Explorează România în doi: luna iubirii în cele mai fermecătoare locuri din țară


Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele se sărbătoresc cel mai bine printr-o evadare romantică în doi. Nimic nu se compară cu o aventură într-un oraș pe care nu l-ai mai vizitat până acum sau cu o mini-vacanță de relaxare într-un loc fermecător. Hai să vedem astăzi unde îți poți petrece luna iubirii în funcție de pasiunile și interesele tale, descoperind în același timp frumusețile pe care ni le oferă România.

1. Aventură, explorare și cunoaștere

Dacă una dintre activitățile voastre preferate este să descoperiți locuri noi și să vă bucurați de o vacanță activă, atunci avem câteva propuneri pentru luna iubirii. Cuplurile interesate de excursii în natură, de explorarea unor locuri mai puțin cunoscute și de petrecerea timpului în locuri încărcate de istorie și cultură vor avea parte de experiențe unice. Hai să vedem câteva idei!

Balvanyos Situată într-un peisaj montan excepțional, această stațiune este ideală pentru cuplurile care vor să îmbine clipele de liniște în doi cu o vacanță activă pe munte. În Balvanyos (Covasna), te poți bucura de drumeții, de vizite la obiectivele turistice locale, de excursii la lacul Sfânta Ana, dar și de spa, gastronomie locală, și programe speciale de Sfântul Valentin sau Dragobete.

Baraolt Nu multă lume știe, dar această stațiune discretă din județul Covasna este ideală pentru cuplurile dornice de o evadare romantică departe de lumea dezlănțuită. Mai mult, localitatea în sine îi va fascina pe iubitorii de cultură și istorie. Casele și conacele tradiționale renovate – în care se pot face rezervări pentru vacanță –, dar și castelul, micile comori arhitecturale renascentiste și întreaga atmosferă de basm sunt perfecte pentru un weekend romantic încărcat de cultură și cunoaștere. Ajunși aici, vă puteți delecta din plin cu gastronomia locală excepțională.

Așa cum știi, există locuri în România cunoscute de pasionații de vacanțe culturale care au devenit faimoase nu numai pentru farmecul lor local, dar și pentru serviciile de excepție pe care le oferă. În plus, dacă ai și vouchere de vacanță, le poți folosi pentru rezervări și o multitudine de servicii. Astfel, vei avea parte de un mini concediu romantic, dar plin de aventuri și descoperiri.

2. Romantism clasic, cu parfum de istorie

[caption id="attachment_12449" align="aligncenter" width="600"] Castelul Haller[/caption]

Dacă vrei să îi faci partenerului tău o adevărată surpriză, atunci nimic nu se compară cu petrecerea unui weekend romantic în doi într-un castel veritabil. Da, ai auzit bine! Un weekend la castel poate deveni mai mult decât titlul unui film pentru îndrăgostiți. Poate deveni amintirea voastră favorită de Ziua Îndrăgostiților!

Castelul Haller O evadare romantică în doi la Castelul Haller vă va da senzația că ați părăsit secolul nostru modern și că v-ați întors în timp, devenind adevărați regi și regine. Imaginează-ți camere decorate cu pian și candelabre veritabile! Imaginează-ți o plimbare de mână în grădinile private ale domeniului! Bucură-te de servicii cu adevărat regale, o atmosferă de basm, și un sejur petrecut într-un din cele mai pitorești zone ale României.

Complexul Medieval Ungleus Bunul gust și atenția la detaliu din acest complex medieval o să vă facă să simțiți ca niște prinți și prințese pe toată durata sejurului. Avantajul extraordinar este că vă aflați în zona Biertan, una dintre cele mai frumoase regiuni din țară. Dincolo de romantismul intrinsec al castelului, în Biertan puteți vizita obiective istorice și culturale și vă puteți bucura de un peisaj de vis.

Pentru multe cupluri romantice, petrecerea unui sejur într-un castel/conac poate fi un vis împlinit. Discută cu consultanții noștri despre cele mai bune oferte la care ai acces cu voucherele de vacanță și personalizează-ți vacanța așa cum îți dorești!

3. Distracție montană

Cei care iubesc muntele nu pot rata ocazia de a-și petrece o mini vacanță romantică într-una dintre celebrele stațiuni montane din România. Cu oferte de cazare personalizate pentru toate gusturile și cu facilități ce satisfac orice pretenție, stațiunile montane abia așteaptă perechile de îndrăgostiți!

Râșnov Dincolo de peisajul montan fabulos, la Râșnov îți poți satisface setea de cultură și istorie. Vizitează Cetatea Râşnovului, bisericile, Cheile Râşnovului, peşterile Râșnoavei și Valea Cetății. Bucură-te de gastronomia locală, de activitățile în aer liber și de nenumăratele oportunități pe care le ai de a face o excursie la Brașov sau în alte orașe și localități din zonă.

Bran

Un loc de istorie și de legendă, Branul atrage în primul rând pentru că aici se află unul dintre cele mai cunoscute castele din Europa: Castelul lui Dracula. Dincolo de mituri și poveşti însă, la Bran vei găsi o zonă montană excepțională, servicii de cea mai bună calitate, localnici primitori, și multă distracție.

Stațiunile montane din România merită toată atenția ta. Pentru un weekend în doi în luna iubirii, poți alege dintr-o bogată plajă de oferte, de la stațiunile din Valea Prahovei până la cele ascunse în inima Transilvaniei sau Maramureșului. Nu rata ocazia să te bucuri de tot ce îți poate oferi muntele în această perioadă a anului!

4. Relaxare totală la spa

Cum ar fi să îți petreci un weekend romantic alături de persoana iubită într-un peisaj natural fabulos, în timp ce te relaxezi la spa? Ei bine, anul acesta, consultanții noștri te pot ajuta să îți utilizezi voucherele de vacanță pentru un sejur de relaxare. Încărcarea bateriilor și regăsirea echilibrului fizic și psihic nu au fost nicicând mai importante.

Păltiniș O stațiune montană în care poți și schia, Păltinișul a devenit o adevărată vedetă printre stațiunile montane românești. Rezervă-ți o vacanță într-unul din centrele wellness și spa de aici și bucură-te de un răsfăț complet. De la piscine interioare și exterioare la jacuzzi, masaj, saună și tratamente de înfrumusețare și terapeutice, Păltinișul este o destinație pe care nu trebuie să o ratezi.

Sovata O perlă a sănătății și recâștigării stării de bine, Sovata se impune ca una dintre cele mai populare stațiuni montane dedicate wellness-ului. Indiferent ce hotel sau centru spa alegi aici, vei fi cu adevărat impresionat. Pe lângă pachetele turistice antistres (terapie integrată body&mind) pentru reechilibrare fizică și psihică, în Sovata ai parte de peisaje superbe, nenumărate posibilități de a petrece timpul liber (Lacul Ursu este într-adevăr spectaculos), și surprize gastronomice pe măsură.

Alege răsfățul preferat într-una dintre stațiunile wellness-spa din România și cere-le consultanților noștri o ofertă personalizată. Nu vei regreta!

5. City-break autohton

[caption id="attachment_12453" align="aligncenter" width="600"] Iași - Palatul Culturii[/caption]

Uneori, o vacanță romantică în doi poate însemna și un city-break într-un oraș pe care nu l-ai mai vizitat până acum. Evadează din cotidian și descoperă frumusețile României alegând să vizitezi un nou oraș sau regiune. Orașele din România sunt destinații de vacanță grozave pentru cuplurile tinere care nu pot sta locului și care își doresc să aibă parte de experiențe unice.

  • București – o excursie în capitală îți va da ocazia să participi la nenumărate evenimente culturale, concerte, piese de teatru, expoziții în muzee, lansări de carte etc.
  • Iași – un oraș istoric de un farmec aparte, Iașiul este un centru cultural de o neînchipuită frumusețe și bogăție.
  • Hunedoara – dacă nu ai vizitat Castelul Huniazilor până acum, îmbină dragostea pentru munte cu pasiunea ta pentru istorie, adaugă un strop de romantism și ai rețeta perfectă pentru o escapadă în doi.

Orice oraș din România ai alege pentru o mini vacanță în cuplu în februarie, nu rata de pe lista scurtă Clujul, Oradea, Timișoara, Sibiul sau Sighișoara. Adevărate comori arhitecturale, istorice și culturale, fiecare dintre ele îți va da un motiv în plus să te bucuri de România în toată splendoarea ei.

Nu pierde ocazia de a rezerva din timp o vacanță de vis alături de persoana iubită! Discută cu consultanții noștri despre oferte personalizate. Dacă ai vouchere de vacanță este cu atât mai bine, pentru că te poți bucura de un sejur romantic în cadrul unor oferte foarte avantajoase! Contactează-ne și lasă-ne să îți pregătim o vacanță așa cum visezi!


SOURCE AND TAGS