Tango in Buenos Aires!

„Parisul Americii de Sud” le are pe toate: cultura, istorie, restaurante bune, moda si hoteluri chic. Buenos Aires este un oras foarte romantic, vintage-chic, incarcat de traditii si atractii turistice, cu multe cartiere vibrante, cu muzee, gastronomie excelenta si spectacole incendiare de tango. Daca vrei sa inveti si tu sa dansezi tango si sa ai o vacanta romantica in America Latina, fa o rezervare pentru Buenos Aires!

Tango in Buenos Aires! Iata ce sa faci in capitala Argentinei:

1. Viziteaza Plaza de Mayo

Piata centrala Plaza De Mayo este simbolul Buenos Aires-ului. Este situata in fata centrului guvernamental Casa Rosada, celebra pentru discursurile tinute de Eva Perón de la balconul ei. Intr-o nuanta vintage pink, Casa Rosada simbolizeaza unirea Argentinei, prin amestecarea culorilor alb cu rosu, culorile partidelor opozante din Argentina.

2. Savureaza vraja generatiei de aur, in Recoleta

Bulevardele largi, vilele maiestuoase si hotelurile din „buricul targului” le gasesti in Recoleta, cel mai cool cartier rezidential din Buenos Aires. Dar principala atractie turistica o reprezinta cimitirul Recoleta, celebru pentru mormintele de deasupra solului, unde si-a gasit pacea elita Argentinei.

3. Viziteaza colorata La Boca

Cartierul muncitorilor si al artistilor, La Boca este un paradis al culorilor, cu o istorie bogata a colonizatorilor genovezi. Caminito, atractia turistica principala, este plina de cafenele, restaurante si de magazine ale mestesugarilor.

4. Relaxeaza-te in Puerto Madero

Cel mai nou cartier din Buenos Aires iti ofera cladiri inalte, baruri si hoteluri, restaurante langa apa si o oaza de liniste. Atractia principala este Puente de la Mujer, care leaga cartierul de centru, dar plusul il reprezinta linistea fata de centrul orasului.

5. Ia parte la un spectacol de tango

Pentru o experienta autentica in Buenos Aires, trebuie sa asisti la un spectacol senzual de tango. Iar cei mai ambitiosi vor gasi in Buenos Aires nenumarate scoli de tango, unde vor invata despre traditia si extravaganta acestui dans.

Foto: panoramio.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *