Ofertele lunii februarie pentru bilete de avion

Ofertele lunii februarie pentru bilete de avion

Luna aceasta ti-am pregatit cateva oferte de bilete de avion pentru zborurile Tarom catre destinatii din intreaga lume. Vezi 7 destinatii propuse de noi si rezerva-ti vacanta mult visata!

Pretul biletelor aflate la promotie incepe de la 110€, incluzand toate taxele. Promotia este valabila pana la data de 15 februarie 2015, insa locurile sunt limitate, prin urmare grabeste-te sa-ti rezervi biletele din timp!

Biletele pot fi achizitionate pentru calatorii in orice perioada a anului (chiar si maine, daca vrei sa-ti pui la incercare spontaneitatea!), mai putin in perioadele 9-16 aprilie 2015, 1-31 august 2015 si 21 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016. Perioada minima de sedere este de o sambata noaptea sau, altfel, de minim 4 zile, iar perioada maxima este de 14 zile. Biletele trebuie emise in ziua efectuarii rezervarii, ele nefiind rambursabile.

1. Viena

Descopera capitala muzicii plimbandu-te printre cladirile ce variaza de la stilul baroc si Art Nouveau la arhitectura moderna:Bilete de avion Viena

Rezerva acum

2. Londra

Surprinde adevaratul spirit britanic colindand strazile uneia dintre cele mai vechi capitale europene si vizitandu-i muzeele gratuite:

Bilete de avion Londra

Rezerva acum

3. München

Destinde-te in atmosfera relaxata a acestui oras german si bucura-te de spatiile extraordinare oferite de München:

Bilete de avion Munchen

Rezerva acum

4. Paris

Lasa romantismul sa te cuprinda in orasul luminilor si traieste cultura bogata oferita de acest oras:

Bilete de avion Paris

Rezerva acum

5. Geneva

Relaxeaza-te in acest oras elvetian cosmopolit ai carui locuitori vorbesc toate limbile lumii si fa o plimbare pe malul celui mai mare lac alpin din Europa:

Bilete de avion Geneva

Rezerva acum

6. Amsterdam

Inchiriaza-ti o bicicleta si simte cu adevarat spiritul acestui oras plin de farmec:

Bilete de avion Amsterdam

Rezerva acum

7. Tel Aviv

Chiar daca se afla la doar 80 de kilometri de Ierusalim, Tel Aviv contrasteaza puternic, ademenindu-te cu plajele sale insorite si zonele dedicate distractiei:

Bilete de avion Tel Aviv

Rezerva acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *