Locatii cu spa recomandate in Romania


Ce poate fi mai benefic pentru trup si psihic decat o vacanta la spa, in care sa te rasfeti, sa te relaxezi si sa iti incarci bateriile? Pe langa numeroase tratamente balneoclimaterice disponibile, hotelurile ce ofera programe spa iti pun la dispozitie si o serie de alte servicii, precum masaj, hidroterapie, tratamente cosmetice sau impachetari. In Romania exista nenumarate locuri in care te poti bucura de spa de cea mai buna calitate, asa ca daca simti nevoia de o evadare benefica pentru trup si minte, hai sa vedem ce posibilitati ai la indemana!

Hotel Lotus Therm***** Baile Felix Hotel Lotus Therm***** Baile Felix

Un bastion al elegantei si luxului, la Lotus Therm ai parte de o experienta ce satisface si cele mai sofisticate gusturi in materie de servicii de cinci stele, indiferent daca vorbim despre cazare sau tratament cu ape termale. Baza ultramoderna Nelumbo Med Spa ofera o gama variata de tratamente spa – masaj, sauna, tratamente geriatrice si multe altele. Situat la liziera padurii intr-un peisaj natural de vis, hotelul s-a impus ca standard in oferirea de servicii de wellness. Ai de asemenea acces gratuit la Aqua Park Felixarium, iar confortul absolut si ambianta eleganta a locului vor contribui la refacerea ta fizica si psihica.
Vezi detalii

Hotel Afrodita*** Baile Herculane Hotel Afrodita*** Baile Herculane

Baile Herculane sunt celebre pentru calitatea apelor termale din zona. Un loc incarcat de istorie si iubit de figuri celebre, precum imparateasa Sisi a Austriei, Baile Herculane isi impresioneaza acum turistii cu bogata oferta de tratamente balneare si spa. Dintre toate acestea, Hotelul Afrodita se distinge prin cateva trasaturi ce il fac foarte apreciat printre turisti. Asezat intr-un peisaj ce iti va incanta privirea, hotelul beneficiaza de un centru spa in care te poti bucura de masaje de relaxare si de recuperare, sauna, impachetari, proceduri spa, bai relaxante in piscina cu apa termala, servicii de cazare si masa excelente. Nu rata o vacanta la Baile Herculane pentru a iti imbunatati conditia fizica si a te elibera de stresul acumulat in viata de zi cu zi.
Vezi detalii

Danubius Health & Spa resort Sovata**** Danubius Health & Spa resort Sovata****

O alta localitate renumita pentru apele sale clorurate si sodice si traditia tratamentelor balneoclimaterice, Sovata te asteapta sa ii descoperi minunile. Una dintre ele este Hotelul Danubius, un adevarat centru spa ce poate satisface si cele mai pretentioase gusturi. Situat in apropierea lacului Ursu, hotelul detine unul dintre cele mai moderne centre Spa din tara, oferind turistilor o oaza de relaxare si voie buna. Tratamentele posibile aici includ balneo si hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, pneumologie, dermatologie si fototerapie. Pe langa curele balneare, aici te poti bucura si de piscina acoperita, spa, baza de tratament, sala fitness, bazin cu apa sarata, sauna, solar, masaj si baie cu aburi. Aici nu numai ca te vei deconecta complet, dar te vei bucura si de bucataria ardeleneasca delicioasa, de plimbarile in jurul lacului, de aerul proaspat si de servicii hoteliere exceptionale.
Vezi detalii

Hotel New Montana**** Sinaia Hotel New Montana**** Sinaia

Ce poate fi mai relaxant si mai placut decat sa combini rasfatul pe care ti-l ofera un centru spa cu o vacanta in varf de munte? Muntele si spa-ul isi dau intalnire in Sinaia la Hotelul New Montana, oferind vacanta perfecta. Ofera-ti o vacanta asa cum meriti, in care te poti bucura de aer proaspat de munte, drumetii, vizite la castelele si cetatile din jur, mese bogate si intreaga maretie a Muntilor Bucegi. In cea ce privesc oportunitatile de relaxare si imbunatatire a sanatatii, Hotelul New Montana iti ofera piscina acoperita, spa, aromaterapie, cromoterapie, masaj, sala fitness, sauna si jacuzzi. Si daca tot esti in Sinaia, nu uita sa vizitezi si Muzeul Peles, Castelul Pelisor, Manastirea Sinaia, Muzeul Bucegi, Cazinoul Sinaia sau Casa Memoriala G. Enescu.
Vezi detalii
 

Grand Hotel Balvanyos**** Balvanyos Grand Hotel Balvanyos**** Balvanyos

Lacul Sfanta Ana este de multa vreme una dintre cele mai pitoresti si ofertante destinatii turistice de la noi din tara. Hotelul Balvanyos este situat la marginea unei paduri din jurul lacului si reprezinta o oferta de nerefuzat pentru toti cei care cauta sa evadeze in sanul naturii si sa se bucure de un rasfat deplin. Daca iti doresti un sejur departe de stresul cotidian, aici vei gasi un nou centru spa ultramodern in care te poti bucura de piscina in aer liber, piscina acoperita, tratamente spa si sauna. In plus, ai nenumarate posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber de patru stele: teren de tenis, teren de sport mixt -tenis, mini fotbal, baschet, sala de fitness, biciclete, centru de inchiriere tenis de masa, darts, biliard. In apropierea hotelului exista si un parc de aventuri in care te poti distra o zi intreaga, bucurandu-te de activitati de alpinism si tiroliana.
Vezi detalii
Tu unde vrei sa mergi la spa anul acesta? Care dintre ofertele de mai sus te atrage cel mai mult?

SOURCE AND TAGS