Spania - 5 oferte de nerefuzat!


In topul destinatiilor de vacanta europene, Spania ocupa un loc fruntas, ca intotdeauna. Coastele sale splendide, exclusiviste sau retrase, plajele cu nisip auriu, hotelurile elegante, localnicii ospitalieri si peisajele de vis sunt motive suficiente pentru a merge in vacanta fie in marile orase, fie pe Costa Dorada, Costa del Sol, Costa Brava sau in Ibiza. Haideti sa vedem cateva oferte imbatabile propuse de Eximtur...

 

Spania - 5 oferte de nerefuzat!

1. Hotel Melia Benidorm, Costa Blanco, Spania

Hotelul are 4 stele si este situat la 500 m de plaja cu nisip auriu si la 3 km de centrul statiunii Benidorm. Format din mai multe cladiri, hotelul este elegant si confortabil, detine restaurant, cafenea cu terasa, lobby, receptie, bar, magazine, internet (contra cost), parcare (contra cost), bar la piscina. Camerele sunt atat simple sau duble, cat si familiale. Preturile incep de la 42 EUR / persoana/ noapte cu demipensiune - loc in camera dubla. Supliment All Inclusive: 21 Euro/ persoana/ zi in perioada 01.05 - 31.10, iar in rest 14 Euro/ persoana/ zi.

2. Hotel Golden Donaire Beach, Salou, Costa Dorada, Spania Hotelul are 3 stele si este situat pe plaja, la 150 m de centrul statiunii Salou, de pe Costa Dorada. Superbul resort este decorat elegant, modern, confortabil. Detine restaurant, bar, lounge, pub, internet, lift, bar la piscina, piscina, Jacuzzi, sezlonguri si umbrele la piscina, parcare subterana. Hotelul are un total de 416 camere cu vedere la mare. Preturile incep de la 27 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune - loc in camera dubla. Supliment All Inclusive: - 19 Euro/ adult/ zi - 13 Euro/ copil sub 12 ani/ zi.

3. Hotel Sol D'Or, Salou, Costa Dorada, Spania Hotelul are 3 stele si este situat la 100 m de plaja si la aproximativ 4 km de Salou. Este decorat modern si este foarte confortabil, avand lounge, restaurant, bar, bar la piscina, piscina, Jacuzzi, garaj (contra cost in perioada 15.06 - 01.10) si 300 de camere. Preturile incep de la 24 EUR/ persoana/ noapte cu demipensiune - loc in camera dubla. Supliment All Inclusive: 17 Euro/ persoana/ zi in sezon.

4. Hotel Sunrise, Lloret de Mar, Costa Brava, Spania

Hotelul are 3 stele si este situat la 100 m de centrul statiunii Lloret si la 250 m de plaja. Hotel are un design clasic, cu 6 nivele, receptie, lift, salon cu tv, bar, sala de mese, gradina cu piscina, bar langa piscina, terasa. Sezlonguri/umbrele incluse in tarif, in limita disponibilitatii. Camerele superbe au baie, climatizare, seif, tv sat, balcon cu vedere la mare. Preturile incep de la 27 EUR/persoana/noapte cu demipensiune. Supliment all inclusive: 15 Euro/persoana/zi. (All inclusive: toate mesele sub forma de bufet, apa, vin de casa, bere, bauturi racoritoare in timpul meselor. La bar: bauturi alcoolice locale, bauturi racoritoare, vin, bere, gustari, cafea, ceai, prajituri, pentru copii inghetata).

5. Hotel Victoria, Ibiza - Playa Talamanca, Insulele Baleare, Spania Hotelul are 3 stele si se afla la 200 de metri de plaja si la 3 km de Ibiza. Este decorat modern, are 5 etaje, restarant, bar, WLAN contra cost, lift, parcare. Cele 140 de camere au baie sau dus/wc, uscator de par, telefon, tv sat, minifrigider, climatizare, WLAN contra cost, balcon cu vedere la oras si la mare. Preturile incep de la 36 EUR persoana/noapte cu mic dejun - loc in camera dubla. Oferta speciala: 7 nopti = 6 nopti in perioada 21.09-21.10.12! Supliment All Inclusive: 22 Eur/persoana/zi (mic dejun, pranz si cina-bufet; gustari si inghetata intrele orele 11-18:00, bauturi alcoolice si nealcoolice locale intrele orele 11-23:00).

Foto: panoramio.com

Pentru mai multe informatii si oferte personalizate, adreseaza-te unui specialist Eximtur!


SOURCE AND TAGS