Mexic - o destinatie exotica!


Mexicul este o tara superba din America de Nord, avand ca vecini Statele Unite, Oceanul Pacific, Guatemala, Belize, Marea Caraibelor si Golful Mexic. Mexicul este si a 13-a cea mai mare tara din lume, cu o populatie de peste 113 milioane de locuitori si cea mai mare comunitate vorbitoare de spaniola de pe pamant. In plus, tara are o sitorie bogata, traditii si obiceiuri iesite din comun, are un cadru natural de vis, o vreme perfecta si  multe dintre atractiile sale turistice sunt incluse in UNESCO World Heritage. Economia Mexicului este infloritoare, centrele urbane sunt foarte dezvoltate, iar zonele de parcuri natioanale, paduri si munti sunt de vis. Multi turisti sunt atrasi de muzica plina de viata a Mexicului si de bucuria localnicilor, dar si de preparatele gastronomice unice in lume. O vacanta in Mexic iti va umple sufletul de bucurie!

Eximtur are pentru tine 3 oferte imbatabile, pentru ca vacanta ta sa fie cu adevarat reusita.

1. Hotel RIU Yucatan Hotelul are 4 stele si este situat pe plaja cu nisip alb din Playacar. Orasul plin de viata Playa del Carmen este la aproximativ 3 km. Resortul este construit in stilul unui hotel mexican stil hacienda: cladirea principala cu receptie si lobby bar, restaurant cu terasa, restaurant langa piscina, un restaurant a la carte, patru baruri si cazinoul "El Templo". Zona de piscina include doua bazine de inot cu piscina separata pentru copii si doua jacuzzi. Umbrele de soare si prosoap sunt la piscina gratuit. In plus, exista si terminale de internet (contra cost), internet Wi-Fi (gratuit), precum si magazin de suveniruri, "Renova Spa" si sala de gimnastica, dar si locuri de parcare. Camerele Duble Standard (DZX1) au o baie optic separata cu cabina de dus si toaleta, uscator de par, aer conditionat central, ventilator de tavan, TV (american), telefon, minibar si o selectie suplimentara de bauturi alcoolice in dozatorul de bautura, fier / masa de calcat si balcon. Suitele (SUX1), cu baie / WC / bideu sunt luxoase si ofera un living si un dormitor separate printr-o perdea de matase. Preturile incep de la 65 EUR/persoana/ noapte, insa avem si oferte speciale: -Pentru rezervari pana la data de 30.09 - reducere 8% pentru sejur in perioada 1.11.-1.1; -Pentru rezervari pana la data de 31.10 - reducere 10% pentru sejur in perioada 2.1.-31.3; -Pentru rezervari pana la data de 31.10 - reducere 15% pentru sejur in perioada 1.4.-30.4. Tarifele includ: cazare cu all inclusive; Tarifele nu includ: transport, asigurarile medicale si storno (optionale, dar recomandate). All Inclusive: pensiune completa. Mic dejun tip bufet dimineata, la micul dejun continental tarziu 10:30. Bufet de pranz la piscina si in restaurantul principal. Cina in restaurantul principal sau intr-unul din restaurantele de specialitate (rezervari necesare pentru meniu: mexican, asiatic sau Gratar-Steakhouse). Bufete tematice, gustari, bauturi nationale si internationale alcoolice si non-alcoolice (24 ore). Barbatii trebuie sa poarte pantaloni lungi la cina. Micul dejun si cina sunt servite la hotel. Pentru luna de miere: se primeste o sticla de tequila si un platou cu fructe. O copie a certificatului de casatorie trebuie sa fie prezentat la sosire. Sport & Fitness: All Inclusive: 3 terenuri de tenis, sala de gimnastica cu reflectoare, aerobic, gimnastica de apa. Windsurfing, caiac-canoe, placi de surf, catamarane si echipamente de snorkeling. Chiar si scufundari in piscina, volei pe plaja, polo pe apa, tenis de masa, darts si bocce. Wellness: All Inclusive: sauna si jacuzzi. Contra cost: "Renova Spa", cu diverse tratamente si masaje. Program de divertisment in timpul zilei, spectacole seara, muzica live sau program de seara RIU. Disco Club Hotel Riu Tequila (intrarea libera / bauturi).

2. Hotel Riu Cancun Hotelul are 5 stele si este situat pe plaja de nisip alb, in zona hotelului "Corazone", inconjurat de gradini luxuriante, in celebra statiune Cancun. Exista patru restaurante care ofera preparate din bucataria braziliana, japoneza si specialitati la gratar (cu rezervare), precum si 5 baruri. Plaja se afla langa hotel, care este dotat si cu patru piscine cu jacuzzi integrat si o piscina pentru copii (sezlonguri, prosoape si umbrele de soare pe plaja). Exista, de asemenea, un magazin de suveniruri, un salon de SPA si de infrumusetare, discoteca (intrare si bauturi incluse) si un club pentru copii si loc de joaca. Camerele standard sunt decorate in stil mexican. Acestea ofera baie, uscator de par, aer conditionat, ventilator de tavan, mini-bar cu bauturi, TV prin satelit, telefon, seif si balcon / terasa. Camerele superioare sunt cu vedere spre mare. Suitele ofera, de asemenea, o zona de living integrat. Preturile pornesc de la 78 EUR persoana/noapte in camera dubla cu all inclusive. Iata ofertele speciale: -Pentru rezervari pana la data de 30.09 - reducere - pentru sejur in perioada 01.11-01.01; -Pentru rezervari pana la data de 31.10 - reducere - pentru sejur in perioada 02.01-31.01; -Pentru rezervari pana la data de 31.10 - reducere - pentru sejur in perioada 01.04-30.04; Tariful include: cazare cu all inclusive! Tariful nu include: asigurare medicala si asigurare storno optionala (1,5% din suma totala a pachetului de servicii turistice) optionale, dar recomandate. EXTRA: pentru luna de miere, se va primi un cadou in timpul sederii, precum si un cos de fructe (trebuie mentionat la rezervare). Sport in functie de disponibilitate: centru de fitness, tenis iluminat, aerobic, volei, tenis de masa, windsurfing, snorkeling, caiac, scuba diving, piscina.

3. Hotel Iberostar Cancun Hotelul are 5 stele situat pe plaja cu nisip fin, la capatul zonei hoteliere din Cancun. Complexul de lux include 343 camere in cladirea principala si 80 vile repartizate in gradinile exotice. Un restaurant tip bufet si trei restaurante à la carte, cu preparate din bucataria mexicana si japoneza, precum si un restaurant grill iti stau la dispozitie. Snack barul serveste delicioase gustari intre mese. Patru baruri diferite cu cocktail-uri sofisticate si alte bauturi racoritoare iti vor ocupa timpul in vacanta! Zona de piscina cu un bazin principal, sase "piscine infinite" si cateva terase la soare si un parc acvatic ofera distractie pentru toate varstele. La hotel mai gasim si SPA rafinat, club pentru copii, spectacole de seara cu muzica live. In plus, hotelul ofera un serviciu de spalatorie, servicii medicale si internet, dar si un teren de golf impresionant.

Daca planuiesti sa pleci intr-o vacanta exotica in Mexic, nu irosi timpul dedicat vacantei. Descarca lista noastra de bagaje pentru vacante exotice, printeaz-o si incepe sa-ti faci bagajele!

Foto: panoramio.com


SOURCE AND TAGS