Ofertele lunii noiembrie pentru bilete de avion

Ofertele lunii noiembrie pentru bilete de avion in Portugalia

Iubim la fel de mult ca tine locurile insorite. De aceea, chiar daca e luna noiembrie, am hotarat ca luna aceasta sa venim cu cateva oferte insorite de bilete de avion pentru Portugalia. Asadar:

1. Lisabona

Repartizata pe dealurile abrupte ce domina Rio Tejo, Lisabona oferă toate deliciile la care te-ai astepta de la cel mai vizitat oras al Portugaliei, dar cu jumatate din forfota altor capitale europene

Cazarea in Lisabona incepe de la 55 €/ 4 nopti in camera dubla, in hotel de 3 * cu mic dejun inclus. Viziteaza Lisabona cu bilete de avion dus-intors din Bucuresti la preturi incepand de la 226 (de ex: in perioada 2-6 feb)!

Cere oferta pentru bilete de avion la Lisabona!

Rezerva acum

2. Porto

Romanticul Porto, al doilea oras ca marime din Portugalia, arata ca decupat din povesti. Impanzit cu relicve medievale, biserici baroce impunatoare si cladiri extravagante, este imposibil sa nu ramai impresionat de Porto.

Cazarea in Porto incepe de la 81 €/ 4 nopti in camera dubla, in hotel de 3 * cu mic dejun inclus. Viziteaza Porto cu bilete de avion dus-intors din Bucuresti la preturi incepand de la 249 (de ex: in perioada 9-13 feb)!

Oferta bilete de avion in Porto, Portugalia

Rezerva acum

3. Faro

Faro este un fascinant oras portughez ce-si impresioneaza calatorii cu vechiul oras istoric plin de cafenele in aer liber, cu portul sau atragator, dar si cu viata de noapte intretinuta de cei peste 8000 de studenti din oras.

Cazarea in Faro incepe de la 56 €/ 4 nopti in camera dubla, in hotel de 3* cu mic dejun inclus. Viziteaza Faro cu bilete de avion dus-intors din Bucuresti la preturi incepand de la 249 (de ex: in perioada 9-13 feb)!

Bilete de avion Faro, Portugalia

Rezerva acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *