EXIMTUR la final de 2015- Va multumim!

Anul 2015 a insemnat pentru EXIMTUR un an al transformarilor si al dezvoltarii. Am crescut in piata, am consolidat relatia cu clientii nostri fideli, am castigat noi clienti corporatii si un numar insemnat de licitatii publice.
Pentru toate aceste lucruri va suntem recunoscatori voua si va multumim!

colajEX2015

 • Peste 200.000 de turisti sau pasageri au ales EXIMTUR in anul care se incheie.
 • Acum, la sfarsitul lui 2015, echipa EXIMTUR, care este cel mai valoros atu al companiei noastre, numara 150 de colegi. Inca 10 colegi au implinit in acest an 10 ani in companie, astfel avem astazi 39 colegi cu care suntem impreuna de 10 ani si mai mult.
 • Pentru rezultatele economice obtinute in anul 2014, am fost premiati in 2015 de Camera de Comert si Industrie a Romaniei cu locul 2 in Topul national al Firmelor din Romania, cu locul 1 in Topul firmelor judetene, de catre Camera de Comert si Industrie Cluj si cu locul 3 in cadrul Topului National al Firmelor Private din Romania.
 • Am castigat Locul 3 la Best business and MICE Agency si Locul 2 la Best Travel Agency, ambele in cadrul Romanian TopHotel Awards si premiul special al Revistei Capital, pentru cel mai bun program de perfectionare a serviciilor din turism.
 • Am deschis 5 francize noi, in Bucuresti, Constanta, Hunedoara, Botosani si Resita.
 • Estimam pentru anul 2015 o crestere a cifrei de vanzari cu cca 6%, la cca 41 milioane EUR
 • Am continuat sa sustinem activitati destinate sprijinirii unor cauze generoase sau a celor aflati in nevoi sau dificultate: prin suportul acordat Asociatiei pentru solidaritate si empatie Delia Gradinaru, am continuat sa sprijinim copiii care sunt dependenti de dializa; ne-am adunat fortele pentru a construi o casa, in cadrul unei actiuni marca Habitat for Humanity; Am sustinut, pentru al treilea an consecutiv, proiectul Shoebox si am reusit sa adunam peste 1000 de cutii de cadouri pentru copii
 • Am fost partenerul principal al campaniei naționale de lansare a filmului romanesc Aferim!, în regia lui Radu Jude, premiat cu Ursul de Argint pentru regie la Festivalul de Film de la Berlin. Filmul a obtinut un record absolut de spectatori la lansare si este propunerea României pentru nominalizarea la categoria „cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza” a premiilor Oscar 2016.
 • Am sustinut, ca in fiecare an, festivalul TIFF, mai exact divizia EducaTiff.
 • Suntem principal sponsor al olimpiadei de cultura generala CUGET , prima actiune de acest gen din Romania.
 • Echipa noastra a participat si a obtinut rezultate bune la 9 Competitii sportive, cu scopul de a strange fonduri pentru cauze umanitare.
 • Am fost unul dintre sponsorii principali ai proiectulului CICLATON, primul eveniment ciclist de strangere de fonduri din Romania dedicat exclusiv sustinerii educatiei.
 • Am sustinut editia 2015 a Leadership Concert, organizata in beneficiul World Vision Romania pentru programul „Made in Rural”’, care sustine copiii din mediul rural pentru sansa la educatie si o dezvoltare armonioasa.
 • Am sustinut, in calitate de Travel Partner, „Building Health Bucharest International Forum 2015”, primul eveniment din Romania dedicat calitatii spatiului medical, care a reunit pe 22 octombrie, la Athenee Palace Hilton Bucharest Hotel, peste 250 de invitati din 10 tari si din 36 de judete.
 • Am sustinut echipa TVR Cluj pentru realizarea proiectului „70 de ani de la Holocaust”, o transmisie speciala ce s-a desfasurat pe parcursul a 2 zile in Auschwitz – Polonia, cu ocazia comemorarii a 70 de ani de la deschiderea portilor lagarului.
 • Am continuat sa fim, prin Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, principal sustinator al proiectului voucherelor de vacanta, prin care estimam ca un numar de 1 milion de romani vor putea petrece vacante in Romania pe banii angajatorului incepand cu 2016. Proiectul a devenit lege in vara anului 2015. Suntem compania de turism care a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanta.

Ce ne propunem in 2016 ?

In 2016 vom deschide in Bucuresti un nou sediu, vom intari echipele noastre de vanzari, vom continua promovarea serviciilor noastre de management al calatoriilor de afaceri, vom continua retehnologizarea si implementarea de noi solutii informatice pentru rezervari pachete si servicii turistice competitive, vom lansa un nou site de rezervari online si vom accepta vouchere de vacanta pentru plata serviciilor turistice interne! Nu in ultimul rand, vom lansa contul EXIMTUR de Instagram, unde va invitam sa ne urmariti.

Urari pentru Noul An 2016

“Tuturor clientilor, furnizorilor, partenerilor EXIMTUR, precum si tuturor celor care ne urmaresc in mediul online, Craciun Fericit si Un An Nou mai bun, cu pace, siguranta, prosperitate si cat mai multe calatorii reusite!” Lucia Nora Morariu, Director General

FIE CA DORINTELE DE SARBATORI SA DEVINA DESTINATII IMPLINITE!

 

 

 

 

4 comentarii in “EXIMTUR la final de 2015- Va multumim!

 1. VA MULTUMIM DIN INIMA PENTRU INTERESANTELE OFERTE DE VACANTA SI VA DORIM UN 2016 PLIN DE REALIZARI!

  LA MULTI ANI IN PACE! COLONEL(r.) NISULESCU C-TIN –CRAIOVA

 2. Felicitari !
  Faceti o treaba buna, asa cum majoritatea ardelenilor stiu sa o faca.
  Numai bine si multe realizari pe mai departe.
  Cat mai multi clienti fericiti si fideli !

  • Multa sanatate si pe anul 2016 ca restul vine de la sine !!! Va rog sa-mi trimiteti oferta ptr.vara pe litoralul Bulgaresc .M-ar interesa mai ales apartamente vile 2-3***cu 7 nopti cu sau fara mic dejun 3 adulti +1 copil 13 ani !!! mersi si LA MULTI ANI !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *