Oferte bilete de avion pentru Valentine’s Day

Oferte bilete de avion pentru Valentine's Day

Anul acesta arata-ti iubirea facand un gest special – petrece Valentine’s Day alaturi de persoana iubita intr-unele dintre cele mai romantice orase ale Europei: Paris, Venetia, Verona, Lisabona sau Istanbul.

Rezerva din timp pentru a profita de cele mai bune oferte – nici un moment nu este mai potrivit pentru a va rasfata impreuna!

1. Paris

Romanticul Paris te asteapta sa-i cunosti strazile pline cu numeroase monumente arhitecturale pe care le recunosti imediat, cu restaurante ce servesc mancaruri rafinate, cu buticuri elegante si comori artistice inestimabile. Daca te atrage aceasta bijuterie a Frantei, cazarea in Paris, in camera dubla, intr-un hotel de 3* porneste de la 120 €/ persoana pentru perioada 13-16 februarie.

Ia de mana persoana iubita si viziteaza Parisul intre 13-16 februarie rezervand acum bilete de avion dus-intors din Cluj-Napoca, la preturi incepand de la 82 / persoana:

Oferte bilete de avion la Paris de Valetine's Day

Rezerva acum

2. Venetia

Canalele, gondolierii, arhitectura si arta venetiana dau impresia ca acest oras este permanent dichisit special pentru plimbari romantice. Daca iti doresti sa petreci Valentine’s Day aici, cazarea pentru perioada 14-17 februarie incepe de la 101 €/ persoana, in camera dubla, in hotel de 3*.

Ia de mana persoana iubita si viziteaza Venetia intre 14-17 februarie rezervand acum bilete de avion dus-intors din Timisoara, la preturi incepand de la 60 €/ persoana.

Oferte bilete de avion la Venetia de Valetine's Day

Rezerva acum

3. Verona

Orasul lui Romeo si Julieta nu are cum sa nu te duca cu gandul la iubire si la romantism. Daca adaugi si minunatiile arhitecturii Veronei si podurile si canalele perfecte pentru incursiuni de descoperire a orasului in doi, atunci cu siguranta vei intelege de ce iti propunem aceasta destinatie pentru Valetine’s Day. In perioada 13-16 februarie, cazarea in Verona incepe de la 87 €/ persoana pentru cazarea in camera dubla la hotel de 3*.

Ia de mana persoana iubita si viziteaza Verona intre 13-16 februarie rezervand acum bilete dus-intors din Bucuresti, la preturi incepand de la 96 €/ persoana.

Oferte bilete de avion la Verona de Valetine's Day

Rezerva acum

4. Lisabona

Daca sunteti genul de cuplu ce iubeste soarele si plimbarile in aer liber, atunci cu siguranta va va surade ideea insoritei Lisabone, cu dealurile sale abrupte, arhitectura gotica impresionanta si casele sale colorate. In perioada 13-15 februarie, cazarea in camera dubla la un hotel de 3* din Lisabona incepe de la 40 / persoana.

Ia de mana persoana iubita si viziteaza Lisabona intre 13-15 februarie rezervand acum bilete de avion dus-intors din Bucuresti, la preturi incepand de la 226 / persoana.

Oferte bilete de avion la Lisabona de Valetine's Day

Rezerva acum
 

5. Istanbul

Orasul care imbina Asia cu Europa si orientul cu Occidentul este amalgamul potrivit pentru o escapada romantica si o infuzie de cultura si civilizatie. In perioada 12-15 februarie, cazarea in camera dubla la un hotel de 3* din Istanbul incepe de la 39 / persoana.

Ia de mana persoana iubita si viziteaza Istanbulul intre 12-15 februarie rezervand acum bilete de avion dus-intors din Bucuresti, la preturi incepand de la 131 / persoana.

Oferte bilete de avion la Istanbul de Valetine's Day

Rezerva acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *