Petrece un Craciun traditional in Romania!


Cei mai multi dintre noi isi doresc sa petreaca sarbatorile acasa, in Romania. Daca nu te-ai hotarat ce vei face de Craciun, noi iti propunem 5 locatii de vis in tara noastra, care s-au pregatit sa te intampine cu bucate traditionale, cu lumini de vis si brazi impodobiti. Iata mai jos recomandarile Eximtur pentru un Craciun de poveste in Romania...

Petrece un Craciun traditional in Romania!

1. Hotel Bradul

Hotelul Bradul are 3 stele si este amplasat la liziera padurii, langa partia de schi. Hotelul este elegant si primitor, iar in zona vei putea vizita Brasovul - Biserica Neagra, Biserica Sfantul Nicolae, Cerbul Carpatin, Cetatea Brasovului; Cetatea Rasnov, Castelul Bran, Muzeul Peles si Manastirea Sinaia.

In mijlocul naturii, intr-o oaza din imparatia muntilor, Hotelul BRADUL este destinatia ideala de vacanta sau pentru organizarea unor intalniri de afaceri sau evenimente festive, in orice anotimp.

Hotelul este dotat cu restaurant, bar, parcare, internet, magazine, garderoba, coafor, sali de conferinte, iar cele 55 de camere au TV, minibar, baie cu cada sau baie cu dus, internet, uscator de par -in camerele deluxe, apartamente si garsoniere, telefon.

Preturile incep de la 28.46 EUR/ loc in camera dubla standard / noapte.

Detalii si rezervari aici!

2. Vila Select, Predeal

Vila Select are 3 stele si este situata la aproximativ 4 km de gara Predeal, pe drumul ce duce catre cabana Trei Brazi. Peisajele sunt spectaculoase, iar in zona poti vizita Biserica ortodoxa `Sfintii imparati Constantin si Elena`,Manastirea `Sf. Nicolae`, Castelul Peles, Manastirea Sinaia, Cetatea Rasnov, Bran (Castelul, muzeul etnografic).

Vila Select a pregatit pentru tine camere confortabile si spatioase, structurate pe trei etaje, iar restaurantul amenajat in stil traditional romanesc va asteapta cu cele mai alese bucate. Camerele sunt dotate cu TV, minibar, baie cu dus - hidromasaj, balcon -pentru 18 camere, internet -wireless, telefon. Camerele de la mansarda nu dispun de balcon.

Preturile incep de la 42.5 lei, insa toate detaliile pentru Craciun si Revelion, precum si rezervarile - le puteti afla/face aici!

3. Hotel Intus, Vatra Dornei

Hotel Intus are 2 stele si se afla intr-o zona de poveste din Suceava, in centrul statiunii Vatra Dornei.

Hotelul Intus este unul din hotelurile de traditie din statiune, cu o baza de tratament foarte moderna si eficienta in tratarea afectiunilor aparatului cardio vascular, locomotor sau neurologic. Amplasat ideal in centrul statiunii Vatra Dornei, Hotel Intus ofera turistilor cazati aici toate conditiile necesare petrecerii unui sejur de neiutat.

Iata ce puteti face in zona: SPA -sauna, baza tratament -3 cabinete medicale, teren sport mixt, sala de gimnastica, masaj, coafor, frizerie, dar mai gasiti si 2 partii de schi omologate si o partie de schi si sanie; o partie de schi, din cele doua omologate, este dotata cu telescaun iar cealalta este dotata cu instalatii de tip teleschi si baby schi.

Preturile incep de la 106 lei, iar rezervati puteti face aici!

4. Hotel Helios, Ocna Sibiului

In centrul statiunii Ocna Sibiului, intr-o zona superba, se afla acest frumos hotel de 4 stele, care va asteapta cu oferte imbatabile de Craciun.

Confortul, dotarile si serviciile oferite de Hotelul Helios vor face ca perioada petrecuta aici sa fie una de relaxare, contribuind din plin la succesul vizitei dumnevoastra.

In prezent Complexul Balnear Ocna Sibiului este refacut in intregime, in urma unui proces intens de restaurare ce a urmat indeaproape linia arhitectonica originala a arhitectilor vienezi (doar pavilioul central a fost demolat din cauza starii avansate de degradare in care ajunsese nemaiputand fi astfel restaurat).

Hotelul detine restaurante - 3 (romanesc, italian si chinezesc), parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, piscina, un bar cu ring de dans.

Preturile incep de la 128 lei, iar rezervari puteti face aici!

5. Hotel Alpin, Muntele Baisorii, Cluj

In centrul statiunii  Muntele Baisorii din Cluj, se afla acest hotel frumos si elegant. Hotelul ALPIN este complet renovat si isi asteapta clientii iubitori de schi si munte, fiind amplasat la 90 m de partia de schi cu grad de dificultate mediu.

Camerele hotelului sunt elegante si spatioase, iar restaurantul Alpin te asteapta cu bunatati traditionale.

Preturile incep de la 548 de lei, pentru un pachet complet de Craciun. Detalii si rezervari aici!

Foto: infotrip.ro


SOURCE AND TAGS