Iata un circuit interesant in Bulgaria!

Daca iti doresti o vacanta activa, care sa implice mare si plaja, dar si orase interesante, care sa fie accesibila la pret si potrivita pentru intreaga familie, noi iti recomandam un circuit in tara vecina si prietena, Bulgaria. Nu doar ca vei avea parte de soare si zile frumoase pe plajele Marii Negre, dar vei vizita si monumente istorice, restaurante cu traditie si manastiri cu o arhitectura interesanta. Iata mai jos ce presupune un circuit in Bulgaria…

Date de plecare: 1.06-Rusalii, 2.08, 23.08.2012.

ZIUA 1

Ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, in parcarea Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Ora 6.30 – plecare. Deplasare din Bucuresti pe autostrada. Se traverseaza Dunarea cu bacul Calarasi – Ostrov.

In Romania, la Adamclisi,se viziteaza Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Bulgaria, popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii medievale).

Se viziteaza Castelul Reginei Maria de la Balchik, apoi statiunile Albena si Nisipurile de Aur. Cazare in Varna.

ZIUA 2 (mic dejun).

Se viziteaza Varna. Deplasare in statiunile Nessebar si Sunny Beach – optional, plaja si baie in Marea Neagra. Deplasare la Burgas – tur pe malul marii si in zona centrala. Cazare in Burgas.

ZIUA 3 (mic dejun).

Popas (2 ore) in Plovdiv (vizita Amfiteatru Roman si plimbare pietonala in zona cu multe restaurante) – al doilea oras al Bulgariei. La 120 km de Sofia se viziteaza Manastirea Rila. Cazare in Sofia.

ZIUA 4 (mic dejun).

In Sofia, vizite: Catedrala Alexandr Nevski, Bazilica Sf. Sofia, Monumentul Razboiului de independenta (grup statuar cu 4 statui ecvestre din care una il reprezinta pe Regele Carol I al Romaniei).

Se viziteaza Veliko Tarnovo. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Ruse-Giurgiu, apoi sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti – parcare Gara de Nord.

Tarife circuit Bulgaria

Tarif: 135 €,se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 60 €.

La inscriere se achita minim 50 €. Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 20 €.

Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Pretul include:

– 3 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3 stele si 2 stele (camere pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);

– transport cu autocar de 2 stele cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari;

– servicii ghid roman.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Un circuit in Bulgaria este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o vacanta la un pret excelent, care sa includa vizite la muzee, dar si zile de plaja si relaxare. Iata aici alte detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *