10 hoteluri recomandate pentru a merge la mare cu prietenii


Ce poate fi mai distractiv decat sa mergi cu prietenii la mare in vacanta de 1 Mai sau in vacanta de vara? Soare, plaja, distractie, companie excelenta si nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber - acestea sunt ingredientele de top a oricarei vacante estivale petrecute in gașca.

Daca inca nu v-ati facut un plan pentru vacanta de vara de anul acesta, aruncati o privire peste topul hotelurilor recomandate de noi pe litoralul romanesc, alese pe spranceana pentru a te gazdui pe tine si prietenii tai si a va oferi cele mai bune conditii pentru vacante in Costinesti sau vacante in Mamaia de neuitat.

1. Hotel Ambasador ****, Mamaia

[caption id="attachment_8382" align="aligncenter" width="675"]Hotel Ambasador Mamaia sursa imaginii: fashiontvdestinations.com.ro[/caption]

Situat direct pe plaja si dotat excelent, acest hotel de 4 stele iti va oferi orice iti doresti tie si găștii tale. Desi se preteaza unui buget mai ridicat, serviciile excelente si facilitatile ofertante merita din plin. Hotelul are parcare proprie gratuita si va ofera acces la plaja fina si curata cu intrare lina in mare si va pune la dispozitie nenumarate posibilitati de a va petrece timpul liber, de la terasa si barul de zi pana la salonul de infrumusetare. Rezerva acum!

2. Hotel Vega *****, Mamaia

[caption id="attachment_8383" align="aligncenter" width="675"]goeleta Adornate Goeleta Adornate - sursa imaginii: adornate.ro[/caption]

Daca tu si gașca ta va doriti o adevarata experienta de 5 stele, nu cautati mai departe de Hotelul Vega din Mamaia. Renovat si reconditionat la standarde internationale, hotelul primeste in fiecare an numeroase grupuri de turisti, fiind un excelent refugiu estival pentru oamenii care cauta aventura si distractia. Eleganta si bunul gust se reflecta in dotarea fiecarei camere si in fiecare serviciu inclus. Si daca vreti o experienta unica, nu ratati vasul Goeleta Adornate, care este acolo pentru a va incanta zilele si a va fermeca noptile. Unul dintre cele mai frumoase veliere construite vreodata va asteapta la bordul sau pentru o aventura de neuitat. Mandria hotelului, goeleta Adornate, este in sine o experienta ce trebuie traita macar o data in viata. Rezerva acum!

3. Hotel Voila - Caraiman ***, Mamaia

[caption id="attachment_8387" align="aligncenter" width="675"]Hotel Voila Caraiman Mamaia Pizza pe terasa[/caption]

Daca tu si gașca ta vreti sa schimbati putin peisajul vara asta, Hotelul Voila – Caraiman este alegerea perfecta. Aflat pe malul lacului Siutghiol, la numai 100 de metri de plaja, hotelul le ofera oaspetilor un sejur de neuitat intr-un peisaj idilic - o adevarata oaza de liniste si relaxare. Piscina in aer liber si plaja aflata cativa pasi mai departe va vor asigura momente pe cinste si un bronz perfect. Rezerva acum!

4. Hotel Condor ****, Mamaia

[caption id="attachment_8384" align="aligncenter" width="675"]Parcare Hotel Condor Mamaia Hotel Condor Mamaia[/caption]

Situat in inima distractiei din Mamaia si avand in vecinatate piazzeta Cazinou (unde au loc toata vara spectacole in aer liber), Casino Mamaia si barul Melody, Hotelul Condor este o bijuterie a statiunii. Aflat la o distanta de 50 de metri de plaja si la fel de aproape de lacul Siutghiol, hotelul nu are numai o pozitie privilegiata si standarde de 4 stele, dar si o atmosfera ce parca respira vacanta si distractie. De la restaurantul excelent si pana la sala de fitness din incinta, hotelul are grija ca tu si prietenii tai sa nu va plictisiti niciodata. Rezerva acum!

5. Hotel Apollo Superior **, Mamaia

[caption id="attachment_8386" align="aligncenter" width="675"]Hotel Apollo Superior Mamaia Camera Hotel Apollo Superior[/caption] La acest hotel platesti doua stele si ai servicii de trei! Daca tu si prietenii tai trebuie sa va incadrati in buget, acest hotel este alegerea perfecta, caci dotarile si facilitatile sunt la standarde de 3 stele, in timp ce preturile sunt accesibile tuturor. Situat in nordul statiunii la numai 100 de metri de plaja, hotelul iti poate oferi tie si prietenilor tai o vacanta placuta, relaxata si odihnitoare, dar nu lipsita de distractie. Rezerva acum!

6. Hotel Lido ***, Mamaia

[caption id="attachment_8385" align="aligncenter" width="675"]Terasa Hotel Lido Mamaia Terasa Hotel Lido[/caption]

Faptul ca acest hotel are trei stele inseamna ca ai nevoie de un buget mai redus pentru a petrece o vacanta minunata alaturi de prietenii tai in Mamaia. In rest, facilitatile si dotarile sunt la standarde internationale, Hotel Lido Mamaia fiind situat in partea de nord a statiunii, direct pe plaja. Daca prinzi o zi mai mohorata, te poti relaxa la barul de zi al hotelului, sau poti organiza o dupa – amiaza de jocuri cu toata gasca, pentru ca exista suficiente jocuri in hotel pe care s ale inchiriati. In zilele calduroase plaja este numai a voastra, iar seara, daca nu vreti sa mergeti intr-unul din zecile de cluburi din Mamaia, discoteca de langa hotel va va tine pe ringul de dans toata noaptea. Rezerva acum!

7. Hotel Romantic ***, Mamaia

[caption id="attachment_8388" align="aligncenter" width="675"]camera cu vedere spre mare Camera cu vedere spre mare[/caption] Nu va lasati inselati de numele acestui hotel, el nu este dedicat exclusiv cuplurilor aflate in luna de miere in Mamaia. Din contra, daca mergeti in gasca, aveti toate sansele sa va distrati pe cinste. Pe langa facilitatile si dotarile de trei stele, hotelul va ofera si o pozitionare excelenta fata de celelalte puncte de atractie din statiune: cluburi, terase, restaurante, discoteci, ca nu mai vorbim despre faptul ca se afla pe malul lacului Siutghiol si la 150 de metri distanta de plaja. Plaja nisipoasa si intrarea lina in mare sunt perfect acordate cu atmosfera generala de petrecere si relaxare care te va intampina aici. Rezerva acum!

8. Hotel Impact G ***, Costinesti

[caption id="attachment_8389" align="aligncenter" width="675"]Hotel Impact G Costinesti Terasa[/caption] Plecam din Mamaia pentru a ne duce la Costinesti, o statiune dedicata tinerilor pregatiti sa se distreze si sa se simta bine in vacanta de vara. Preturile mai mult decat acceptabile si atmosfera de tinerete si veselie sunt unele dintre cele mai puternice motive pentru care ai vrea sa te cazezi aici. O constructie noua, gandita special pentru tineri, hotelul se afla la 100 de metri langa mare, dar si langa lac. Aflat in inima Costinestiului, hotelul iti permite acces rapid si usor la toate punctele de atractie din statiune, iar dotarile moderne si de calitate te vor face sa nu mai vrei sa pleci de acolo pe toata durata sezonului. Rezerva acum!

9. Hotel Pierre ***, Costinesti

[caption id="attachment_8390" align="aligncenter" width="675"]Terasa Hotel Pierre Terasa Hotel Pierre cu vedere spre mare[/caption]

Un hotel aflat in zona rezidentiala a statiunii, la 20 de metri distanta de mare, Hotelul Pierre iti ofera dotari si facilitati la standarde internationale, dar accesibile oricarui buzunar. Indiferent de modul in care tu si gasca ta alegeti sa va petreceti ziua, puteti sa va trageti sufletul si sa va relaxati la barul sau terasa hotelului sau degustand vinuri din crama proprie. Privelistea fantastica si atmosfera de sarbatoare sunt cateva dintre atuurile acestui hotel pe care sigur veti mai dori sa il vizitati si vara viitoare. Rezerva acum!

10. Vila Victoria **, Costinesti

[caption id="attachment_8391" align="aligncenter" width="675"]Vila Victoria Costinesti Vila Victoria[/caption]

Un loc excelent pentru a te caza vara la mare impreuna cu gasca, Vila Victoria se afla la 300 de metri distanta de plaja si la nici 10 minute de mers pe jos pana in centrul statiunii. Situata in zona Epavei, vila nu numai ca iti ofera preturi imbatabile si servicii moderne, la cele mai inalte standarde, dar iti pune la dispozitie si o serie de dotari si facilitati pentru ca tu sa nu duci nici o grija, si sa iti concentrezi atentia pe ceea ce conteaza cu adevarat: o vacanta reusita la mare alaturi de prieteni. Rezerva acum!

Tu te-ai cazat vreodata la unul dintre aceste hoteluri de pe litoralul romanesc? Ai si alte recomandari sau preferinte pentru o vacanta reusita alaturi de prieteni?


SOURCE AND TAGS