Sarbatori de vis in Moscova si St Petersburg!

Cele doua capitale ale Rusiei, cum sunt numite orasele Moscova si St Petersburg, imbraca de sarbatori haine stralucitoare, ca in povesti. Zapada imensa, artificiile senzationale, palatele colorate, celebrele poduri si catedrale si oamenii fericiti te asteapta sa petreci cel mai frumos Craciun din viata ta. Atmosfera este cu totul si cu totul deosebita, iar oferta noastra imbatabila. Iata ce iti propunem…

Sarbatori de vis in Moscova si St Petersburg!

Perioada: 21.12 – 28.12.2012

Ziua 1: Bucuresti – Moscova

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:15, pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 15:35. Incepem un tur panoramic de oras si vizitarea celebrei strazii pietonale Arbat. Cazare la hotel 4*. Vom servi cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2: Moscova

Dupa micul dejun vom vizita Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic si catedrala Sf. Basil. Va propunem apoi o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa pranz, va propunem vizitarea Complexului Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3: Moscova – Sankt Petersburg

Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire la St. Petersburg la ora locala 15:30. Tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel. Transfer si cazare la hotel 4*.

Ziua 4: Sankt Petersburg

Dupa servirea micului dejun vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei – astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, vom continua cu un tur panoramic si vom vizita fortareata Petru si Pavel – cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus – acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei.

Ziua 5: Excursii optionale la Puskin si Marile Catedrale ale St. Petersburgului

Dupa micul dejun, optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac – a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume, Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan. Seara, optional, cina festiva de Craciun la un restaurant local.

Ziua 6: Excursie optionala la Peterhof

Dupa micul dejun, optional va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat al Caterinei. Seara putem alege optional, o cina traditionala cu un program de folclor rusesc la un restaurant local. Seara putem alege optional, o cina traditionala cu un program de folclor rusesc la un restaurant local.

Ziua 7: Excursie optionala la Novgorod

Servim micul dejun si apoi putem pleca intr-o excurie optionala la Novgorod, cel mai vechi oras slav si cel mai important oras istoric din nord-vestul Rusiei. Pe parcursul intregii zile vom avea ocazia sa admiram Novgorod Kremlin, unde se afla cel mai vechi palat al Rusiei, cea mai veche clopotnita si cel mai vechi turn cu ceas; catedrala Sf Sofia, un exemplu elocvent de arhitectura ruseasca; Manastirea Iuriev si Muzeul Civilizatiei Lemnului. Cazare.

Ziua 8: Sankt Petersburg – Bucuresti

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport si imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti la ora 06:10, cu schimbarea cursei la Moscova. Sosire la Bucuresti la ora 10:25.

Tarife

799 EURO/persoana (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 200 EURO

SERVICII INCLUSE:
-transport cu avionul Bucuresti – St Petersburg cu retur St. Moscova – Bucuresti cu compania Aeroflot
-transport avion cursa interna: Moscova – St. Petersburg
-transferuri aeroport – hotel – aeroport
-2 nopti de cazare cu mic dejun in Moscova la hotel 4*
-5 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel 4*
-tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg
-1 cina intr-un restaurant local in Moscova
-vizitarea Catedralei Sf. Basil
– vizita Metrou Moscova- cu intrare la statiile reprezentative
-vizitarea Complexului Kremlin
-vizitarea fortaretei Petru si Pavel
-vizitarea Muzeul Ermitaj
-insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
– taxe de aeroport – 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
-taxa viza 50 EURO / persoana
-cina festiva in ziua de Craciun (optionala, tarif informativ 60 Euro / persoana – fara bauturi incluse, pretul exact si meniul vor fi comunicate cu 45 de zile inainte de plecare)
-tips-uri 25 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia
-asigurarea medicala obligatorie, companii acceptate de Ambasada Rusiei: OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI
-asigurarea storno
EXCURSII OPTIONALE – tarife informative (minim 20 participanti):
-excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri): 60 euro / persoana
-seara traditional ruseasca – cina inclusa: 60 euro / persoana
-excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului : 50 euro / persoana
-excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar: 60 euro / persoana
-excursie Novgorod: 80 euro / persoana

GRUP MINIM: 21 PERSOANE Pentru un grup de 15-20 persoane tariful se majoreaza cu 40 euro / persoana.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):
-25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
-40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
-45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
-50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
-60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI TURISTICE:
– actele se vor depune la sediul agentiei PARALELA 45 la maxim 3 zile de la inscriere, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii:
• pasaport valabil minim sase luni de la data incheierii excursiei
• 1 fotografie tip pasaport,
• formular tipizat – completat (se va inmana la sediul agentiei sau email)
• asigurarea medicala copie – OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI
OBSERVATII:
• viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei un necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei.

Detalii si rezervari aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *