EXIMTUR la final de 2021

Acum că ne aflăm cu câțiva pași mai aproape de începutul unui nou an, vrem să îți mulțumim pentru încrederea acordată, promițându-ți, de asemenea, că și în anul care vine vei avea parte de aceleași servicii de calitate ca și până acum.

Știm că 2021 a fost dificil pentru toți și sperăm să ne bucurăm de vremuri mai liniștite și mai sigure.  Cert este că rezultatele noastre pozitive se datorează în mare parte încrederii clienților în EXIMTUR, care se menţine de aproape 29 de ani. Mai mult, suntem mândri că echipa noastră s-a mobilizat exemplar spre a continua servirea clienților la cele mai înalte standarde, chiar și în condiţii de călătorie parțial restricționate sau în condiţii de călătorie specifice suplimentare.

Pe această cale, am dori să le mulțumim pe de-o parte partenerilor și furnizorilor noştri, care și ei au contribuit la succesul EXIMTUR în acest an, iar pe de altă parte, celor peste patru sute de agenții de turism din România care revând produsele noastre turistice.

Dorim să împărtășim astăzi câteva informații cu tine despre ce a însemnat 2021 pentru EXIMTUR.

2021 în câteva statistici

Destinațiile preferate de clienții noştri pe parcursul întregului an au fost Romania, Turcia, Grecia și Egipt. Stațiunea preferată pe litoralul românesc a rămas Mamaia, în timp ce stațiunea preferată în străinătate a fost Hurghada din Egipt. Destinația exotică spre care au zburat – sau vor zbura, pentru că unii vor merge de Revelion – cei mai mulți turiști români este Maldive.

Cei aproape o sută treizeci de mii de călători care au ales EXIMTUR anul acesta au arătat o înclinație clară pentru serviciile all-inclusive, fie în țară, fie în străinătate.

În ceea ce priveşte sfârșitul de an, românii au ales să își petreacă vacanța de iarnă mai aproape de casă. Prin urmare, majoritatea clienților noştri și-au făcut rezervări pentru a-și petrece sărbătorile în România.

Cei mai mulți dintre ei au ales să călătorească în perioada Crăciunului și a Revelionului către destinații cu piscine și ape termale, cum ar fi, de exemplu, Băile Felix. Un avantaj este și acela că cei care au primit în trecut vouchere de vacanță, le pot folosi pentru a achita mini-vacanța de sărbători în țară.

 

Cei care au decis să plece în străinătate de Revelion au ales Egiptul, vedeta anului 2021, lucru datorat excelentului raportului calitate- preţ pentru serviciile de tip all-inclusive, a temperaturii plăcute și a multitudinii de obiective turistice de vizitat. A mai contat și faptul că turiștii români s-au putut bucura de zboruri charter spre Egipt cu plecare din multe orașe din Romania, chiar și de mai multe ori pe săptămână.

Madeira a fost iarăși o alegere splendidă pentru Revelion, insula fiind o destinație din ce în ce mai populară. Bine-cunoscuta Antalya a fost și ea, de asemenea, o variantă bună pentru cei care își doresc temperaturi plăcute, obiective turistice, distracție și servicii de tip all-inclusive.

Previziuni pentru anul 2022

Pentru anul următor, estimăm că peste 50% dintre călătorii vor avea loc în interiorul țării, peste 20% dintre turiști vor alege destinații externe, iar peste 15% vor fi cei care vor călători în interes de serviciu.

Ca și destinații, se va călători mult spre Turcia și Egipt, datorită serviciilor foarte bune all-inclusive și al raportului favorabil calitate- preț. Grecia va rămâne în topul preferințelor turiștilor, atragând prin apa extraordinar de curată, numeroase taverne cu mancare gustoasă, posibilitatea sa gasesti oferte foarte variate. Mizăm pe Cipru, pentru că sunt zboruri directe din Cluj și București și hoteluri pentru toate gusturile, plajele sunt foarte frumoase, apa este curată și are o sezonalitate din aprilie până în octombrie. O altă destinație pe care noi o considerăm minunată este Croația, care are plaja stâncoasă, pietroasă, dar apa este extrem de cristalină. Serviciile de cazare și masă sunt foarte bune, lumea este foarte civilizată și poți combina un sejur la mare cu diferite vizite. Toata Coasta Croată este o în sine o istorie, parcurile naturale iți taie răsuflarea.

Desigur, lucrurile depind și de condiţiile de călătorie, adaptate la evoluţia pandemiei.

Ce ne propunem să facem anul viitor în beneficiul clienților noștri

Pentru 2022, avem în vedere consolidarea echipei EXIMTUR, pentru că echipa este cheia revenirii și a succesului.

De asemenea, toți clienții noștri se vor bucura de eforturile noastre îndreptate spre dezvoltarea site-ului companiei și a activităților în mediul online, automatizări ale activităților și optimizarea costurilor de funcționare, precum și dezvoltarea operațiunilor în zona serviciilor de business travel.

În plus, ne mai propunem și achiziționarea de noi soluții tehnologice pentru optimizarea activităților în relaţia cu corporațiile, pe măsura reluării călătoriilor de afaceri ale clienților corporate.

EXIMTUR rămâne partenerul tău de încredere

Așa cum știi, putem realiza pachete de călătorie personalizate, în funcţie de preferinţele și nevoile fiecărui client în parte, așa că nu ezita să îi contactezi pe consultanții noștri dacă ai nevoie de ajutor în planificarea următoarei tale excursii sau vacanțe! Urmărește-ne și pe Facebook, sau aici, pe blog, poate îți dăm niște idei sau informații folositoare.

Mesajul CEO EXIMTUR, Lucia Morariu:

La împlinirea a 29 de ani de existență, după traversarea a 2 crize și încă în plină pandemie, apreciem că încrederea clienților și calitatea echipei ne-au susținut atât în vremuri bune, cât și în vremuri grele. Bazându-ne pe acestea, pe rezervele constituite de companie în vremuri bune, pe relațiile cu furnizorii și partenerii de afaceri, am reușit să depașim greutățile și să revenim cu brio în 2021. Transmit clienților noștri un mesaj de profunde mulțumiri pentru încrederea pe care ne-o acordă și îi asigurăm de continua noastră preocupare pentru a le oferi călătorii frumoase și în siguranță. Crăciun Fericit, An Nou cu bucurii și multă sănătate!

Sperăm să ne revedem cu bine anul viitor și să avem parte de călătorii minunate împreună!

Sărbători fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *