Top 10 hoteluri uluitoare pe care sigur vei vrea sa le vizitezi


Atunci cand calatorim, locul unde ne cazam pe durata zilelor de vacanta este un element foarte important, ce ar putea sa iti faca sederea mai placuta sau, dimpotriva ar putea sa arunce o umbra asupra zilelor de vacanta.

De aceea, alegerea pe care o facem atunci cand cautam un hotel ar trebui facuta cu mare atentie. Din acest motiv am incropit o lista cu 10 hoteluri in care vei vrea cu siguranta sa-ti petreci macar o zi din viata.

sursa imaginii: yatzer

1. Quinta Real Hotels, Mexic

[caption id="attachment_7036" align="aligncenter" width="675"]Recunoscut pentru frumusetea acestui loc, hotelul Quinta Real, din Zacatecas, Mexic, este de fapt, un ring pentru luptele cu tauri din secolul 17. Hotelul din arena destinata coridelor - sursa imaginii: wikipedia[/caption] Recunoscut pentru frumusetea acestui loc, hotelul Quinta Real, din Zacatecas, Mexic, este de fapt, o arena pentru luptele cu tauri, din secolul 17, numit San Pedro. Acesta a fost transformat intr-un hotel care imbina stilul colonial cu opulenta in cel mai fascinant mod.

2. Giraffe Manor, Kenya

[caption id="attachment_7037" align="aligncenter" width="675"]Giraffe Manor este un hotel micut, situate langa capitala Kenyei, Nairobi. Micul dejun la Giraffe Manor - sursa imaginii: mymodernmet[/caption] Giraffe Manor este un hotel micut, situat langa capitala Kenyei, Nairobi. Acest hotel este deosebit prin faptul ca este casa a cateva girafe Rothschild. Oaspetii au ocazia sa ia micul dejun cu aceste animale dragute si sa faca sute de poze inedite cu acestea, spre incantarea tuturor (in special a celor mici!).

3. Manta Resort, Tanzania

[caption id="attachment_7038" align="aligncenter" width="675"]Atractia principala Mantra Resort este camera subacvatica, care iti poate oferi  experienta unica de a admira indeaproape viata din adancuri. Camera subacvatica a Mantra Resort - sursa imaginii: elephantcarrental[/caption] Daca ti-ai dorit vreodata sa vezi cum e sa locuiesti sub apa, acum ai ocazia! Manta Resort este localizat in partea de sud-vest a insulei Pemba, din Zanzibar. Acest hotel are parte de una dintre cele mai frumoasa plaje din Arhipelagul Zanzibar, iar atractia principala a acestuia este camera subacvatica, care iti ofera experienta unica de a admira indeaproape viata din adancuri.

4. Attrap Reves Hotel, Franta

[caption id="attachment_7039" align="aligncenter" width="675"]Hotelul Attrap Reves din Franta iti poate oferi nopti petrecute sub stele, la propriu. O "camera" a hotelului Attrap Reves - sursa imaginii: weather.com[/caption] Hotelul Attrap Reves iti poate oferi nopti petrecute sub stele, la propriu. Un lant inovativ de hoteluri din Franta, cu locatii in Allauch, La Boulladisse, Montagnac, Puget Ville si Saint Maime, au in loc de camere niste capsule transparente, complet mobilate. Astfel, ai ocazia sa petreci o noapte la hotel in timp ce stai in mijlocul naturii, sub cerul instelat.

5. Montana Magica Lodge, Chile

[caption id="attachment_7040" align="aligncenter" width="675"]Acoperit cu muschi si accesibil doar printr-un pod suspendat, Hotelul Montana Magica Lodge este cu siguranta un loc ce merita vizitat. Montana Magica Lodge - sursa imaginii: travesiaselvapatagonica[/caption] Localizat in rezervatia naturala privata Huilo Huilo din Chile, Montana Magica Lodge isi merita cu siguranta locul in topul nostru. Acoperita cu muschi si plante agatatoare, aceasta structura ce aminteste de un vulcan are pana si o instalatie ce scuipa apa in partea de sus si este accesibila doar prin intermediul unui pod suspendat de lemn.

6. Astarte Suites Hotel, Grecia

[caption id="attachment_7041" align="aligncenter" width="675"]Splendida insula Santorini a Greciei este casa hotelului Astarte Suites, un hotel – boutique  micut si intim. Vedere asupra marii din piscina hotelului Astrate Suites - sursa imaginii: homedsgn[/caption] Splendida insula Santorini a Greciei este casa hotelului Astarte Suites, un hotel – boutique micut si intim. Acesta ofera 11 apartamente si este asezat exact pe marginea unei stanci din zona Akrotiri Caldera. Cele mai spectaculoase elemente ale acestui hotel sunt piscina infinita a hotelului, in care te pierzi in vederea panoramica asupra Marii Egee.

7. Ice Hotel, Suedia

[caption id="attachment_7042" align="aligncenter" width="675"]Hotelul de gheata din Jukkasjarvi este construit in intregime din gheata, in nordul Suediei. O camera din Ice Hotel - sursa imaginii: south-african-hotels[/caption] Hotelul de gheata din Jukkasjarvi, Suedia este construit in intregime din gheata, in nordul Suediei. Acesta a fost deschis in 1990, si este construit in fiecare an de atunci, din aprilie pana in decembrie. Gheata si zapada sunt obtinute din raul Torne, din apropiere. Fiecare camera este stilizata de artisti care au fost invitati sa le creeze. In afara de camera, hotelul ofera un bar si o capela care este populara printre cupluri care isi doresc sa isi oficieze relatiile.

8. Conrad Maldives Rangali Island, Maldive

[caption id="attachment_7044" align="aligncenter" width="675"]Restaurantul subacvatic de la Hotel Conrad Maldives Restaurantul subacvatic din Hotel Condrad Maldives - sursa imaginii: jebiga[/caption] Hotelul Conrad Maldives Rangali Island este considerat cel mai luxos hotel din Maldive. Cu toate acestea, ceea ce il face cu adevarat deosebit este restaurantul subacvatic de care dispune, in care oaspetii pot manca in timp ce deasupra lor inoara rechini si alte vietati din adancuri. Mai mult, cei de la hotel sunt cunoscuti si datorita faptului ca uneori, pentru oaspetii de seama, pot transforma restaurantul subacvatic intr-o camera luxoasa pentru 2 persoane.

9. Ladera Resort, Insula St. Lucia, Caraibe

[caption id="attachment_7045" align="aligncenter" width="675"]Vedere din Ladera Resort, Insula St. Lucia, Caraibe Vedere din Ladera Resort - sursa imaginii: myfancyhouse[/caption] Acest resort din insula St. Lucia, Caraibe este visul oricarui calator sau turist, datorita imprejurimilor absolut spectaculoase, fiind asezat intre Muntii Piton si Marea Caraibelor. Fiecare dintre vilele acestui resort sunt descoperite si au piscina proprie. Ladera Resort este una dintre locatiile preferate de catre cuplurile proaspat casatorite, pentru petrecerea lunii de miere.

10. Berggasthaus Aescher-Wildkirchli, Elvetia

[caption id="attachment_7046" align="aligncenter" width="675"]Ascuns printre muntii Alpi, in Elvetia, in stanca Aescher, se gaseste hotelul Berggasthaus Aescher-Wildkirchli. Hotelul Berggasthaus Aescher-Wildkirchli din Alpi - sursa imaginii: apenzell[/caption] Ascuns printre muntii Alpi, in stanca Aescher, se gaseste hotelul Berggasthaus Aescher-Wildkirchli. Acesta are in spate o istorie impresionanta de 170 de ani, iar reputatia sa se datoreaza pozitiei in care se afla, pe marginea stancii. Acest hotel ofera cazare pentru aproximativ 40 de persoane si se poate ajunge pana la el si cu ajutorul telefericului. Hotelul este deschis turistilor din mai pana in octombrie. Cunosti si alte hoteluri pe care ar trebui sa le adaugam in topul nostru? Asteptam cu nerabdare propunerile tale!

SOURCE AND TAGS