Sejururi în stațiuni balneare în extrasezon


Stațiunile balneare sunt din ce în ce mai căutate și de persoanele care au nevoie să se relaxeze și să combată efectele negative ale vieţii cotidiene (stresul și agitația, sedentarismul locului de muncă, oboseala acumulată peste an etc). Programele terapeutice de care te poți bucura în cadrul unui sejur petrecut într-o stațiune balneară nu se mai adresează exclusiv celor care necesită tratament pentru afecțiuni cronice, ci tuturor celor care doresc să prevină o serie de afecțiuni și să își păstreze o stare de sănătate optimă pe termen lung. Hai să vedem astăzi ce îți oferă stațiunile balneare în extrasezon și de ce ai alege un astfel de sejur!

Avantajele unui sejur într-o stațiune balneară

[caption id="attachment_12265" align="aligncenter" width="600"] Sursă foto: Hotel Internațional 4*, Băile Felix[/caption]

Viața de zi cu zi își pune amprenta asupra stării noastre de sănătate și a echilibrului nostru psihic chiar și fără să ne dăm seama. De aceea este important să ”evadăm” departe de lumea dezlănțuită măcar o dată pe an pentru a ne bucura de programe terapeutice și de relaxare care să ne reechilibreze fizic și emoțional. Iată de ce poți beneficia în cadrul ofertelor din stațiuni precum Băile Felix, Băile Herculane, Covasna, Sovata, Eforie Nord etc.

1. Programe de tratament pentru afecțiuni cronice și/sau recuperare medicală. 2. Programe anti-stres, pentru persoanele care lucrează în condiții de presiune psihologică, se simt obosite și lipsite de energie, se confruntă cu tulburări de somn sau cu diverse probleme de somatizare a stresului. 3. Programe recomandate persoanelor care îşi propun să atingă o anumită greutate 4. Programe pentru purificarea organismului și eliminarea toxinelor. Astfel de programe duc la îmbunătățirea absorbției substanțelor nutritive la nivelul tubului digestiv, ameliorarea calității sângelui, reglarea metabolismului, întărirea sistemului imunitar și multe altele. 5. Programe care vizează profilaxia îmbătrânirii. Acestea se adresează în special persoanelor cu vârsta cuprinsă între 40 si 55 ani. Dacă optezi pentru un astfel de program terapeutic, te vei bucura din plin de efectele acestuia: întârzierea și ameliorarea primelor semne ale înaintării în vârstă, tratarea tulburărilor de memorie, concentrare și somn, rezolvarea oscilațiilor tensiunii arteriale, tratarea tulburărilor metabolice și endocrine, diminuarea stărilor depresive ușoare și mai buna gestionare a sindromului de stres.

De ce să optezi pentru astfel de programe în extrasezon?

Așa cum știi, în extrasezon te poți bucura de oferte speciale la prețuri foarte accesibile. În plus, vei avea parte de mai multă liniște, fiind mai puțin aglomerat ca în timpul sezonului, putându-te astfel concentra pe recuperare și relaxare.

Oferte create special pentru tine

Dacă tot am vorbit despre o paleta largă de programe terapeutice de care te poți bucura acum, în extrasezon, și despre avantajele de a alege un astfel de pachet, hai să vedem și o selecție de oferte care sigur îți vor fi pe plac!

1. Hotel MIRAGE MEDSPA 4*, Eforie Nord

Rezervă-ți un sejur în perioada octombrie 2019 - aprilie 2020 și ai patru nopți de cazare cu mic dejun și acces la piscină, sauna și jacuzzi, totul la numai la 437 lei/persoană (cu excepția Crăciunului, Revelionului și Paștelui Ortodox).

Mai mult, programele terapeutice de care te poți bucura aici includ:

    • Hidromasaj
    • Baie salină cu plante
    • Duș subacval
    • Duș masaj Vichy
    • Masaj de relaxare cu uleiuri aromatice
    • Masaj scalp și cervical.
Vezi detalii
2. Pachet Time-Out, Hotel MIRAGE MEDSPA 4*, Eforie Nord

Dacă alegi acest pachet Mirage Time-Out, te vei bucura de un sejur de 4 nopti cu demipensiune si 3 zile SPA la numai 785 lei/sejur/persoană. Oferta este valabilă pentru perioada 1 octombrie 2019 - 30 aprilie 2020 (cu excepția Crăciunului, Revelionului și Paștelui Ortodox).

Oferta include mic dejun și cină, acces la piscina interioară, saună umedă, saună uscată, cascade cervicale, jacuzzi, dușuri ciclonice, șezlonguri cu hidromasaj.

Programul terapeutic include, de asemenea, și alte tipuri de tratamente și programe în același pachet:

  • Control tensiune arterială
  • Hidromasaj
  • Baie salină cu plante
  • Duș subacval
  • Duș masaj Vichy
  • Masaj de relaxare cu uleiuri aromatice
  • Masaj scalp și cervical.

Verifică oferta acum și alege o perioadă de patru nopți pentru acest program în intervalul de timp care ți se pare cel mai potrivit! Alte programe oferite de acest centru balneo includ și împachetări cu nămol, împachetări corporale, Aquagym/kinetoterapie sau fitness.

3. Pachet Hotel Internațional 4*, Băile Felix

În perioada 15-18 noiembrie 2019, ai parte de o ofertă de nerefuzat: cameră dublă standard pentru un sejur de tip weekend de 3 nopți cu demipensiune, la doar 798 Lei /sejur/persoană. Oferta include mic dejun și cină tip bufet, acces la piscine și zona spa, saună, fitness, o terapie SPA la alegere și multe altele.

Alte terapii de care te poți bucura aici:

  • Balneoterapie (băi cu apă termală)
  • Hidroterapie (duș și masaj subacval, hidromasaj Caracalla, dușuri speciale: Vichy, Cyklonik, jacuzzi)
  • Electroterapie (băi galvanice, bai Stanger, diadinamice, ultrasunete, TENS, curenți interferențiali, unde scurte, magnetoterapie)
  • Inhalații cu apă termală
  • Împachetări și băi cu nămol
  • Masoterapie (masaj medicinal și limfatic, masaj de relaxare).

Verifică oferta acum și oferă-ți un sejur de neuitat care să te reechilibreze fizic și psihic!

Vezi detalii
4. Pachet Hotel Afrodita 4*, Băile Herculane

Dacă alegi un sejur balneo în perioada 17 – 21 noiembrie la Băile Herculane, optează pentru un pachet Wellness la Hotel Afrodita Herculane de 5 nopți cu demipensiune la doar 1068 Lei/sejur/persoană. Oferta include mic dejun și prânz de tip bufet suedez, dar și o paletă largă de terapii și tratamente, printre care menționăm:

  • Scrub cu sare de mare
  • Masaj aromatic al spatelui
  • Masaj al scalpului
  • Acces la Herculum SPA

Mai mult, hotelul este situat într-o zonă pitorească, dominată de o liniște deplină, dar nu departe de parcuri și magazine.

Vezi detalii

Un sejur de tip wellness te va remonta fizic și emoțional, dându-ți ocazia să îți regăsești echilibrul interior și starea de sănătate. Profită de prețurile speciale din extrasezon și bucură-te de pachete și programe terapeutice create special pentru tine! Rezervă-ți sejurul acum și uită de toate grijile acumulate peste an!


SOURCE AND TAGS