.

Foto: visitamerica.com, panoramio.com, commons.wikimedia.org

Daca ti-ai propus o escapada in Statele Unite ale Americii si ai auzit ca acolo nu prea se mananca bine, iata cateva restaurante care contrazic acest mit. Nu trebuie decat sa-ti faci o rezervare si sa le testezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *