Litoralul pentru toti - All Inclusive in Romania!


In ultima perioada am vazut multe reportaje de pe litoralul romanesc, in care ni se prezentau clienti foarte multumiti, relaxati, mancare excelenta, camere superbe de hotel si... nicio plangere. M-am intrebat daca acest lucru este posibil si, dupa un scurt research, am descoperit programul Litoralul pentru toti - sau cum sa mergi la all inclusive in Romania. Mai multe hoteluri de pe litoralul nostru au aderat la acest program, iar ofertele sunt tentante cu adevarat. Si Eximtur iti propune sa pleci la mare cu all inclusive, iar mai jos vei gasi detaliile...

 

Litoralul pentru toti - All Inclusive in Romania!

Avantajele unui astfel de program sunt clare: ajungi rapid pe litoral, fara sa fii nevoit sa iti cumperi bilete de avion cu mult timp inainte, hotelurile sunt renovate si isi asteapta oaspetii, plajele sunt pregatite de noul sezon (si de dimensiuni apreciabile!), camerele sunt superbe, mancarea multa si buna, personalul amabil, iar clientii fericiti. Iata mai jos cateva oferte de la Eximtur:

1. Hotel Saturn, Saturn, Constanta

Hotelul saturn are 5 stele, arata excelent si este situat la doar 150 m de plaja. Acesta a fost inaugurat in anul 2007  si se caracterizeaza prin caldura cu care primeste oaspetii, prin eleganta si rafinamentul amenajarilor interioare. Hotelul are un restaurant de 5 stele, parcare proprie, ofera acces la internet, are lobby bar, terasa, acef bar, piscina si sali de conferinta. Exista 68 de camere duble, dotate cu tot confortul necesar unei vacante de vis, si 4 apartamente cu living, dormitor si baie cu jacuzzi. Masa se serveste in regim all inclusive, iar preturile incep de la 517.00 lei/zi/persoana.

Mai multe detalii despre pret si serviciul all inclusive gasiti aici!

2. Hotel Dorna, Mamaia, Constanta

Dorna este un hotel de 3 stele, situat in nordul statiunii, la 100 m de plaja. Pentru fiecare familie care achizitioneaza pachetul all inclusive se asigura gratuit doua sezlonguri si o umbrela la plaja. Modernizat in intregime in primavara anului 2002, precum si in 2006, Complexul DORNA va confera confort la standarde internationale, corespunzator categoriei de 3 stele. Hotelul are 146 de camere foarte spatioase, decorate modern. Masa este in regim all inclusive, iar preturile incep de la 345 lei/persoana.

Pentru detalii referitoare la pret/perioada si la regimul de all inclusive, accesati acest link!

3. Hotel Modern, Mamaia, Constanta

Hotelul are 4 stele si este situat in partea nordica a statiunii, la 50 de m de plaja. Hotel Modern Mamaia dispune de restaurant, terasa, internet, bar de zi si de noapte, piscine, plaja proprie cu sezlonguri gratis, 175 de camere elegante din care: 155 duble, 4 apartamente si 16 garsoniere (pat mare si canapea extensibila). Masa se serveste in regim de all inclusive, iar preturile incep de la 402,5 lei/persoana.

4. Hotel Mercur-Minerva Family Club, Mamaia, Constanta Complexul hotelier de 3 stele este un concept nou pe litoralul romanesc si este dedicat 100% familiilor cu copii. Complexul se intinde pe aproximativ 25.000 mp, in zona centrala a statiunii, vizavi de Clubul Scandinavia, langa Hotel Rex 5*, la circa 50 m de plaja. Structura este formata din 3 corpuri principale : Vila Maia 3*+, Hotel Mercur 3*, Hotel Minerva 3*. Turistii care achizitioneaza pachete de tip Demipensiune si All Inclusive beneficiaza GRATUIT de 2 sezlonguri si o umbrela, pentru fiecare camera. Plaja dispune de asemenea de beach-bar (bauturile incluse pentru pachetele All Inclusive vor fi disponibile si la Beach Bar), centru agrement nautic, locuri de joaca pentru copii, dusuri pe plaja si multe alte surprize. Complexul dispune de 282 de camere, dintre care 238 duble, 12 apartamente si 32 de zone familiale (camere duble comunicante). Masa este in regim all inclusive si se acorda in Restaurantul Mercur-Minerva, categoria I, in sistem bufet suedez. Preturile incep de la 369 lei/persoana.

Pentru alte detalii (pret/perioada/all inclusive), accesati acest link!

Pentru informatii si rezervari, apelati la un specialist Eximtur! Alte detalii aici!


SOURCE AND TAGS