Panoramic Colibița - o evadare la “Marea de la munte”


Colibița este un sat în comuna Bistrița Bârgăului din județul Bistrița-Năsăud, în Transilvania. Localitatea este așezată între Munții Bârgău și Munții Călimani, pe malul lacului Colibița. Situat pe versantul nordic al lacului Colibița, complexul Panoramic Colibița, nou construit, oferă o panoramă idilică asupra lacului și asupra masivului Călimani, în plan îndepărtat.

Camerele

Panoramic Colibița oferă turiștilor condiții de cazare excepționale, în cele 15 apartamente și 3 camere, asigurând o capacitate totală de cazare de 70 de locuri. Fiecare cameră are designul său propriu, câteva dintre apartamente au terasă cu jacuzzi sau șemineu în living.

Piscina infinity

Punctul forte al locației îl reprezintă, probabil, piscina infinity încalzită, de unde se poate admira priveliștea minunată. Acest timp de calitate te va umple, cu siguranță, de energie. Mai mult, piscina a fost astfel concepută încât să poată fi utilizată tot timpul anului.

Cu ce te poți delecta

Un lucru deosebit la acest complex este faptul că are un… cinematograf. Cinefilii vor aprecia cu siguranță vizionarea unui film într-o seară mai răcoroasă. Cei care vin împreună cu familia se vor bucura de locul de joaca pentru copii, situat atât în exterior, cât și în interior și, poate, de sala de jocuri electronice. Cuplurile se pot relaxa la sauna umedă sau uscată, sau la jacuzzi. Resortul oferă acces gratuit la firepit pentru cei ce doresc o zi de barbeque cu prietenii sau o seară de foc de tabără. De asemenea, se pot face masaje de relaxare  sau terapeutice, care, în combinație cu o cură de aer de munte puternic ionizată și cu iz de brazi, vor avea efectul scontat - va șterge cu buretele stresul și oboseala. În concluzie, toată lumea este binevenită și fiecare va găsi ceva pe placul lui.   Dacă ți-am trezit apetitul pentru a petrece câteva zile în această locație de vis, aici poți face o rezervare. Nu uita că poți plăti și cu vouchere de vacanță. Surse: wikipedia.ro; panoramic-colibita.ro

SOURCE AND TAGS