EXIMTUR, la final de 2016

Iata ca a venit momentul sa incheiem inca un an, al carui succes a depins in cea mai mare parte de voi, prietenii nostri calatori. Activitatile noastre ne-au adus nenumarate bucurii in 2016, precum si o crestere semnificativa din toate punctele de vedere. Compania EXIMTUR incheie anul 2016 cu afaceri in crestere de circa 14%, ceea ce ne aduce la un volum de vanzari de peste 47 milioane € in acest an.

Mai mult, serviciile business travel continua sa fie preponderente si in crestere sustenabila, motiv pentru care in septembrie 2016, EXIMTUR a aderat la reteaua globala UNIGLOBE, aderare care ne va sustine in atragerea de noi clienti business in toate cele 4 centre de business travel ale EXIMTUR Business, dar si in acordarea de servicii mai bune clientilor corporate existenti.

EXIMTUR, la CuGet

EXIMTUR, la CuGet

Dar nu totul se rezuma la cresterea noastra ca si business. Am investit foarte mult in comunitatea din care facem parte si am fost onorati sa participam ca parteneri intr-o multime de evenimente si proiecte importante.

  • Cu ocazia Festivalului International de Film Transilvania am sustinut componenta EducaTIFF.
  • Tot in acest an am fost alesi ca partener de ospitalitate al Federatiei Romane de Gimnastica in organizarea Campionatului European de Gimnastica din martie 2017 si am participat si la alte activitati sportive cu scop caritabil in calitate de parteneri si sustinatori.
  • O alta initiativa foarte draga noua l-a reprezentat Proiectul Lions Telemedicina in Epilepsie in care am avut placerea de a fi parteneri.
  • Printre alte parteneriate care ne-au onorat anul acesta se numara si cel cu TechFest, precum si cel cu Oameni si Companii, cu ocazia caruia am organizat evenimentul Management Modern in Turism la Bucuresti.
  • Poate cel mai interesant proiect la care am participat a fost Olimpiada de Cultura Generala a Tinerilor Clujeni (CuGeT) pe care am sustinut-o din toata inima ca sponsor principal, fiind mereu preocupati de educatia tinerilor din comunitatea in care activam.

Tot anul acesta am avut bucuria sa inauguram Consulatul Onorific al Republicii Slovenia in sediul EXIMTUR, doamna Lucia Morariu fiind numita Consul Onorific al Sloveniei.

Lucia Morariu fiind numita Consul Onorific al Sloveniei

Pe langa toate aceste activitati pe care le-am sprijinit si in care ne-am implicat trup si suflet, am avut placerea de a fi nominalizati in competitia Game of Tribes pentru campania noastra de Dragobete.

Mai mult, am fost onorati cu un premiu obtinut la finalul anului din partea Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii, un premiu pentru performanță în turism, și o distinctie acordata de Camera de Comerț a României, care ne-a premiat la Gala Națională a Firmelor Private.

Acum, la final de an, va multumim tuturor pentru ca ne sunteti alaturi si ne acordati increderea voastra. Compania noastra de calatorii va va pune la dispozitie si anul care vine oferte turistice si planuri de calatorie personalizate care sa fie pe gustul vostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *