EXIMTUR – 20 de ani de senzaţie!

În martie 1993, s-a născut o poveste. O poveste despre oameni deosebiţi. Despre vacanţe. Despre călătorii. Despre locuri frumoase, apropiate sau îndepărtate, care aşteptau să fie descoperite de turiştii români. O poveste căreia i-am spus atunci EXIMTUR. Timp de două decenii am construit totul pas cu pas. Cu seriozitate şi foarte multă muncă.

EXIMTUR – 20 de ani de senzaţie!

În martie 2013 am aniversat 20 ani de activitate cu partenerii care ne-au fost alături în tot acest timp: agenţii de turism româneşti partenere care au ales să promoveze produsele şi serviciile EXIMTUR; parteneri furnizori de servicii din ţară şi din străinătate ai companiei EXIMTUR; parteneri hotelieri de pe litoralul românesc, din zona staţiunilor balneare, de la munte, pensiuni turistice sau parteneri hotelieri din Bucureşti şi alte oraşe din România; companii aeriene şi furnizori GDS prezenţi în pe piaţa autohtonă; parteneri din oficiile de promovare turistică ale ţărilor vecine; colegi din asociaţii şi patronate din turism, colegi din presa de turism; colegi din conducerile trecute şi prezente ale Ministerului Turismului.

Am fost extrem de onoraţi de participarea tuturor celor care reprezintă turismul românesc la cel mai înalt nivel. Prezenţa la evenimentul nostru a fost cea mai de preţ dovadă că EXIMTUR este un brand recunoscut şi apreciat în industria turismului din România.

Mulţumim gazdei noastre: Hotel Caro din Bucureşti şi Oficiului de Turism al Ungariei, prieteni împreună cu care am organizat o seară memorabilă.

Nu în ultimul rând, merită toate aprecierile noastre familia EXIMTUR: angajaţii care vor duce povestea mai departe!

Făcând un bilanţ al celor 20 de ani de activitate, putem privi înapoi cu mândrie: din 1993 şi până în prezent, peste două milioane de turişti şi 2.500 de clienţi corporate au ales serviciile oferite de EXIMTUR. În cei 20 de ani, am trimis turişti în 100 de ţări, adică în mai mult de jumătate din statele recunoscute oficial pe glob. De asemenea, în tot acest interval, EXIMTUR a încheiat parteneriate cu aproximativ 600 de unităţi hoteliere.

EXIMTUR este astăzi cea mai mare agenţie de turism din România, cu capital 100% autohton, cu o cifră de afaceri de peste 35 de milioane de euro, în 2012. Compania deţine în prezent, la nivel naţional, o reţea de 25 de agenţii proprii şi prin franciză, precum şi o agenţie online – www.fly.ro.

Evident, acestea nu ar fi fost posibile fără voi – cei care ne-aţi acordat încrederea şi ati devenit clienţii nostri fideli. Fără voi, cei care ne urmăriţi pe Facebook sau pe blogul nostru!

Vă mulţumim tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *