Madeira. Petrece un Revelion tropical in Madeira!


Madeira este un arhipelag aflat in Oceanul Atlantic la 400 km nord de Tenerife, apartinand Portugaliei si un popular resort de vacanta, cu peste un milion de vizitatori anual. Madeira este celebra pentru vinul sau grozav, pentru flori, peisaje care iti taie respiratia, vremea excelenta, artizanii locali, dar si pentru cel mai frumos foc de artificii din lume, inregistrat de Cartea Recordurilor. Gastronomia excelenta, muntii, marea, stancile care strajuiesc oceanul si hotelurile elegante te vor face sa te simti intr-o lume aparte, exotica, stralucitoare. Noi te invitam sa petreci sfarsitul anului in Madeira si sa te bucuri de o petrecere fabuloasa! Iata detalii...

Madeira. Petrece un Revelion tropical in Madeira!

31 Dec. 2012  - Bucuresti – Lisabona – Funchal/Madeira

Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 03.00 dimineata pentru imbarcare la cursa TAP Portugal TP72 cu decolare la ora 05.00 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 07.25. Schimbarea portii de imbarcare pentru cursa TP1625 cu decolare la ora 10.30 din Lisabona spre Funchal-Madeira. Aterizare pe aeroportul din Funchal/Madeira la ora 12.15 local. Transfer la hotel MELIA MADEIRA MARE 5* si efectuarea cazarii. La sosire sunteti asteptati cu racoritoare si renumitul vin de Madeira. Timp liber la dispozitie pentru odihna. Seara, participati la Cina Festiva de Revelion, iar la miezul noptii aveti transfer pentru a admira cel mai colorat si spectaculos foc de artificii din lume, atestat de Cartea Recordurilor! LA MULTI ANI 2013!

 01 Ian. 2013  – Funchal – Optional, seara traditionala cu cina si program folcloric

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare si odihna. Seara, va oferim optional, Cina si program forlcloric traditional, la un restaurant tipic, unde felul principal este Espetada - vita condimentata la protap si unde puteti degusta deliciile bucatariei portugheze si locale insulare,  vin local si o cafea. Un grup folcloric local va va invita sa invatati pasii dansurilor traditionale Insulei Madeira. Tarif excursie (tariful include cina si transferul): 45 €/persoana min.15 platitori. Cazare la hotel MELIA MADEIRA MARE 5*   .

 02 Ian. 2013 – Funchal – ½ zi Turul orasului Funchal si degustare de vin de Madeira la Sao Francisco

Mic dejun. Turul inclus al orasului Funchal incepe cu Piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira, ca sa vanda fructe, legume, peste si flori. Se face o oprire la un atelier de broderie, dupa care se viziteaza Gradina Botanica din Funchal, fondata in anii 60 pe spatiul unei proprietati (Quinta) a familiei scotiene Reid. Turul se continua cu satul Monte, unde se viziteaza gradina publica si biserica Sf Fecioara din Monte, unde isi doarme somnul vesnic Imparatul Austriac Carol I. Satul este renumit prin toboganul ce coboara spre Funchal si „saniile” ce-l coboara ghidate de cate doi vajnici localnici. Vizita se inceheie la Crama Sao Francisco, locul unde s-a scris istoria vinului de Madeira si unde degustati doua soiuri de vin. Cazare la hotel  MELIA MADEIRA MARE 5*.

03 Ian. 2013 – Funchal – 1 zi Excursie optionala la Porto Moniz cu pranz inclus

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, cumparaturi sau optional, Tur la Porto Moniz cu pranz inclus. Turul debuteaza cu Pico da Torre de unde se deschide o panorama splendida spre Camara de Lobos - un atractiv sat pescaresc surprins in picturile lui Sir Winston Churchill. Urmatorul popas este la Cabo Girao - a doua cea mai inalta stanca de coasta  din lume si se continua drumul spre satul Ribeira Brava pe coasta de sud-vest. Se face oprire la Encumeada, pentru a admira ambele coaste ale Insulei, inainte de a continua spre Porto Moniz, cel mai nord-vestic punct unde se serveste pranzul. La returul spre Funchal se traverseaza singurul platou al Insulei Madeira, Paul da Serra si satele Canhas si Ponta do Sol. Pretul include transport , ghid local si masa de pranz: 55 €/persoana min.15 platitori. Cazare la hotel  MELIA MADEIRA MARE 5*.

 04 Ian. 2013 – Funchal – 1 zi Excursie optionala la Terreiro da Luta, Pico do Arieriro, Ribeiro Frio, Santana si Ponta da Sao Laurenco

Mic dejun. Excursie optionala de o zi (8h) - ce debuteaza cu vizitarea Monumentului Fecioarei Pacii din Terreiro da Luta, dupa care se continua cu Pico do Arieiro - a treia culme a insulei cu inaltimea de 1818m, de unde puteti admira imprejurimile cu munti, varfuri si vai. Se face o oprire la Ribeiro Frio pentru a vizita pastravaria. Santana - este satul situat in partea de nord a insulei renumit prin casele tipice cu acoperis de paie. Dupa masa de pranz se face un popas la extremitatea estica a insulei la Ponta de Sao Lourenco pentru fotografii. Tarif excursie (include pranzul – fara bauturi): 55 €/persoana min. 15 platitori. Cazare la hotel  MELIA MADEIRA MARE 5*.

05 Ian. 2013 – Funchal – ½ zi Excursie optionala la Pico dos Barcelos – Eira do Serrado-Camara de Lobos

Mic dejun. Propunem o excursie optionala de jumatate de zi in cateva puncte cu cea mai frumoasa panorama: Pico dos Barcelos cu o frumoasa vedere spre Funchal,  Eira do Serrado  - punct din care puteti admira satul spectaculos Curral das Freiras, unde anual are loc festivalul castanelor (este ridicat pe craterul unui vulcan stins). Ultimul popas este la Camara de Lobos, un sat de pescari renumit prin picturile lui Sir Wiston Churchill. Tarif excursie: 25 €/persoana min. 15 platitori. Cazare la hotel MELIA MADEIRA MARE 5*.

 06 Ian. 2013 – Funchal - Lisabona - Bucuresti

Mic dejun. La ora 12.00 se eliberareaza camerele si se efectueaza transferul hotel-aeroport Funchal. Imbarcare la cursa spre Lisabona TP1624 cu decolare la ora 16:20. Aterizare la Lisabona la ora 17:55 local ai la ora 22:10 decolare spre Bucuresti, cursa TP722.

 07 Ian. 2013 – Bucuresti - Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 04:10 in dimineata zilei de 7 ianuarie 2013.

Tarife

Preturile incep de la 779 EUR/persoana in camera dubla.

Supliment camera dubla sau single vedere frontala la Oceanul Atlantic: 80 €/camera/sejur 6 nopti.

Supliment camera dubla sau single superior cu vedere frontala la Oceanul Atlantic: 240 €/camera/sejur 6 nopti. Camera tripla la cerere, posibil doar la tipul superior vedere frontala la Oceanul Atlantic. Supliment demipensiune: 205 €/adult si 115 €/copil 2-11,99 ani pt sejur 6 nopti. IMPORTANT ! Pentru suplimentul de demipensiune se ofera la cina urmatoarele bauturi: vin alb, rosu, racoritoare, apa si cafea.
Hotel MELIA MADEIRA RESORT AND SPA 5*/ Funchal - www.meliamadeira.com

Locatie  localizat intr-una din cele mai frumoase zone de pe coasta orasului Funchal,  cu cea mai extinsa vedere frontala la ocean, la cateva minute de centrul orasului, cu restaurante, cafenele, baruri, magazine si centrele comerciale (Dolce Vita si Forum).

Facilitati hotel: 3 restaurante (bufet, continental, a la carte),  bar, centru de fitness,  sauna, masaj, biliard, jacuzzi, SPA, piscina interioara, exterioara, magazin, rent a car, golf, Internet WI FI gratuit in intregul hotel. Facilitati camere: 220 de camere  decorate modern si echipate cu aer conditionat, telefon cu fax/modem, seif dimensiuni laptop, TV LCD satelit,  minibar, facilitate ceai/cafea, baie cu uscator de par, halate si papuci.

CINA FESTIVA DE REVELION la Restaurant MARE NOSTRUM in cadrul hotelului include: bauturi, cocktail de primire, meniu fix, transfer pt  focul de artificii de la miezul noptii, divertisment. Restul detaliilor se transmit in cursul lunii octombrie 2012.

Servicii Incluse:

-6 nopti cazare cu mic dejun la hotel  Melia Madeira Mare  5*, unde beneficiati gratuit de acces Internet, piscina acoperita, sala gym si jacuzzi, o sticla de apa minerala la sosire, facilitati preparare cafea si ceai in camera, -transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport, -tur panoramic FUNCHAL si imprejurimi (4 ore) cu ghid local, -transport avion TAP PORTUGAL cursa  Otopeni -  Lisabona – Funchal/Madeira si retur, -taxele de aeroport 260 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului) -asigurarea medicala si storno - ptr care la inscriere avem nevoie de dtaa nasterii, -asistenta turistica in limba romana.

Preturile nu includ:

-CINA FESTIVA DE REVELION la restaurant MARE NOSTRUM este obligatorie si se achita la inscriere si include bauturile si transferul dus-intors la / de la focul de artificii : 175 €/Adult si 150 €/copil 2-11,99 ani, -alte excursii optionale  si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri, minibar;

Orar de zbor (ore locale): Dus : Bucuresti TP72 - 05:00/Lisabona 07:25; Lisabona TP1625 – 10:30/ Funchal 12:15;

Retur : Funchal TP1624 16:20 – Lisabona 17:55/Lisabona TP722 22:10 si A 2-a zi- 07.01.2013 la Bucuresti 04:10 dimineata

CONDITII DE REALIZARE:  Min. 20 pers. platitoare. In cazul in care sunt mai putine persoane inscrise, pretul excursiei se va recalcula.


SOURCE AND TAGS