La SPA in Turcia - Aqua Fantasy Resort!


Vrei sa pleci cu familia intr-o vacanta de neuitat? Sa ai parte de rasfat, de confort, de lux, de relaxare, de plaje fabuloase, servicii impecabile, parcuri acvatice si distractie pe cinste? Atunci ia-ti familia si hai in Turcia! La Hotelul de 5 stele Aqua Fantasy Resort din Kusadasi vei gasi de toate: SPA si tratamente pentru tine, baruri elegante si all inclusive pentru partener si jocuri acvatice pentru copii. Iata mai jos oferta noastra!

Cateva date despre Turcia

Turcia este o tara euroasiatica, localizata in vestul Asiei si in sud-estul Europei. Avantajul acestei asezari pe doua continente este reprezentat printr-un litoral de exceptie, Turcia avand iesire la Marea Mediterana, la Marea Egee, la Marea Marmara si la Marea Neagra.

Kusadasi este un oras turistic de pe coasta Marii Egee si se afla in apropierea orasului Izmir. In oras vei gasi cateva parcuri acvatice, plaje superbe, traditii si obiceiuri orientale, hoteluri de vis si numeroase atractii turistice.

Clima in Turcia

Clima in Turcia este mediteraneana, cu veri fierbinti si ierni placute. Pe litoral, temperaturile variaza intre 25-35 de grade vara, iar iarna intre 6 si 15 grade (pe coasta mediteraneana).

Despre plajele din Turcia

Plajele din Turcia sunt de o frumusete unica, salbatica, impresionanta. Stancile inalte protejeaza plaje micute, superbe, cu nisip alb, iar in orasele de pe coasta vei gasi hoteluri de lux, restaurante excelente si barci de inchiriat pentru plimbari romantice pe mare.

Aqua Fantasy Resort - un hotel de 5 stele pentru o vacanta de vis!

Hotelul Aqua Fantasy Resort se afla la 80 de km de aeroportul Izmir si la 10 km de Kusadasi si a fost ridicat in anul 2002. Jumatate dintre camerele sale au vedere la mare: 220 camere standard, 420 apartamente cu o camera si 156 apartamente cu 2 camere.

Hotelul ofera o gala larga de activitati: SPA, sauna, 4 piscine, acces la plaja, parcuri acvatice, 7 restaurante, masaj, sali de divertisment, club, baruri, cinema, 26 tobogane de apa, rent-a-car, magazine, schimb valutar, medic, spalatorie, internet-cafe, sala fitness, etc. Este o alegere potrivita atat pentru cuplurile romantice, pentru luna de miere, cat si pentru familii cu copii. Totul este all inclusive! Camerele sunt spatioase, primitoare, dotate cu tot ce trebuie - uscator de par, aer conditionat, televizor, safe, telefon, balcon, mini bar, proasoape. Hotelul are propria plaja si arata impecabil!

Recomandarea Eximtur:

Petrece intre 7 si 21 de nopti la Aqua Fantasy Resort si vei avea parte de reduceri si preturi promotionale. Acestea incep de la 33 EUR/ persoana/ noapte cu All Inclusive - loc in camera dubla Club.

OFERTE SPECIALE: -10% reducere pentru rezervari efectaute pana in 31.03; -9=8 nopti, 14=12 nopti, 21=18 nopti pentru intrari in perioada 01.05 - 10.05 sau 29.09 - 05.10. Iata aici oferta completa! Foto: skyscrapercity.com

SOURCE AND TAGS