Exotism si eleganta! Mostenirea Hilton.

Imperiul Hilton se intinde in intreaga lume si a devenit un brand extrem de cunoscut de foarte mult timp. Hotelurile cumparate si transformate de familia Hilton in adevarate oaze de eleganta si rafinament ofera servicii excelente, la preturi medii spre mari. Unele dintre aceste locatii sunt atat de frumoase, incat sunt „vanate” de cineastii de la Hollywood sau de vedetele care doresc discretie. Iata ce hoteluri Hilton din lume iti recomandam pentru luna de miere…

Exotism si eleganta! Mostenirea Hilton.

1. Hilton Sharks Bay, Sharm el-Sheikh, Egipt

Resortul all-inclusive din Marea Rosie iti va face vacanta una memorabila. Dispune de o plaja privata, de un centru de scufundari si snorkeling, teren de tenis, 7 piscine si 13 baruri si restaurante. Daca ai chef de aventura, incearca Aqualand sau mergi in desert.

2. Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa, Turcia

Un decor de exceptie amestecat cu traditii si cultura locale, dar si sporturi sau relaxare. La Hilton Dalaman poti alege una din cele 10 piscine sau poti zbura cu parapanta peste mare si munti.

3. Hilton Maldives Iru Fushi Resort & Spa, Maldive

Resortul retras te va incanta cu plaje suberbe cu nisip alb si activitati minunate – waterkski, jetski sau windsurf in ape linistite. Luxul si decorul exclusivist iti vor garanta o luna de miere asa cum ai visat.

4. Hilton Barbados Resort, Barbados

La cateva minute de aglomeratia din Bridgetown, Hilton Barbados iti ofera tot ce ai nevoie pentru o vacanta relaxanta. Plajele de vis sau magazinele de firma sunt doar o parte din atractii. Bonusul este incredibila piscina infinita din hotel.

5. Hilton Dubai Jumeirah Resort, Dubai

Pentru o vacanta perfecta impreuna cu partenerul, Hilton Jumeirah are cate ceva pentru toti: cumparaturi pentru ea, golf si sporturi de apa pentru el, iar pentru amandoi o piscina si o plaja de exceptie.

Foto: hilton.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *