Odisee Canadiana!

Canada este cea mai nordica tara din America de Nord, formata din 10 provincii si trei teritorii, care se intinde de la Atlantic la Pacific si la Oceanul Arctic. Este a doua tara ca marime din lume, are un ridicat nivel de trai, iar metropolele sale sunt fascinante. Chiar daca este renumita pentru vremea racoroasa tot timpul anului, Canada este o destinatie de vacanta renumita printre calatori, datorita peisajelor sale, a resorturilor de lux si a traditiilor de sarbatori. Iata detalii…

Odisee Canadiana!

Ziua 1: Bine ati venit in Vancouver! Seara ne intalnim cu ceilalti membri ai grupului la cina de Bun Venit.

Ziua 2-3: Tur de oras in Vancouver in care vizitam Gastown, Chinatown, English Bay urmand sa ne imbarcam apoi pe ferry boat pentru a ajunge in Victoria. La sosire facem un tur de orientare in care ne sunt prezentate Bastion Square si cladirea parlamentului. In urmatoarea zi luam micul dejun la Butchart Gardens dupa care avem timp liber sa exploram parcul cu flori. Va recomandam ca dupa amiaza sa luati o excursie optionala pentru observarea balenelor.

Ziua 4: Ne intoarcem pe continent si ajungem in Whistler unde vom face un tur pietonal. Dupa amiaza este libera iar seara ne intalnim la cina.

Ziua 5: Calatorim prin Okanagan Valley cunoscuta pentru vinurile din soiuri hibride care se produc aici, dupa amiaza avem timp liber.

Ziua 6-7: In aceste 2 zile vom calatori in patru dintre cele mai impresionante parcuri nationale din Canada, si anume Mount Revelstoke, Glacier, Yaho si Banff. In cea de-a doua zi petrecuta aici avem posibilitatea sa luam o excursie optionala cu elicopterul deasupra varfului Assiniboine.

Ziua 8: In timp ce facem o plimbare pe malul lacului Louise un ghid ne va spune cateva cuvinte despre istoria si geografia zonei. Mai tarziu vom vedea un alt simbol al muntilor Stancosi canadieni – lacul Moraine – incununat de zece varfuri marete. Dupa o oprire la punctul de belvedere Spiral Tunnels ne indreptam catre lacul Emerald unde gasim unul dintre cele mai salbatice peisaje din tara. Dupa cina vom lua parte la un foc de tabara.

Ziua 9: Exploram ghetarul Athabasca iar apoi ne cazam la un hotel in inima parcului national Jasper, un taram in care gasim lacuri, paduri, cascade, izvoare cu apa termala, ghetari dar si pajisti colorate. Seara se incheie cu cina.

Ziua 10-12: facem o plimbare in Maligne Canyon, una dintre cele mai frumoase vai din muntii Stancosi canadieni. Dupa amiaza ne imbarcam cu totii in VIA Rail’s The Canadian, una dintre cele mai impresionante calatorii cu trenul din lume. Pe parcursul celor 2 zile vom avea asigurate toate cele 3 mese principale ale zilei.

Ziua 13-14: Sosim in Toronto unde vom avea timp liber pentru vizite pe cont propriu. In urmatoarea zi vom face o excursie la Cascada Niagara.

Ziua 15: Circuitul se incheie imediat dupa micul dejun.

Informatii si dotari hotel

Cazare: Hotel Four Seasons in Vancouver, Grand Pacific in Victoria, Four Seasons Resort in Whistler, Delta Grand Okanagan Resort in Kelowna, The Fairmont Banff Springs in Banff, Emerald lake Lodge in parcul national Yoho, The Fairmont Jasper Park Lodge in parcul national Jasper, vagon de dormit la tren, The Fairmont Royal York in Toronto

Servicii masa: 14 mic dejunuri, 2 pranzuri si 8 cine

Tarifele includ:
– 14 nopti de cazare in hotelurile mentionate sau similare
– 14 mic dejunuri, 2 pranzuri, 8 cine
– ghid vorbitor de limba engleza pe tot parcursul circuitului
– transportul cu autocar sau minibus climatizat

Tarifele nu includ:
– transportul cu avionul din Romania pana la locul de incepere a programului
– asigurarile medicale si asigurarea storno
– taxa de viza

NOTA: Informatii complete legate de serviciile incluse in tarif si excursiile optionale cu plata care se pot achizitiona pe parcursul circuitului gasiti in agentiile noastre din tara.

Detalii aici!

Foto: panoramio.com

Un comentariu in “Odisee Canadiana!

  1. Lacul si muntii arata absolut superb, ma intreb totusi daca nu cumva se poate ca superba cascada sa fie mai apreciata de cat cunoscuta cascada din U.S.A.
    Zic bine, oare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *