Petrece o vacanta de vis la ski in Austria!


Austria este o federatie din Europa Centrala, alcatuita din 9 landuri dispuse gratios pe culmile Alpilor, oferind calatorilor unele dintre cele mai romantice si elegante destinatii de iarna. Cel mai inalt munte din Austria, Grossglockner, are nu mai putin de 3.798 m, climatul este temperat, cu ierni superbe incarcate de zapada, iar principalele orase sunt Viena - celebra si eleganta capitala a Austriei asezata pe Dunare - Salzburg, Innsbruck, Graz si Linz. Austria are o economie foarte dezvoltata si ofera un standard inalt de viata, este locul de nastere al unor compozitori faimosi ca Mozart si Strauss si are multe obiective incluse pe lista UNESCO World Heritage, printre care: centrul istoric al orasului Salzburg, centrul vechi din Graz, Palatul si Gradinile Schönbrunn din Viena sau peisajul natural din zona lacului Neusiedlersee.

Noi iti recomandam sa alegi o vacanta de vis la ski in Austria si sa iti inviti partenerul sa petreaca o seara romantica la unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din lume, in Viena. [caption id="attachment_1108" align="aligncenter" width="600"] Vacanta romantica in Austria[/caption]  

Iata mai jos 7 recomandari Eximtur pentru o vacanta la ski in Austria: 1. Appartement Ferienpark Kreischberg este un complex de casute de lux situat in inima Austriei, in landul Styria, la doar 1,5 ore de Graz si 2,5 ore de Viena, dar foarte aproape si de Bratislava, Udine sau Munchen. Resortul ofera 300 de paturi in 74 de apartamente si case moderne, confortabile, piscina in interior, iar partia de ski are o lungime de 300 m si este accesibila si pentru incepatori sau copii.

2. Appartement Martin, Westendorf, Tirol - este o vila eleganta, nou construita, situata in centrul orasului, in apropiere de aerportul Innsbruck (80 km). Resortul se afla la o altitudine de 800 m, iar partia are 500 m, fiind accesibila tuturor categoriilor de turisti. Privelistea din zona este spectaculoasa, camerele mari, elegante, aerisite, cu absolut tot ce ai nevoie pentru o vacanta romantica.

3. Appartementhaus Anton Wallner Strabe, Zell am See, Landul Salzburg - acest resort este deosebit de elegant si accesibil, are piscina in interior, partia de ski este excelenta, apartamentele sunt decorate in stil clasic austriac, iar locatia este una perfecta: pe malul lacului Zeller See, care ofera privelisti de vis iarna.

4. Hotel Central, Solden, Tirol - este unul dintre cele mai elegante si confortabile hoteluri din zona, locul perfect pentru o vacanta romantica! In hotel, in afara de camerele luxoase, vei avea la dispozitie sauna, piscina indoor, restaurante si baruri, SPA si vei putea participa la diverse evenimente ca: degustari de vinuri, expozitii, prezentari de moda. Resortul se afla la 1377 m altitudine, partia este perfecta, iar autobuzul care te va duce la ea are statia in fata hotelului.

5. Hotel Kristall, Landul Salzburg, Saalbach-Hinterglemm - hotelul este desavarsit ca infatisare si atmosfera! Decorat in stil englezesc vechi, este localizat exact in Saalbach, la poalele partiei de ski si ofera privelisti spectaculoase asupra muntilor.

6. Hotel Restaurant Feldwebel, Tirol - Söll am Wilden Kaiser - este un resort de 4 stele care imbina traditia ospitalitatii austriece cu cel mai desavarsit confort occidental. Aici vei gasi o sauna privata pentru nopti senzuale, SPA, o sala de receptii, o piscina indoor, un bar in care vei putea citi presa si naviga pe internet, restaurante de lux si camere romantice.

7. Hotel Thaler, Kufstein, Tirol - daca iti doresti o vacanta de vis intr-un castel, atunci alege Hotelul Thaler, care se afla la 500 m inaltime, construit pe munte si ofera privelisti care iti taie respiratia. Camerele sunt decorate in stil medieval, insa ofera tot confortul de care ai nevoie, partia de ski se afla in apropiere, iar tu te vei bucura de una dintre cele mai frumoase vacante din viata ta. Mai mult, in cazul in care planuiesti sa schiezi iarna aceasta, nu mai pierde vremea cu impachetatul! Descarca lista noastra de bagaje pentru ski, printeaz-o si pune-te pe impachetat!

SOURCE AND TAGS