Top 5: Cele mai indragite destinatii de vacanta all inclusive


Dupa un an in care ai muncit si ai visat la o vacanta perfecta, este destul de complicat sa te opresti la o oferta anume, din lista lunga a agentiilor de turism. Meriti sa te distrezi pe cinste, sa te relaxezi, sa ai parte de servicii impecabile si sa fii rasfatat. Multi romani (si nu numai) aleg pachetele de vacanta all inclusive, tocmai pentru aceste beneficii: relaxare fara niciun fel de griji, distractie garantata, confort si amintiri frumoase. Iata mai jos care sunt cele mai indragite si mai interesante destinatii de vacanta all inclusive, pentru un concediu de vis...

1. Turcia

Tara de pe doua continente te asteapta cu un cadru natural deosebit, cu istorie si traditii, dar si cu locuri de cazare pe masura viselor tale cele mai frumoase. Turismul este foarte dezvoltat, iar hotelierii isi respecta si isi iubesc meseria. Plajele sunt superbe, inconjurate de munti, vremea este perfecta, iar confortul este de 5 stele, la fel ca si serviciile. In plus, pretul unei vacante in Turcia este un atuu important, daca iti doresti un concediu mai lung. Iata ce iti recomanda Eximtur: Hotel Art Bodrum Resort, 4 stele, de la 23 EUR/ persoana/ noapte cu All Inclusive Batihan Beach Resort, Kusadasi, 4 stele, de la 33 EUR/ persoana/noapte cu all inclusive. Caprice Beach Hotel, Marmaris, 4 stele, de la 29 EUR/persoana / noapte all inclusive. Iata aici toate ofertele pentru Turcia. Pentru oferte de cazare vezi toate hotelurile din Turcia.

2. Romania

Multi turisti aleg si anul acesta litoralul romanesc. Datorita investitiilor constante, a atentiei pentru detalii, a preturilor si a distantelor mici, statiunile de la malul Marii Negre sunt luate cu asalt atat in weekend-uri, cat si pe perioade mai lungi, de 7-14 zile. Pe blogul Eximtur vei gasi si un articol despre vacanta ta la all inclusive pe litoralul din Romania! Haideti sa vedem recomandarile Eximtur: Club Tismana Jupiter, 3 stele, de la 400 de lei Hotel Dorna, 3 stele, Mamaia, de la 345 lei Best Western Hotel Savoy, Mamaia, 4 stele, de la 402 lei Toate ofertele all inclusive aici!

3. Grecia

Grecia este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase tari din Europa, un loc de vacanta perfect, cu vreme superba, plaje cu nisip fin, restaurante romantice si apusuri de vis. Grecii sunt primitori si te vor face sa te simti confortabil, recomandandu-ti bucate alese si vinuri nobile. Insulele Greciei sunt diverse, pentru toate buzunarele, unele aglomerate, altele mai putin, insa toate foarte frumoase. Multi romani care au fost o data in Grecia se intorc an dupa an... Iata ce iti recomanda Eximtur: Hotel Trypiti, Thassos, 4 stele, de la 35 euro/noapte/ultra all inclusive Hotel Athos Palace, Halkidiki, 4 stele, de la 31 euro/noapte.

4. Bulgaria

O vacanta in Bulgaria are mai multe avantaje: drumul este scurt, resorturile sunt elegante si confortabile, plajele curate, iar distractiile pe cinste. Trebuie sa recunoastem ca bulgarii stiu sa faca turism. An dupa an, acestia vin cu imbunatatiri si propuneri tentante pentru clientii lor. Asa ca, daca iti doresti o vacanta pe malul Marii Negre, poti incerca si litoralul bulgaresc. Iata ce iti recomanda Eximtur: Hotel Astera, Nisipurile de Aur, 4 stele, de la 43 EUR/ persoana/ noapte cu ultra all inclusive. Berlin Green Park, Nisipurile de Aur, 4 stele, de la 39 EUR/persoana/noapte cu all inclusive. Hotel Azalia, Sveti Konstantin, 4 stele, de la 43 EUR/noapte/pers all inclusive. Iata aici toate ofertele pentru Bulgaria!

5. Croatia

Croatia s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, aceasta tara aducand o contributie insemnata in domenii ca arta, cultura, stiinta, gastronomie si tursim. Cadrul natural o ajuta foarte mult: muntii acoperiti de paduri, lacurile turcoaz, parcurile si rezervatiile naturale, plajele superbe si insulele-paradis - sunt vizitate anual de milioane de turisti. Iar daca nu te-am convins, afla ca venitul din turism este estimat la 6,5 miliarde de euro/anual, iar plajele Croatiei au fost comparate cu cele din Thailanda sau Malaysia. Iata mai jos recomandarile Eximtur: Bluesun Hotel Neptun, Tucepi, 3 stele, de la 38 EUR persoana/noapte cu masa all inclusive. Valamar Club Dubrovnik, 3 stele, de la 41 euro/persoana cu all inclusive. Grand Hotel Orebic, 4 stele, de la 46 euro/persoana/zi/all inclusive.

Foto: panoramio.com


SOURCE AND TAGS