Hai la munte!


Primavara incepe sa-si spuna cuvantul si zilele insorite sunt din ce in ce mai placute. Fie ca iti doresti sa te relaxezi intr-un weekend departe de agitatia orasului, fie ca vrei sa petreci Pastele intr-o zona cu traditie sau poate vrei sa-i faci o surpriza partenerului, noi te invitam la munte! Da, in Romania noastra cea frumoasa, la hoteluri si pensiuni din zone de poveste. Afla mai multe...

Cluj, Alba, Caras-Severin, Suceava, Vatra Dornei - de cand nu te-ai mai plimbat prin aceste minunate orasele din Romania? Localnicii sunt primitori, gospodinele te intampina cu bucate gustoase, iar privelistile sunt de basm. O vacanta aici te va relaxa si te va face sa uiti de toate problemele.

Trebuie sa recunoastem ca avem o tara superba si ca o vizitam mult prea rar, destinatiile de vacanta din afara atragandu-ne ca un magnet. Insa noi iti propunem o vacanta 100% romaneasca si iti recomandam cateva zone si hoteluri/pensiuni la care sa te opresti.

Iata 5 hoteluri din Romania unde sa-ti petreci vacanta:

1. Baza de Odihna si Tratament Procopie si Elisabeta Dorna Arini - Suceava, Vatra Dornei

Situat in satul Gheorghiteni, comuna Dorna Arini, la 5 km de Vatra Dornei, pe drumul ce duce spre masivul Calimani-rezervatie naturala, intr-un decor mirific de brazi si arini, unde raul Bistrita se unduieste generos, Complexul & Spa “Dorna Arini” te asteapta! Aici se pot imbina intr-o formula completa, relaxarea si refacerea psiho-somatica cu recuperarea - reabilitarea fizica si tratament balneofizioterapie.

Hotelul are 29 de camere, dotate cu TV, baie cu dus, are restaurant cu 120 d elocuri, SPA, etc. La cerere se pot asigura activitati ca: river rafting, plimbare cu barca pe Bistrita, paintball, inchirieri biciclete, tiroliana, echitatie, plimbari prin zona. Se pot face deplasari la Manastirile Voronet, Agapia, Varatec, Moldovita, Sucevita.

Pretul este de 120 RON si include: cazare cu pensiune completa, meniu fix si 3 proceduri de tratament.

2. Hotel Muntele Mic - Muntele Mic, Caras Severin

Statiunea Muntele Mic este situata in Muntii Tarcu la circa 40 km de Caransebes si la 120 km de Timisoara, la o altitudine de 1525 m. Accesul in statiune se face de pe soseaua Caransebes-Borlova, cca 20 km si apoi cu masina pana in statiune.

De la Muntele Mic pornesc trasee montane spre Caleanu si Tarcu (4 ore), spre Cuntu (3 ore) si spre Poiana Marului (4 ore). Imprejurimile statiunii ofera conditii ideale si pentru partide de vanatoare sau pescuit. Sunt, de asemenea, des vizitate de amatorii de sporturi cu motor pe teren accidentat, mai multe asociatii de profil organizand competitii si evenimente aici, iar iubitorii alpinismului si ai zborului cu parapanta vor gasi la randul lor cateva locatii interesante.

Hotelul detine camere cu aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon si restaurant, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, bar, terase.

Preturile variaza intre 150 ron (camera dubla) si 250 ron (apartament) si includ cazarea si micul dejun.

3. Hotel Poiana Marului - Poiana Marului, Caras Severin

Cadrul mirific in care este situat Hotelul Poiana Marului, dar si apa care strabate albia raului Bistra-Marului sunt motive suficiente pentru a te simti relaxat in aceasta zona superba a Romaniei.

Hotelul Poiana Marului este cel mai nou stabiliment de 3 stele din zona, are camere dotate cu aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon si restaurant, parcare proprie, loc de joaca pentru copii, bar.

Preturile sunt cuprinse intre 150 ron (camera dubla) si 250 ron (apartament), incluzand cazare si mic dejun.

4. Pensiunea Craiul - Vidra, Alba

Pensiunea Craiul este situata pe valea Ariesului Mic, in satul Lunca, in partea de vest a comunei Vidra, la 100 de metri de drumul judetean DJ 762, care face legatura cu DN 75 pana la Campeni. In aceasta zona superba poti vizita expozitia etnografica Vidra, Casa memoriala si muzeul Avram Iancu, Cascada Pisoaia, Dealul cu melci, Biserica Sfintii Trei Ierarhi, Cheile Vaii Morilor, etc.

In inima Muntilor Apuseni, in minunata Tara a Motilor, Pensiunea Craiul pune in valoare tot ce este frumos si specific in Transilvania: natura vie si nestingherita, oamenii simpli, primitori si plini de voie buna, obiceiuri traditionale pastrate cu sfintenie, mancare gustoasa si palinca adevarata!

Camerele sunt dotate cu TV -cablu, baie cu dus, balcon sau terasa si telefon, iar pensiunea dispune si de restaurant - 20 locuri in salon si 20 de locuri pe terasa, parcare proprie si bar.

Preturile sunt cuprinse intre: 34 ron (loc in camera tripla) si 55 ron (loc in camera matrimoniala) si includ cazare, accesul nelimitat si gratuit la sala de fitness, hidromasaj, tenis de masa, etc.

5. Hotel Suprem, 3 stele, Baile Olanesti, Valcea

Hotelul este situat la 200 m de parcul din centrul statiunii Baile Olanesti. In apropierea sa gasesti urmatoarele obiective turistice: Manastirea Cozia, Fortul Roman Aruttela, Casa Memoriala Anton Pann, Episcopia Ramnicului, Targul de ceramica de la Horezu. Complexul Suprem este situat pe un platou de 3000 mp, proprietate privata, intr-o pozitie privilegiata, avand o vedere panoramica asupra dealurilor impadurite aflate la mica distanta, in imediata apropiere a Bisericutei de lemn, donate de locuitorii comunei Albac, jud. Maramures.

Hotelul este decorat clasic, are camere mari, confortabile, parcare proprie - 35 locuri iluminata si pazita, loc de joaca pentru copii, internet -wireless in incinta hotelului si pe terase, 2 restaurante cu o capacitate de 120 locuri si 200 locuri, terasa in aer liber cu o capacitate de 200 locuri, gratar in aer liber. In camere ai aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada, baie cu dus, uscator de par, telefon.

Preturile incep de la 33, 34 lei/persoana/noapte in camere duble, triple si apartamente. Iata detalii aici!

Aici vei gasi mai multe oferte pentru un sejur la munte in Romania!

Foto: altitude2505.wordpress.com


SOURCE AND TAGS